Hamile kalmaya çalısan hanımlar haydi birlikte sohbet edelim zaman geçsin bat'ı birlikte bekleyelim 🌼

Bunların hepsiii oyun kuzummn oyun

Hosgeldinizzz benmde 4 sene bitti bebe olmayali kimyasal bile yok sifir gebelik bende burda hepimiz her ay kendimizi hamile hissedip adet oluyoruz insallah sans getirir buralar hemen mutlu haberinizi alirz :)

Her ay farklı dönemlerde yumurrlayabiliyoruz canım. Çok düzenli bir döngümüz yoksa tabi. Hayırlısı olsun

Hayirli olsun kuzum o ev sana ugurla gelicek Tiniminimavihanim canim arkadasimin ablasi da sebepsiz infertilite yasadi yillarca turkiyeye gelmeyi dusunursen onla da gorus derim istanbulda yeri yazarim sana o zaman ogrenip

Bende bu sefer test filn yapmayacağım ovulasyon testi de yapmıyorum eşim biraz karşı ona 2 günde 1 birliktelik oluyor bat 3 kim 1 ekime kadın douma randevu almıştım kontrol amaçlı 1 ekimde gittiğimde adet olmazsam zatn doktor ister gebelik testi insallab güzel haberler alırım diye dua ediyorum

Herkese merhaba hanımlar bugün çatlatma iğnesinin 11.günü be testim silik çıktı bu şekilde sizce gebelik varmı

Eklentiler

• 4A7F66FA-3FF2-4D5D-86C4-84F0730D5F33.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 7AF623D0-27CF-4915-9DFD-7E495DA4C816.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 242386E6-1C80-4D5D-801D-B4FBD093DCE3.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…