- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #3.281
olmayabılır merak etme test yapmadan uzulme cnm
Dun 9.gunuydu.yaptim gece merakimdan.bisi cikmadi.sabah tam atiuodum testi bi baktim silik cizgi war bak atiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmayabılır merak etme test yapmadan uzulme cnm
at bakıyım silik barsa vardırDun 9.gunuydu.yaptim gece merakimdan.bisi cikmadi.sabah tam atiuodum testi bi baktim silik cizgi war bak atiyorum
gördüm çizgiyiiiben kızımı daha da silik bir çizgiyle öğrenmiştimm yarın sabah tekrarla bakalımm koyulastıysa oldu bu iş
gördüm çizgiyiiiben kızımı daha da silik bir çizgiyle öğrenmiştimm yarın sabah tekrarla bakalımm koyulastıysa oldu bu iş
benim silik çizgi resimde belli olmuyrdu düşün![]()
zor bir süreç derken canım hep yatarak mı geçirdi hamileliğiniben değilim ama bir taıdığım var ıkı tane saglklı bebeği var am sürec zor olmustu Allahın izniyle sıkıntın olmuycak korkma ama kendıne ıyı bır riskli gebelik uzmanı bul
ya onda olanlar sende olacak dıye bısey yok ama bebegı saglıklı sen olumsuz seylerı arastırma kafanı bozma pozitif olzor bir süreç derken canım hep yatarak mı geçirdi hamileliğini
hemde nasıl pko ileri dereceSendedemi pko wardi cnm ?
yenı test yaptın mıAma gece yaptim testi ben cnm dün.bu sabah atayim diye aldim elime siliklesmis.bicok kisi 5 10 dakkadan sonra cikanlar gecersiz diyor.birde catlatma ignesinin etkiside olabilirmis
kadın dıgum yapar ama normal hastaneler yapmaz sanırım fakulteye gıtmen lazım ayrıca ben ıstemıstım senın amh testı yaptırmana gerek tyok demişti ve yapmamıstı drum fsh lh biraz ıpucu verıyo bu konuda onlara bakıp amhyı yapmaya karar verırler dıye dusunuyorumKusura bakmayin bir turlu hic bir yerde cvp bulamadim bugun burda gezinirken amh testini gordum... amh testini hangi doktor yaptiriyor ben dahliye bolumune bugun hormon testi yaptirdim carsamba sonuclarimi alacam dahliye doktiru yaptirabilirmi acaba... ilk once sizlere sormak istedim...
Ben hormon testlerimi regl 3cu gunu bugun yaptirdim kadin dogum doktorumun ozel yazihanesi var ondan dolayi hormon testimi arastirma hastanesinde yaptirdim dahliye bolumunde amh bilmiyordum bilseydim onuda isterdim doktorumdan... neyse ozaman hormon tahlillerimi gosterince doktorum yön verir ins...kadın dıgum yapar ama normal hastaneler yapmaz sanırım fakulteye gıtmen lazım ayrıca ben ıstemıstım senın amh testı yaptırmana gerek tyok demişti ve yapmamıstı drum fsh lh biraz ıpucu verıyo bu konuda onlara bakıp amhyı yapmaya karar verırler dıye dusunuyorum
fsh lh tsh soyle bana bı fıkır verebılırımBen hormon testlerimi regl 3cu gunu bugun yaptirdim kadin dogum doktorumun ozel yazihanesi var ondan dolayi hormon testimi arastirma hastanesinde yaptirdim dahliye bolumunde amh bilmiyordum bilseydim onuda isterdim doktorumdan... neyse ozaman hormon tahlillerimi gosterince doktorum yön verir ins...
Daha almadim canim bugun yaptirdim carsamba gunu alacam testlerin sonuclarini alinca sana ozelden yazarim ozaman doktora gostermem daha 10 gun var hsg cekecek ogun giderken goturcem sonuclarimi... alinca sana ozelden yazarim ozaman canimcimmfsh lh tsh soyle bana bı fıkır verebılırım
Birde sadece bu testlermi yapiliyor prolaktin falanda yapildi bana tam anlamiyla hangi testler oluyor biliyormusun ilk defa baktirdim hormonlarimaDaha almadim canim bugun yaptirdim carsamba gunu alacam testlerin sonuclarini alinca sana ozelden yazarim ozaman doktora gostermem daha 10 gun var hsg cekecek ogun giderken goturcem sonuclarimi... alinca sana ozelden yazarim ozaman canimcimm![]()
hemde nasıl pko ileri derece![]()
yenı test yaptın mı
Prolaktin daha özel oldugu için gerek gormezse yapmaz ama ben hep onu da isterdim tamam cnm yaz özelden bildiğim kadarıyla yardımcı olurum sanaBirde sadece bu testlermi yapiliyor prolaktin falanda yapildi bana tam anlamiyla hangi testler oluyor biliyormusun ilk defa baktirdim hormonlarima