hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

53 çıktı dostinex kullanıyorum haftada 2 gün yarım yarım.yeterli olur mu acaba. birde saraçoğlundan testered işli aslan pençesi duydum ondan içmeye başlıycam yarın.bir an önce düşsün ve hamiş olayım istiyorum.
YETER O ÇOK ETKILI BENIM DOGUMDAN SONRA GÖGUSLERIMDE SUT KIRILMISTI TAS GIBI OLMUSTU 80 LERDE FALANDI SANIRIM DOSTINEXI BIR KERE ICITIM DUSTU AMA O AY OLÇTURMEDIM MUHTEMELEN SONRA KENDI SEVIYESINE DONDU AMA TAŞ GIBI OLAN GOGUSLERIMI BILE 2 GUNDE DUSURDU

Kızlarr bugün yeni birsey duydum bugün hemen paylasayim istedim inşallah dogrudur ve ise yarar :)sabahları ılık suya yarım limon sıkıp iç dendi bu tutması icin yapiliyormus hem sağlık yönündende çok iyiymiş vücudu temizliyormus zaten inşallah dogrudur sizde bir araştırın ama bana söyleyen kişi çok emin anlattı mutlaka yapmam gerektigini söyledi
BENCE COK MANTIKLI CUNKU ICERDEKI ENFEKSIYONLARI TEMIZLIYOR ÇOK MANTIKLI ZATEN TUTUNAMAMASININ IKI NEDENI OLUYO GENELDE YA ENFEKSIYON OLUYO YADA PROGESTERON AZ GELIYO

Benim prolaktinim normaldi, o yüzden dostinex vermedi doktor. diğer tahlillerimde normaldi, yumurtada varmış, tahlillere göre çatlıyormuş fakat bu ay birde bunu deneyelim dedi. denemekte fayda var, çünkü ben şuan adetimin 2. günündeyim, inofolicte folik asitin dışınd abir madde varmış o madde yumurta geliştirip çatlamasına yarıyormuş, inofolicten midir bilmiyorum ama adet sancım daha az bunu kullandığımdna beri. iştahımda açılmadı içinde folik asit olmasına rağmen, bakalım süreci paylaşacağım sizlerle :)
ınofolık polıkıstıklereverılıyor ınsulın dırencını kıran bır madde var ıcınde ınozıtol dıye ben onu almıyorum cunku glıfor ıcıyorum

ınofolık polıkıstıklereverılıyor ınsulın dırencını kıran bır madde var ıcınde ınozıtol dıye ben onu almıyorum cunku glıfor ıcıyorum
Bende pro da yok ama doktor bu vitamini deneyelim dedi. O yüzden içiyorum. Bakalım yarın 3.gunum adetin. Açıldı hormonlarabaktiracagim ve burda paylaşacağım canım. Herşeyi deniyorum hayırlısı canım :(

Bende pro da yok ama doktor bu vitamini deneyelim dedi. O yüzden içiyorum. Bakalım yarın 3.gunum adetin. Açıldı hormonlarabaktiracagim ve burda paylaşacağım canım. Herşeyi deniyorum hayırlısı canım :KK43:
haırlısı elbet yarın sonucların guzel çıkacak

BENCE COK MANTIKLI CUNKU ICERDEKI ENFEKSIYONLARI TEMIZLIYOR ÇOK MANTIKLI ZATEN TUTUNAMAMASININ IKI NEDENI OLUYO GENELDE YA ENFEKSIYON OLUYO YADA PROGESTERON AZ GELIYO
O zaman herkes başlasın :):)banada mantıklı geldi tutması icinmis zaten hemen hemen aynı sorunlar mevcut...ihmal etmeyelim herkese yarar insallah

tek sorun haşimatoysa inan engel değil bende hem haşimato hem de pko var biraz geç oldu ama 14. ayımda hamile kaldım haşimato tsh değerin normale döndüğünde engel değil yeter ki 2.5 un altına düşsün
hasimato ve pko benimde ama pko yok denecek düzeyde doktor öyle dedi ve şükür ki adetlerimd düzenli . ama nasıl umut doldu içim :21::21: teşekkür ederim

ultrasondan bakıpta söyledi iki ay sonraki kontroldede yok denecek gibi dedi umarım tamamen geçmiştir
Gecer bence ben ileri derece pkoydum ama simdi normal gorunuyolar hormonlar da normal cikio bakalim ama kendi halime kalinca benim pko ilerliyo dk hapi iyi gelio ban

yumurtlamadım hala... adet günüme göre ya bugün ya yarın pozitif çıkması lazım yumurtlama testinin.. bu ay da olmayacak sanki. 2 ay önce bu ay olacağından çok ümitliydim de sanki şimdi hiçç içime doğmuyo. bebek gelmek için 90 60 90 olmamı bekliyo heraldee :KK53: neyse moralim çok iyi bu ay:nazar::nazar:. adet olunca bi hormonların acaipleşmesiyle acaipleşicem yine büyük ihtimal ama neyse kiloya odaklanınca bebek konusu kafamda ikinci plana düştü çok daha rahat psikolojim çok şükür..

yumurtlamadım hala... adet günüme göre ya bugün ya yarın pozitif çıkması lazım yumurtlama testinin.. bu ay da olmayacak sanki. 2 ay önce bu ay olacağından çok ümitliydim de sanki şimdi hiçç içime doğmuyo. bebek gelmek için 90 60 90 olmamı bekliyo heraldee :KK53: neyse moralim çok iyi bu ay:nazar::nazar:. adet olunca bi hormonların acaipleşmesiyle acaipleşicem yine büyük ihtimal ama neyse kiloya odaklanınca bebek konusu kafamda ikinci plana düştü çok daha rahat psikolojim çok şükür..
canım 21. gune kadar testlerı yap hatta adet olnana kadar yap 26. gununde yumurtlayan bılıyorum

canım 21. gune kadar testlerı yap hatta adet olnana kadar yap 26. gununde yumurtlayan bılıyorum
tamam canım devam edeyim o zmn bol bol test var elimde . eşim testleri gördü hayırdır daha yeni bitti adetin yine ne testi yapıon dye dalga geçti:KK45: yakıyı da 2 aydır söylüyodum dün almış eşim yabıştırdım bugün bakalım. kaynanam 6 sene çocuğu olmamış onun kaynanası da bu yakıdan bulmuş yapıştırmış işte 3 tane oğlu olmuş. kaynanam hiçç doktora gitmemiş 6 sene ama. sorun neydi bilemiyoruz ama yakı vesile olmuş bi şekilde

preseeedimde bi kenarda bekliyo yumurtlarsam onu kullanayım mı hala emin değilim ya . eşime de keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her gün 2 yemek kaşığı onda bi sorun çıkmamıştı çok şükür her adımda bende ilk defa duyduğum dünyanın sıkıntısı çıktı malum pco,prl yüksek, pıhtılaşma da bi gen heterozigot, teratom, tiroid 4 küsür... ben dünyanın hapını içiom sen de destek ol bana diyerekten yediriyorum:KK70:
amanınnn size yazarken farkettim tekrar durumum kötü baya pfffff... neyse hayırlısı olsun bakalım. çok şükür 2 kere gebe kalabildim. inş yine kalırım da bu defa Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almamızı nasip eder.

Back
X