hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Off valla deger superrr masallah canim kac arti kac oldun simdi ilk kontrol ne zaman hamilelerle dolsun burasi
Yani pazar gunu 120 idi dun aksam yaptigimda 719 du. Birazdan hastaneye gidecm baklam doktor ne dicek. Senvmce normalmi hersey? Dis gebelik felan olabilir mi diye korkuyorum :(

Yani pazar gunu 120 idi dun aksam yaptigimda 719 du. Birazdan hastaneye gidecm baklam doktor ne dicek. Senvmce normalmi hersey? Dis gebelik felan olabilir mi diye korkuyorum :KK43:
Oyle kotu seyler getirme aklina kuzum onlar cok dusuk ihtimaller son zamanlarda enfeksiyon kaptin mi hic

Canim esine bakildi mi peki bisey cikmadiysa bile cok iyi besle esini
canım sağolsın moral verdiğin için, ya doktor bile bu yaşta bu fsh değeri 3 çok iyi tüp bebek hemen yapamayız gerek yok dedi, adam paragöz olsa hemen tüp bebek derdi, sağolsun demedi. eşim için tekrar sperm tahlili haftaya yaptıracağız üniveriste hastanesinde. birde ptesi izmirde nedim hoca var ona gideceğiz yumurtalarıma baktırmak için, gerçi bütün doktorlar birşey yok yumurtalarında çok iyi dedi ama nedim hocaya da bir görünmek istiyorum.

canım sağolsın moral verdiğin için, ya doktor bile bu yaşta bu fsh değeri 3 çok iyi tüp bebek hemen yapamayız gerek yok dedi, adam paragöz olsa hemen tüp bebek derdi, sağolsun demedi. eşim için tekrar sperm tahlili haftaya yaptıracağız üniveriste hastanesinde. birde ptesi izmirde nedim hoca var ona gideceğiz yumurtalarıma baktırmak için, gerçi bütün doktorlar birşey yok yumurtalarında çok iyi dedi ama nedim hocaya da bir görünmek istiyorum.
Canim uzulme kizma ama ben dr degilim tabiki ama bence de sende bir problem yok bence esinde olabilir

Canim uzulme kizma ama ben dr degilim tabiki ama bence de sende bir problem yok bence esinde olabilir
Sağol canım, ben günde 4 tane İnofolic toz içiyorum, forumlarda baktım folik asit kilo aldırıyor falan yazılmış ama bende öyle olmadı. Bakalım hayrlısı olsun, önümüzdeki hafta bi gelsin de şu tahliller çıksın hayrlısıyla.

Sağol canım, ben günde 4 tane İnofolic toz içiyorum, forumlarda baktım folik asit kilo aldırıyor falan yazılmış ama bende öyle olmadı. Bakalım hayrlısı olsun, önümüzdeki hafta bi gelsin de şu tahliller çıksın hayrlısıyla.
Kafani rahat tut birde stres yapma kitap oku beynini baska seylere yonelt

canim kac cikti prolaktinin hangi ilaci kullaniyorsun...
53 çıktı dostinex kullanıyorum haftada 2 gün yarım yarım.yeterli olur mu acaba. birde saraçoğlundan testered işli aslan pençesi duydum ondan içmeye başlıycam yarın.bir an önce düşsün ve hamiş olayım istiyorum.

Ben 33 yasindayim cnm.ne yalan soyliyim ruh sagligim bozuldu artik.surekli aglamak geliyor icimden.kimseyle gorusmek istemiyorum.kimseyle derdimi paylasamiyorum.yasim ilerliyor.asilama ve tup bebek tedavileri icin gucum kalmadi.olumsuzluk olursa cok etkilenirim gibi geliyor.kendimde o gucu bilamiyorum.psikolojik destek mi alsam bilemiyorum.olumlu dusunmeye calisiyorum kendimi telkin ediyorum bu defa da olmazsa uzulmeyecegim diye ama regl olunca hersey degisiyor.anliyorum ki ne kadar da telkin etsem kendimi icimde bir umut buyutmusum olacagina inanmisim ve regl olunca cok uzuluyorum.3 yildir istiyorum ama olmadi iste.Vardir bir hayir napalim.
aynı yaştayız cnm allah sabır ve şifa versin inşallah.

slm cnm folibol ile infolik ikiside folik asit değil mi? ben şuan dostinex kullanıyorum ama doktorum folikasit kullanmamı önermedi.kendim kullansam mı acaba. daha önce kullandım 2 ayda 5 kg aldım sonra tedavi falan deyince bıraktım.

slm cnm folibol ile infolik ikiside folik asit değil mi? ben şuan dostinex kullanıyorum ama doktorum folikasit kullanmamı önermedi.kendim kullansam mı acaba. daha önce kullandım 2 ayda 5 kg aldım sonra tedavi falan deyince bıraktım.
Benim prolaktinim normaldi, o yüzden dostinex vermedi doktor. diğer tahlillerimde normaldi, yumurtada varmış, tahlillere göre çatlıyormuş fakat bu ay birde bunu deneyelim dedi. denemekte fayda var, çünkü ben şuan adetimin 2. günündeyim, inofolicte folik asitin dışınd abir madde varmış o madde yumurta geliştirip çatlamasına yarıyormuş, inofolicten midir bilmiyorum ama adet sancım daha az bunu kullandığımdna beri. iştahımda açılmadı içinde folik asit olmasına rağmen, bakalım süreci paylaşacağım sizlerle :)

Kızlarr bugün yeni birsey duydum bugün hemen paylasayim istedim inşallah dogrudur ve ise yarar :)sabahları ılık suya yarım limon sıkıp iç dendi bu tutması icin yapiliyormus hem sağlık yönündende çok iyiymiş vücudu temizliyormus zaten inşallah dogrudur sizde bir araştırın ama bana söyleyen kişi çok emin anlattı mutlaka yapmam gerektigini söyledi

Back
X