hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Tamam canım prl söylicem ama burda bakılmıyosa göndermezler başka yere sanırım çünkü bu pıhtılaşma ile ilgili testleri burda bakamıyoruz araştırma hast olan şehire gitmen lazım dediler inş bakılıyodur
yok cnm prlye bakarlar pıhtılasma daha derın bı test oldugu ıcın yapamıyorlardır

Son düzenleme:
günaydın canlar sabah kanımı verdim tsh t3 t4 prl fsh lh e2 bi de kan sayımı ile karaciğer değerleri. glifor kullanmaya başladım ya karaciğeri etkileyebiliyomuş diye bi ölçtüreyim dedim. b12 folik asit falan da isteseydim keşke sonradan aklıma geldi ama bi dahakine inş. öğleden sonra çıkarmış sonuçlarım haber vercem size

günaydın canlar sabah kanımı verdim tsh t3 t4 prl fsh lh e2 bi de kan sayımı ile karaciğer değerleri. glifor kullanmaya başladım ya karaciğeri etkileyebiliyomuş diye bi ölçtüreyim dedim. b12 folik asit falan da isteseydim keşke sonradan aklıma geldi ama bi dahakine inş. öğleden sonra çıkarmış sonuçlarım haber vercem size
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz insallah hepsi guzelce yerinde cikar canim benim

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz insallah hepsi guzelce yerinde cikar canim benim
amin canım inş. her adımda bişeyler çıkıyo hayırlısıyla bunlar normal olur inş kafama takmamaya çalışsam da heterozigot bi mutasyonum, bi teratomum, insulin direncim, yumurtlama bozukluğum çıktı gebeliği düşündüğümüz günden bugüne.. çocuk istemezken ne sağlıklı hissediyodum kendimi hiçbirinden haberim yoktu. inş prolaktinoma falan çıkmaz şu beyinde olan :S ne bilim hepimiz için hayırlısı olsun..

PRL: 53.62
LH:10.59
FSH:6.45
E2:75.67
TOTAL TESTESTERON: 93.23

Kkızlar ya prl yüksek demi? değer aralıklarında hamilelerde buna normal diyo :( testesteron da yüksek :( ne demek bunlar??

PRL: 53.62
LH:10.59
FSH:6.45
E2:75.67
TOTAL TESTESTERON: 93.23

Kkızlar ya prl yüksek demi? değer aralıklarında hamilelerde buna normal diyo :KK43: testesteron da yüksek :KK43: ne demek bunlar??
Ewet cnm prl cok yuksek ama merak etme bir ya da iki ayda duser lh da cok yuksek degil prl dussun sadece klomene bile iyi cevap verirsin

Değildir büyük ihtimalle cnm zaten yanlış hatırlamıyorsam bu hormon testinin ilk yapılanın sonucu önemliymiş :KK66:
Cok eskiden lisedeyken bu 26 cikmisti doksrin mi ne bi ilac kullandim dustu daha da cikmdi en son olcturdugumde 11 di

Ewet cnm prl cok yuksek ama merak etme bir ya da iki ayda duser lh da cok yuksek degil prl dussun sadece klomene bile iyi cevap verirsin
ya canım inan çıldırıcam artık ! doktorlardan bi tanesi bile istemedi benden bu 2. gün testini bak ne kadar bozukmuş araya arkadaşımı sokup kaçak göçek baktırıyorum resmen! hangisine sorsam 1 sene olmaması normal diyo doktorların! illa 6-7 senedir olmuyo diye mi gidicem! çok kızgınım doktorlara devleti de öyle özel hastanesi de kliniği de.. sizden duymasam aklıma bile gelmezdi bunlara baktırmak..

hanımlar lütfen cevap verir misiniz ? hcg testlerinde yanlışlık olabiliyormu ?
test yaptım ve silik (çokta silik değil) 2. çizgiyi gördüm ama şoktayım daha kan testine gitmedim ya yoksa diye kendimi kaptırmak üzülmek istemiyorum

test yaptım ve silik (çokta silik değil) 2. çizgiyi gördüm ama şoktayım daha kan testine gitmedim ya yoksa diye kendimi kaptırmak üzülmek istemiyorum

Bata kaç gün var cnm :) bence bir test daha yap yada foto yükle bakalım. Çok silik bile olsa ikinci çizgi varsa gebelik var diyorlar cnm:KK14::KK66:

Bata kaç gün var cnm :) bence bir test daha yap yada foto yükle bakalım. Çok silik bile olsa ikinci çizgi varsa gebelik var diyorlar cnm:KK14::KK66:
pko lu olduğum için adetlerim düzensiz ama 28. günüm dün doldu ovulasyona göre pazar günü bekliyordum adeti ama dün sabahtan beri aşırı derece bulantım vardı tabiiki gebeliğe yormak istemedim nasılsa yoktur olsa da bulantılar bu kadar erken başlamaz diye ama sabah dayanamadım ve test yaptım ama inanamıyorum bir türlü yanlıştır diye düşünüyorum korkuyorum ümitlenmeye uzun zamandır bekleyince ve sağlık problemleri de olunca hayal gibiydi anne olmak benim için

Ohhh masallah canim aksam baska bu topikten arkadasim silik cizgi gordu yoktur falan diye dusunurken betasi 239 cikti masallah sana canim hayirlisiyla kucagina al insallah var var bebis yanlis cikmasi cok dusuk bi ihtimal pozitif cikinca

pko lu olduğum için adetlerim düzensiz ama 28. günüm dün doldu ovulasyona göre pazar günü bekliyordum adeti ama dün sabahtan beri aşırı derece bulantım vardı tabiiki gebeliğe yormak istemedim nasılsa yoktur olsa da bulantılar bu kadar erken başlamaz diye ama sabah dayanamadım ve test yaptım ama inanamıyorum bir türlü yanlıştır diye düşünüyorum korkuyorum ümitlenmeye uzun zamandır bekleyince ve sağlık problemleri de olunca hayal gibiydi anne olmak benim için
Mide bulantisi da var bacim sen bir kan tahlili yaptir hemen bakalim degerin kac cikacak 100 civari oldugunu dusunuyorum

Normal değerler 5-26.5 aralığında. Seninki sınırdaymış zamanında farkedilmiş demekki düşmüş kalıcı olarak çok güzel:KK76:
Ayy iyi bari birsuru sorunum var o cikmasin bide yhaa neyse rabbim dermansiz dert vermesin onun da caresi var

ya canım inan çıldırıcam artık ! doktorlardan bi tanesi bile istemedi benden bu 2. gün testini bak ne kadar bozukmuş araya arkadaşımı sokup kaçak göçek baktırıyorum resmen! hangisine sorsam 1 sene olmaması normal diyo doktorların! illa 6-7 senedir olmuyo diye mi gidicem! çok kızgınım doktorlara devleti de öyle özel hastanesi de kliniği de.. sizden duymasam aklıma bile gelmezdi bunlara baktırmak..
Canim bende mesela bu bilgilerimi 4 yildir ugrasa ugrasa arastira arastira edindim maalesef tip fakultelerinde gecme notu 50 olunca sonuc bu oluyor

Back
X