- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.575
- 83
İnşaAllah kuzumEvet kuzum gayet iyi anlıyorum seni inşallah seni anlayan bir doktorla karşılaşırsın önemli olan bu bence daha önceki gebelik kaybını da söylersen yazabilir diye düşünüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah kuzumEvet kuzum gayet iyi anlıyorum seni inşallah seni anlayan bir doktorla karşılaşırsın önemli olan bu bence daha önceki gebelik kaybını da söylersen yazabilir diye düşünüyorum![]()
Ooo. Desene bşr gebe adayımız daha gelmiş![]()
Kız unutmadım ama bat tarihleri karısıyo kafamda cok kişiyle konustugum içinBen buraya önceden de gelmistim unuttun mu beni![]()
Normalde hic oyle takip etmedim ama yumurtlamam baslayinca hissedip iki defa kullandim ve gercektem de yumurtluyormusum. O esnada yumurtam da catladiBen de geçen ay olmuş gibi hissediyordum adet olunca moralim çok bozuldu sonra da umutsuzluğa kapıldımsen yumurtlama testi yapıyor musun yoksa iki günde bir mi
Kız unutmadım ama bat tarihleri karısıyo kafamda cok kişiyle konustugum için28-29-30 daki bat ları olanlar cogaldı eger hepimiz Allah izin verirse gebeysek bu 3 gün topik hamile dolucak anlamında dedim
![]()
Benimde bat 29 kızlarKız unutmadım ama bat tarihleri karısıyo kafamda cok kişiyle konustugum için28-29-30 daki bat ları olanlar cogaldı eger hepimiz Allah izin verirse gebeysek bu 3 gün topik hamile dolucak anlamında dedim
![]()
Sneşn bat ne zamandı kiKıskandım siziiiiii![]()
Oy kuzumm inşAllahSneşn bat ne zamandı kiolsun, kız önden Allahın izniyle biz gebelik haberi veririz sende ardımızda yetişirsin
Benimde gerçekte 1 i olabilir döngüm sastıgı için tam emin olamasamda bizden 1 hafta sonrada sen gelirsin kuzumOy kuzumm inşAllah6 Eylülmüş şimdi baktım onu bile bilmiyormuşum
önden siz gidin sonrs bizz gelecez
![]()
Son regl olsunnnn sevgitoşummmm aminnnBenimde gerçekte 1 i olabilir döngüm sastıgı için tam emin olamasamda bizden 1 hafta sonrada sen gelirsin kuzum![]()
Benimde bat 29 kızlar![]()
Bakalım kaçımız hamileHarika gitgide cogalıyoruz![]()
Benim adete 5 gun kala yaptigim erken gebelikte cikmadi kuzum.Adet gunumde kaset test yaptim onda cikti ama hep adet olcakmis gibiydim oylesine yaptim elden ciksin diyeKızlar üç tane gebelik testi aldım dün sizce hangi günler kullanayımbi kere aldım ya gımcıklıyooo
3 güne böleyim diyorum
![]()
Aynen öyle keseyi ve kalp atısını duyunca bu halinden eser kalmıcak korkmaaaaKizlar selamm nedir durumlariniz var mi belirtiler? Benim icimi korku sardi asiri ani oldugu icin cok hazirliksiz yakalandim sanirim duygularim alinmis gibi.. Umarim haftaya keseyi gorurumde biraz olayin gercekligine adapte olabilirim![]()
Benimde gögüslerim iyice böyle büyüdü gibi dolgunlastı bide kasık agrısı ara ara geliyor ya yemek yiyince geciyor mide eksimesi gibi bisey geliyor arada tabi bunlar benim hayal dunyamda olbilir bunlar için degil de ben yaklasıyor ya adet günü duramıyorum yaaaaaaBenim adete 5 gun kala yaptigim erken gebelikte cikmadi kuzum.Adet gunumde kaset test yaptim onda cikti ama hep adet olcakmis gibiydim oylesine yaptim elden ciksin diye![]()