• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmaya çalısan hanımlar haydi birlikte sohbet edelim zaman geçsin bat'ı birlikte bekleyelim 🌼

Eklentiler

• 584BA41B-81DA-4EA6-9205-BD0C818CEFC3.webp
    584BA41B-81DA-4EA6-9205-BD0C818CEFC3.webp
    156,4 KB · Görüntüleme: 54
Yeni test yapsana kuzum bu biraz değişik geldi bana c ve t cizgisinin yerini ayırt edemiyorum bşrde ben strip testlerde 😂
Çay içtim kahve içtim 😪 bi de ilk idrarı yaptıktan sonra bir şey içmeden yine yaptım sonra onu beklettim çünkü uyudum 1 saat sonra yaptım 🤣 yarına kaldı herhalde benim iş

Sevgicik Sevgicik Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim bu gece otobüse binicem sabah nasıl yaparız bilmiyorum 8 de anca varırım eve 😅 yarın da geçer herhalde regl gelmezse 😞 sanki gelecek gibi hissediyorum
Kuzum o hissiyatı bertaraf et 😂 Allah büyük umudunu kesme ve ne kadar geç ögrenşrsen o kadar iyi. Benim gibi yapma yani 😂😂

Merhaba 10 ayı geçti deniyoruz. Eşimde de bende de testlerde tahlillerde vs hiç bir sorun çıkmadı normal çıktı herşey. Bu ay takviye prowomen kullanıyorum dr tavsiyesiyle .
Adetlerim düzenlidir İlk defa geçen ay 7 gün gecikme yaşadım. Bu ay bat 8 Eylül. Bekliyorum bakalım🥰

Merhaba canım. Öncelikle başın sağolsun Rabbim birdaha yasatmasın. Kuzum bu testlere göre hamilesin ancak erken gebelik testi yalancı pozitif cıkarabiliyor. Bence adetin den 1 gün geçince ilk sabah ilk idrarla kaset testle test yapmalısın onlar dogru cıkarıyor onda cok silik gölge bile cıksa hamilesin demektir kuzum
Yorumunuz için teşekkür ediyorum hepinize. 🧡 Bugün regl olmam gerekiyordu. Olmadım. Test yaptım yine aynı şekilde silik çizgi çıktı. İnşallah hayırlısı hamile olmamdır. Yarın sağlık ocağına kan testi vereceğim. ☺️🥹

Back
X