- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #2.541
Gel cnm hosgeldin ne zamandir deniyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 4 gebelik var 2si kimyasal ikisi buyuk 6 ay ve 4 aylik dogum oldular rahim agzi yetmezligi var birde olmuyor simdi de tedavilere cevap vermiyorumCanim evliligim mayista 11 yil olacak insallah ilk 5 yil vajinismus rahatsizligim vardi malesef dusunemedik bebek evliligimin tam 5 yili bitirdik bu hastaligi ve 6 yilimiza girecek istiyiruz hic korunmadik 2 tup bebek yaptim 1.kimyasal gebelik olarak sonuclandi 2. Ise koca bir sifir ole iste hic bir sikinti gozukmuyir ikimizdede sadece dr genetik test istedi bende cok az bir sinirda kan pihtilasmasi cikti bebegim ilki ondan gelistirememis olabilir demisti bole istesizler okumaya basladim ama kisaca musait seniz anlatabilirsinizz
Benim 4 gebelik var 2si kimyasal ikisi buyuk 6 ay ve 4 aylik dogum oldular rahim agzi yetmezligi var birde olmuyor simdi de tedavilere cevap vermiyorum
tedavı ıle oldular yok sadece ıgne ve catlatma ıgnesı oldum asılama tup olmadı dusunmuyorum da zaten olmassa olmasın napayım cok tedavı oldum bu kadar tedavıden sonra cocugum olsad kanser olma ıhtımalım yuksek cocuk anasız kaldıktan sonra ne gerek varAllah yardimcimiz olsun insallah tup bebek denedinmi yoksa kendiligindenmi oldular ben hic gebelik gormedim kendi kendime uzuluyirumm daha sonrada takdiri ilahi bir bildigi vardir diyirum ama cevremdede gordugum zaman hamile haberlerini kendim kalmis kadar cok seviniyorum ama daha sonra anlam veremedigim bir icimde aci oluyir sizlerde de oluyirmu
tedavı ıle oldular yok sadece ıgne ve catlatma ıgnesı oldum asılama tup olmadı dusunmuyorum da zaten olmassa olmasın napayım cok tedavı oldum bu kadar tedavıden sonra cocugum olsad kanser olma ıhtımalım yuksek cocuk anasız kaldıktan sonra ne gerek var
Canım benim aynen Dediğin gibi Allah önce eşimize ve bize sağlık versin , evimize yuvamıza huzur versin. Üzülmemek Lazım aslında. Ama şu adet dönemlerine yakın hormonlardan mıdır nedir bilmem insan daha bir hassas oluyor daha çok üzülüyor.aslında kendimizi rahat bıraksak belki de hemen olacak.Ne güzel yazmışsın yaben düşündüm geçen, ya aslında çocuk için evlenmedim ki ben, amaç hayatı paylasmaktı... 'hayat arkadaşı' lafı aslında o kadar anlamlı ki... hayat yolunda bi arkadaşımız olsun diye evlendik. Çocuk da olsa güzel olur tabi ama olmazsa ne yapabiliriz ki? Evlenmemizin tek gayesi çocuk yapmak degil sonucta, ama biz fazla kaptiriyoruz kendimizi bu meseleye... sanki yasamimizin tek amacı çocuk yapmakmış gibi oluyor bi süre sonra. Allah sağlığımızı sihatimizi daim eylesin. Çocuk olursa extra extra bi mutluluk olacak sadece. Coluga çocuğa karışıp kocasıyla mutlu olmayanlar var... Sağlık sorunu olanlar var. Sonsuza kadar kapak atmadik ki dünyaya, ölüme ne kadar yakın olduğumuzu unutuyoruz bazen... velhasıl, Mevlana görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Canım benim hayırlı değilse olmaz tabi.Allah bunları unutturacak acı vermesin. Napalım beterin beteri var. Zaman zaman hepimizin umutsuzluğa kapıldığı anlar oluyor. ama hepsi geçecek. kadın olmak sadece yumurta hücresinden ibaret değil bitanem. Seni çok iyi Anlıyorum. Sonuçta benzer Şeyler yaşıyoruz ama sabretmek zorundayız. Allah un gücü herseye yeter. Umudunu kaybetme canım.Kuzum yaa 6 aydir yumurta olmuyo varmi boyle bisey yaaa![]()
Kuzum benim de 10 aydır olmuyo yumurtlama hafta sonu memleketteydim kv kp tarafından bi sürü saçma sapan muhabbetlere maruz kaldım dua edin dedim torun istiyoruz dediklerinde ediyoruz ama yok işte falan dediler kv düşmese kaç aylık olacaktı diye sorduKuzum yaa 6 aydir yumurta olmuyo varmi boyle bisey yaaa![]()
yaaa cahıl ıste onlarda benım kv de aynısını yapıo her gıdıom bılmem sunun cocugu senınkıyle aynı sımdı konusmaya basladı falan bısey demeım canıma cektım ama ahdım var bıda bısey derse cevabını verıcemKuzum benim de 10 aydır olmuyo yumurtlama hafta sonu memleketteydim kv kp tarafından bi sürü saçma sapan muhabbetlere maruz kaldım dua edin dedim torun istiyoruz dediklerinde ediyoruz ama yok işte falan dediler kv düşmese kaç aylık olacaktı diye sorduc ve kendilerinin 6 sene olmamış anlayış beklersin empati yaparlar dersin Güya. Arkadaşımla buluşacaktım ben gecikmeyim dedim çıktım. Adet oldum ya rahatım hormonal ololarak çok takmadım kafama geçen hafta olsa bu konuşmalar nasıl tepki verirdim bilemedim.
Canım ben 1.5 senedir çocuk istiyorum 6-7 ay kullandım sonra bıraktım olmayınca geçen ay folik asit ölçtürdüm >200 çıktı üst sınırın üstündeymiş yani gebelik öğrenince başlarım hemen dedim ama inofolic diye bir ilaç duydum en son pcolularda yumurtlamayı kolaylaştırıyomuş eczaneden istedim depodan getirecekler onun içinde de folik asit var ya yani yine kullanmış olucamKizlar folik asit kullananlar varmi aranizda rutin bir sekilde
kaybedıyosun ıste ıster ıstemez yaa aylardır salak drların yuzunden oldu gecen ay ben kendım yumurtluycaktım hormonlara gore gerızekalı klomenı verdı 15 tane yumurta oldu hıcbırı buyumedı al sımdı de aynı oldu yaa hep su mal drların yuzunden haaa ayy yırtasım var onlarıCanım benim hayırlı değilse olmaz tabi.Allah bunları unutturacak acı vermesin. Napalım beterin beteri var. Zaman zaman hepimizin umutsuzluğa kapıldığı anlar oluyor. ama hepsi geçecek. kadın olmak sadece yumurta hücresinden ibaret değil bitanem. Seni çok iyi Anlıyorum. Sonuçta benzer Şeyler yaşıyoruz ama sabretmek zorundayız. Allah un gücü herseye yeter. Umudunu kaybetme canım.
İşte insanın o anda aklına bişey gelmiyo ki sonradan aklıma geldi sizinde hemen olsaydı abim 41 yaşında oluyodu demi 6 sene mi olmamıştı sizin falan deseydimyaaa cahıl ıste onlarda benım kv de aynısını yapıo her gıdıom bılmem sunun cocugu senınkıyle aynı sımdı konusmaya basladı falan bısey demeım canıma cektım ama ahdım var bıda bısey derse cevabını verıcem
aynenn bıda derse soyleİşte insanın o anda aklına bişey gelmiyo ki sonradan aklıma geldi sizinde hemen olsaydı abim 41 yaşında oluyodu demi 6 sene mi olmamıştı sizin falan deseydimX
Evet canım ya aynen depresyona giriliyor işin tuhafı bağımlılık yapıyor bırakamıyorumKızlar ya, şu trend konulara bakıyor musunuz? Aldatmalar, dayaklar, illet kv ler... İçim bunaldi valla ya, depresyona girdim![]()
Toplu bakış daha bi komik oldu heaheee ben bakıyom ozellıkle de kızlık zarı konularına bayılıyorum dun akşam peçeteyle bozulan bı tane vardı bı hafta once hortumla su cakan vardı![]()
heeeaa ama ben dert konularına gırmıom artık anlıyon hangı konu geyık muhabbetıne dınecek hele kızlık zarı konuları kesın donuyoToplu bakış daha bi komik oldu heaa