hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

canım tsh fsh dan yüksek çıkarsa tahlillerde polikistikover kanıtlanmış oluyo. sende düşüktü ama ultrasonda görüyosa olabilir benim de 2012de tahlilde çıkmamıştı ama ultrasonda vardı şimdi tahlillerimde de çıkıyor. bu arada sen testeredişli aslan pençesi çayı içiceksin canım 1 ay kür uygulıycaksın o hem östrojeni yükseltiyo hem fsh ı düşürüyo yani kısacası hormonları dengeliyo. ben şu an prolaktin için yapıyorum onu bakalım adetimin 3. gününde test yaptırıcam düşmüş mü bakıcam kısmetse. ben ibrahim saraçoğlunun sitesinden aldım pahalıydı ama yetiştiği bölgede gdolu tarım olmaması gerekiyomuş o yüzden aktara güvenemedim ordan aldım.
canım 19 çıkmıs

ayyy yuksek mı yhaaa olmaz mı bununla 3. gunu ölçtursem farklı mı olurdu acaba

yumurtam 31 aralık gece 12de çatlamış olması lazım ben perşembeyi 1. gün kabul ediyorum bugün 14.gün diyorum ama adet belirtilerim var galiba olucam 17. ve 18. gün adet olanlar çoğunlukta. her ay olduğu gibi göğüs ağrım aynı yerden ağrımaya başladı bi kaç gün önce şimdi hafifledi karnımda ara ara sızıldıyo sanırım geliyo tam kronik adet belirtilerim hamilelik olduğunu zannetmiyorum :KK43:
adet belirtilerim var diye umutsuzluğa kapılma benim de her adet öncesi muhakkak göğüslerim sızlardı ve kasık ağrılarım olurdu bu ay da aynı göğüs ağrısı oldu ve adet olacakmış gibi sancılarım da oldu hala da ara ara geliyo adet belirtileri ila hamilelik belirtileri birebir aynı inş. gönlündeki olur

canım ben şöyle biliyorum adetin 3. günü ölçüldüğünde 25-26lara gelmişse hamilelik zorlaşır diye ibrahim saraçoğlundan dinlemiştim ben de kafayı onunla bozdum :) 19 bence çok iyi tam sınırın içinde. internette bi yerde de 20den fazla olması anormal yüksek kabul edilir diyordu. yani benimki 25,95! seninki gayet normal.

adet belirtilerim var diye umutsuzluğa kapılma benim de her adet öncesi muhakkak göğüslerim sızlardı ve kasık ağrılarım olurdu bu ay da aynı göğüs ağrısı oldu ve adet olacakmış gibi sancılarım da oldu hala da ara ara geliyo adet belirtileri ila hamilelik belirtileri birebir aynı inş. gönlündeki olur
İnşaAllah Allahım hayırlısını nasip etsin ama bilmiyorum hiç hamileymişim gibi gelmiyo. bide bugün sağ yumurtalığım ağrımaya başladı bacağıma vuruyo nerdeyse yürürken falan resmen acıdığını hissediyorum o niye oluyo ki acaba? inşallah başka bi sıkıntı yoktur

selam arkadaşlar;
topiğinizi okudum ve size derdimi anlatmaya karar verdim daha önce konu açtım ama cevaplayan olmadı...
biz 5 aylık evliyiz. ben ilk günden beri bir bebeğim olsun istedim hep hatta onunla ilgili de bir konu açtım. geçen hafta doktora gittik ve şok üstüne şok yaşadık... :KK61:
1. şok; benim yumurtalıklarıma yapışık şekilde en büyüğü 3 cm olan sağlı sollu kistler saptandı. bunların çikolata kisti olup olmadığını bilemiyoruz şimdilik. doktor progestan verdi baş dönmesi uyku ne ararsanız yaptı bünyemde. bunlar sorun değil derdimden kurtulayım da adetimin 2. gününde tekrardan gitcem kontrole.
2. şok; rahim yapısında değişiklik olabilirmiş. kist geçerse hsg çekilecek.
3. şok; eşimin sprem sayısı çok az çıktı 5 milyon muş.
hergün kürler tedaviler ne varsa okuyorum ama gerçekten bunaldım. biz hiç bir sorunumuz yok derken başımıza gelenlere hala şaşırıyorum. buda bizim sınavımız herhalde. sizlerden biraz moral alabilir miyim? :KK61: destek verebilir misiniz bana. uyguladığınız yöntemleri anlatır mısınız?:KK61:

Öncelikle Allah hepimize şifa versin ve beterinden korusun canım. Ben bitkisel kürlere çok inanıyorum ilaç kullanmayı da nefret ediyorum çok ileri dereceye gelmeden de pek ilaç kullanmam dayanmaya çalışırım zaten bünyem de çok hassas alerjik bi yapım var. ben sana ibrahim saraçoğlunun sitesine bir göz atmanı ve onun kürlerine bakmanı öneririm. sana soğan kürü eşine keçiboynuzu kürü var. ordan uygulayanların deneyimlerini de okuyabilirsin. Bi de kafana takmamaya çalış stres oldukça hormonlar inanılmaz bozuluyor. bi şeye çok heves etmek insana hiçbi zaman iyi gelmez zaten neye çok heves edersek onunla sınanırız. o yüzden sabırla beklemekten başka çaremiz yok hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim hiç nasip etmese de ana baba döven adam öldüren bi evlat olmasındansa hiç olmaması daha iyi diye düşünüp tevekkül etmemiz lazım kaderimizde ne yazılıysa o. Allahım hepimize sabır ve metanet versin çok zor bişeymiş hele de çevre baskısı insanı daha çok yoruyor.

olsun canım yine de yüksek değil tiroid sorunun yok değil mi ona bağlı yükselebiliyormuş benim ilk seferinde 22 çıkmıştı tiroid normale dönünce 15 e düştü
Canim doktordan ciktim simdi normal istedigin zaman gebe kalabilirsin dedi

ayyy hangidoktora gitsem her biri başka bişey söyler oldu polikistik over infertilite şimdide kızlar bu doktor baya ilgili ilk defa böylesini denk geldim neyse hormon testi felan herseyi yaptı degerlerde pek anormallik görmedi ve klomen,deltacortril,duphaston diye ilaç verdi bunları kullan 5 ay bebek olmazsa tekrar gel rahim filmi cektir dedi siz baya tecrübelisiniz bu konularda bunları kullanan felan varsa benide bilgilendirin şimdiden tesekürederim

selam arkadaşlar;
topiğinizi okudum ve size derdimi anlatmaya karar verdim daha önce konu açtım ama cevaplayan olmadı...
biz 5 aylık evliyiz. ben ilk günden beri bir bebeğim olsun istedim hep hatta onunla ilgili de bir konu açtım. geçen hafta doktora gittik ve şok üstüne şok yaşadık... :KK61:
1. şok; benim yumurtalıklarıma yapışık şekilde en büyüğü 3 cm olan sağlı sollu kistler saptandı. bunların çikolata kisti olup olmadığını bilemiyoruz şimdilik. doktor progestan verdi baş dönmesi uyku ne ararsanız yaptı bünyemde. bunlar sorun değil derdimden kurtulayım da adetimin 2. gününde tekrardan gitcem kontrole.
2. şok; rahim yapısında değişiklik olabilirmiş. kist geçerse hsg çekilecek.
3. şok; eşimin sprem sayısı çok az çıktı 5 milyon muş.
hergün kürler tedaviler ne varsa okuyorum ama gerçekten bunaldım. biz hiç bir sorunumuz yok derken başımıza gelenlere hala şaşırıyorum. buda bizim sınavımız herhalde. sizlerden biraz moral alabilir miyim? :KK61: destek verebilir misiniz bana. uyguladığınız yöntemleri anlatır mısınız?:KK61:
Hic tasalanma belki surecin biraz zor olacak ama sabir edeceksin esinin sperm sayisi dusuk ewet ama tedaviyle yukselebiliyor

Bana rahminde boynuz var dediler hsg cekıldı hıcbı anormallıgım yokmus

canım lutfen stres yapma kendıne yeter hem bu sorunlara bıle sukretmek lazım sorun bulunuyorsa cözum de bulunuyor ama çocugu olmayan cıftlerın %60 ı sebepsiz infertilite yanı ne oldugu bellı degıl o yuzden doktorlar da care bulamıyo senın bak ne guzel sorunlar cıkmıs dememkkı herbırı bır bır cozulecek

bide kızlar doktor 5 ay olmazsa tekrargel dedi bu klomeni her aymı kullanıcam yoksa bi seferlikmi
canım klomenı en fazla 6 defa denersın daha fazla denemeye gerek yok ıgneye gecmek gerekır ama ben 3 ay dene derım

Back
X