hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Mrb canım ben de hayıt tohumunun suyunu içiyorum 9 gündür bunun bi süresi varmı acaba ben bisey bulamadımda hamile kalabilmek için içiyorum
aktardan tohumunu mu aldın yoksa suyunu mu canım ben tohumunu kullandım bekarken de kullandım ama çok uzun zaman kullanmadığım halde hemen etkisini gördüm hamdolsun bu ay da sadece 1 hafta suyunu kullandım sonra hapıyla devam ettim 15 gün de onu kullandım kesinlikle tavsiye ederim pko lular için çok tesirli bir bitki

aktardan tohumunu mu aldın yoksa suyunu mu canım ben tohumunu kullandım bekarken de kullandım ama çok uzun zaman kullanmadığım halde hemen etkisini gördüm hamdolsun bu ay da sadece 1 hafta suyunu kullandım sonra hapıyla devam ettim 15 gün de onu kullandım kesinlikle tavsiye ederim pko lular için çok tesirli bir bitki
Evet canım tohumunu aldım suyu kaynatıp içine atıyorum 5 dk bekleyince süzüp içiyorum, bende ve eşimde bi sorun yok hsg ve histeroskopim temiz çıktı yumurtamda oluşup çatlıyo adetimde düzenli ama olmuyo geçen ay aşılama yaptırdım oda tutmadı bende bu ay hayıt tohumu suyu ve arı sütü poleni kapsülü içiyorum ama nekadar süre içecegimi bilmiyorum

Evet canım tohumunu aldım suyu kaynatıp içine atıyorum 5 dk bekleyince süzüp içiyorum, bende ve eşimde bi sorun yok hsg ve histeroskopim temiz çıktı yumurtamda oluşup çatlıyo adetimde düzenli ama olmuyo geçen ay aşılama yaptırdım oda tutmadı bende bu ay hayıt tohumu suyu ve arı sütü poleni kapsülü içiyorum ama nekadar süre içecegimi bilmiyorum
eğer pko yoksa hormonlara bir zarar verir mi bilmiyorum canım çünkü pko lularda özellikle adet sıkıntısı yaşayanlarda baya işe yaradığını biliyorum ve 6 ay içilmesi öneriliyor ama sende pko yokmuş uzun süre kullanımında bir sıkıntı oluşturabilir mi bilmiyorum sonuçta bitkileri de doğru kullanmak gerek. istersen 1 ay kullan sonra hormon testi yaptır duruma bak eğer bir sıkıntı olmadıysa devam edersin

huzust: 38768698 .!.:
pko için bu ay glifor kullanmaya başladım önceki aylarda soğan kürü yapmıştım ama pek bir faydası olmadı gibi geldi en çok fayda gördüğüm hayıttı ve manevi olarak da en iyi ilaç meryem suresi canım bu ay ona başlamıştım ve bir bardak suya okuyup yarısını kendim yarısını da eşime içtirdim
Canım benim sağolasın.bende yapmıştım bu ay soğan suyu banada pek bi faydası olmadı gibi.hayıt ı nasıl kullandın rica etsem anlatırmısın

hayıt tohum şeklinde satılıyor suyu da satılıyormuş sanırım ama ben tohumunu almıştım karabiber gibi ve aktarda çektirdim toz haline geldi adetim bitmeden başladım sabah akşam 1 er bardak hazırlayıp içtim 1 hafta boyunca sonra başka ilaçlarım oldğundan midemi zorladığı için hapını aldım ve onunla devam ettim ta ki bugüne kadar bugün içmedim ya varsa diye
Teşekkür ederim canım anlatmışın zaten gördüm şimdi

[QUOTE="xpreiaZ, post: 38769259, member: 564629"canım yaa benim eşimde gecesi gündüzü belli değil dış göreve gidiyo15 gün gittiği bile oldu pattttlıyorum memlekette de değilim.. bi de işte daha çok düşünüyorum öyle olunca neden olmuyo diye sorun neki falan diye[/QUOTE]
İnsan en çok kendiyle başbaşa kalınca düşünüyor zaten.ben adet günü sabahtan bi yerlere gitmek için çabalıyorum yoksa adet olduğumu gördüğüm an kendimi toparlıyamıyorum.hemen birilerinin yanına gidiyorum kafam dağılsın daha çok stres olmayım diye

Kızlar canlarım üzülmeyin Rabbimin vardır bir bildiği zamanı gelince hepimiz anne olucaz inş. Bende ve eşimde bişey çıkmadı ama bizimde olmuyor 14 aydır pco veya diğer faktörlere bire bir bağlı değil biraz da nasip meselesi rabbim ol dedi mi olur sabredip beklemek lazım pozitif olalım inş :KK37::KK16:

[QUOTE="yasell, post: 38775498, member: 590ızlar canlarım üzülmeyin Rabbimin vardır bir im bildiği zamanı gelince hepimiz anne olucaz inş. Bende ve eşimde bişey çıkmadı ama bizimde olmuyor 14 aydır pco veya diğer faktörlere bire bir bağlı değil biraz da nasip meselesi rabbim ol dedi mi olur sabredip beklemek lazım pozitif olalım inş :KK37::KK16:[/QUOTE]
Öyle tabi canım buda bizlerin sabır sınavı işte.rabbim inşallah bu sınavdan layıkı ile geçmeyi nasip etsin hepimize

Kızlar bişey sorcam ben hormon testi yaptırdım.ama doktora gösteremedim bu konudabilgi sahibi olanınız varsa rica etsem ben yazsam değerleri bilgisi dahilinde bişey söyleyebilir mmi.çünkü ben ilk defa yaptırdım ne nasıl olmalı hiç bilmiyorum

Kızlar bişey sorcam ben hormon testi yaptırdım.ama doktora gösteremedim bu konudabilgi sahibi olanınız varsa rica etsem ben yazsam değerleri bilgisi dahilinde bişey söyleyebilir mmi.çünkü ben ilk defa yaptırdım ne nasıl olmalı hiç bilmiyorum

Yaz cnm ben bildiğim kadarıyla yardımcı olurum Hoppa

[QUOTE="yasell, post: 38775498, member: 590ızlar canlarım üzülmeyin Rabbimin vardır bir im bildiği zamanı gelince hepimiz anne olucaz inş. Bende ve eşimde bişey çıkmadı ama bizimde olmuyor 14 aydır pco veya diğer faktörlere bire bir bağlı değil biraz da nasip meselesi rabbim ol dedi mi olur sabredip beklemek lazım pozitif olalım inş :KK37::KK16:
Öyle tabi canım buda bizlerin sabır sınavı işte.rabbim inşallah bu sınavdan layıkı ile geçmeyi nasip etsin hepimize[/QUOTE]

Inş cnm bizde yazıcaz buralara hamileyiz diye :KK76:

Yani yuksek ama asiri da yuksek degil bir ay kullan yine olctur bence mutlaka dusmus olacaktir bu arada diyet yaparsan zaten arada bida beklemene gerek kalmaz
Canım çok teşekkür ederim inan benim için desteğin çok önemli oldu Rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla yavruna kavuşmayı nasip etsin. Eşimle konuştum ve dediğin gibi yapmaya karar verdim. Pazartesi doktorla görüşeyim o da ilaçla düşürmeyi önerirse başlayım ilaca o arada zayıflamaya devam edeyim Rabbim ne zaman nasip ederse artik. tombik bi anne olmaya da hazırım inşallah :D

[QUOTE="xpreiaZ, post: 38769259, member: 564629"canım yaa benim eşimde gecesi gündüzü belli değil dış göreve gidiyo15 gün gittiği bile oldu pattttlıyorum memlekette de değilim.. bi de işte daha çok düşünüyorum öyle olunca neden olmuyo diye sorun neki falan diye
İnsan en çok kendiyle başbaşa kalınca düşünüyor zaten.ben adet günü sabahtan bi yerlere gitmek için çabalıyorum yoksa adet olduğumu gördüğüm an kendimi toparlıyamıyorum.hemen birilerinin yanına gidiyorum kafam dağılsın daha çok stres olmayım diye[/QUOTE]
Canım ben de çok üzülüyodum adet olunca ama 60 gün olmadim bu defa adet olmaya bile şükür. Artık üzülmem heralde

Canım çok teşekkür ederim inan benim için desteğin çok önemli oldu Rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla yavruna kavuşmayı nasip etsin. Eşimle konuştum ve dediğin gibi yapmaya karar verdim. Pazartesi doktorla görüşeyim o da ilaçla düşürmeyi önerirse başlayım ilaca o arada zayıflamaya devam edeyim Rabbim ne zaman nasip ederse artik. tombik bi anne olmaya da hazırım inşallah :D
Canim benim tahminim bir ayda 25lere dusecek bir ay daha kullan der heralde sonrasinda sen en gec nu iki ay icinde rahat on kilo verirsin hem fistik gibi olursun kilo verince prl dusunce sen kendiliginden hamile kalacaksin cnm ben de pkuyum bende kiloluyum ama gectim artik kiloyu bi tane olsun sonra veririm diyorum

PRL: 53.62
LH:10.59
FSH:6.45
E2:75.67
TOTAL TESTESTERON: 93.23

Kkızlar ya prl yüksek demi? değer aralıklarında hamilelerde buna normal diyo :KK43: testesteron da yüksek :KK43: ne demek bunlar??
canım maalesef prolaktın yüksek cıkmıs...benim en son 59 çıkmıstı o da gecen aydı ılac kullandım bilmiyorun belki etkili olmuştur hamile kaldım...bazı doktorlar gerek yok kullanma dediler bazıları ise gebe kalana kadar kullanman gerek dediler...ben 1 yıldır doğru duzgun kullanmadım bu ay kullandım diyorum ya belkş ilaç etkili oldu...su da bır gercek ki prolaktın önemli bir hormon cünki yumurtlamayı etkılıyor...sağlıklı yumurtaların gelişmesi beyinden hipofiz bezinin salgısıyla oluyor..ıhmal etme derim ben keske daha önce kullansaymısım...hem ben ilk ölçtürdüğümde 30 larda cıkmıstı ve dr.ilac kullanmalısın demişti...seni endokrinolojiye yönlendirirler muhtemelen cunku bu dahaçok onların alanına gırıyormus canım...merak etme ilaçla düşer insallah....

selam kızlar nasılsınız bakalım bomba gibi yorgun bir günün ardından anca yazabildim...o kadar yorgunum ki anlatamam...akşamları bas ağrısından ölüyorum resmen...aklım burdaydı anca gözümü açtım valla...

İnsan en çok kendiyle başbaşa kalınca düşünüyor zaten.ben adet günü sabahtan bi yerlere gitmek için çabalıyorum yoksa adet olduğumu gördüğüm an kendimi toparlıyamıyorum.hemen birilerinin yanına gidiyorum kafam dağılsın daha çok stres olmayım diye

canım dr.lar prolaktınde genelde dostinex veya parlodel ılaclarını veriyorlar..parlodel yan etkısı fazla olan bır ilac ama hamilelik düşünenlere onu veriyorlar...ama genelde doktorlar çoğu hastaya dostınex verirler...bana da dostınex yazdı ama ben kendim parlodel ıstedım çunki dostınex kullanırken hamilelik için sıkıntı dıye yazıyormus prospektusunde forumda okumustum...o yuzden parlodel kullandım...ilk gunler mide bulantısı bas agrısı yapar ama sonra gecer...ben il gece aldıgımda cok kötu olmustum ama sonra sukur gectı...

selam kızlar nasılsınız bakalım bomba gibi yorgun bir günün ardından anca yazabildim...o kadar yorgunum ki anlatamam...akşamları bas ağrısından ölüyorum resmen...aklım burdaydı anca gözümü açtım valla...
hoşgeldin canım ben bugun pazartesı gıttım okula onun dısında evdeydim hep bugun nasılsın cok yorma kendını dıkkat et ama etmesende yorgun hıssedıceksın her buldugun fırsatta dınlen cnm

canım dr.lar prolaktınde genelde dostinex veya parlodel ılaclarını veriyorlar..parlodel yan etkısı fazla olan bır ilac ama hamilelik düşünenlere onu veriyorlar...ama genelde doktorlar çoğu hastaya dostınex verirler...bana da dostınex yazdı ama ben kendim parlodel ıstedım çunki dostınex kullanırken hamilelik için sıkıntı dıye yazıyormus prospektusunde forumda okumustum...o yuzden parlodel kullandım...ilk gunler mide bulantısı bas agrısı yapar ama sonra gecer...ben il gece aldıgımda cok kötu olmustum ama sonra sukur gectı...
Canım senin prl kaçtı ne zamandır ilaç kullanıyosun kaç oldu dostinex i bende okudum sanırım daha hızlı düşürüyormuş ama gebelikte sıkıntı oluyormuş düşük gibi

Back
X