• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmaya çalısan hanımlar haydi birlikte sohbet edelim zaman geçsin bat'ı birlikte bekleyelim 🌼

Kızlar merhaba bende 2 yıllık evliyim ama vajinismusu yeni yendim o yüzden 2-3 aydır deniyoruz doktora gittim polip olabileceğini söyledi sizce poliple hamile kalamaz mıyım engel mi polip birde histeroskopi yaptıran var mı ?

En çok merak ettiğim ülkelerden ❤️❤️
Greatings too america 👋
Im living in the staate of potatoes😂😂😂
Yaa🥰🥰🤣🤣🤣 güzel konforlu bir ülke canım ama işte aile özlemi ağır basıyor dönüş hazırlığındayız görevimiz bitiyor döneceğiz Allahın izniyle 😍

Keseyi gordukk ama bebisi goremedik henuz cok kucuk oldugu icin doktor yolunda gozukuyor her sey dedi cok sukur 🙏🏻 10 gun sonra gidicez yine o zaman gorunur dedi
Aynen öylee kuzum 10 güne kalp atımlarını duyarsınız😍 Sağlıcakla devam etsinn aminnnn

Yaa🥰🥰🤣🤣🤣 güzel konforlu bir ülke canım ama işte aile özlemi ağır basıyor dönüş hazırlığındayız görevimiz bitiyor döneceğiz Allahın izniyle 😍
Bu yaz İtalya daydım ben de Avrupa falan diyoruz ama Türkiye nin taşı toprağı bi başka geldi dönünce 😍 bi de enflasyonumuz düşse 😪

Kızlar merhaba bende 2 yıllık evliyim ama vajinismusu yeni yendim o yüzden 2-3 aydır deniyoruz doktora gittim polip olabileceğini söyledi sizce poliple hamile kalamaz mıyım engel mi polip birde histeroskopi yaptıran var mı ?
Bu konuyu hiç bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla bebeğiniz olur 🙏

Sen en azından yurtdışındasın ben Türkiye’de öğretmen maaşıyla…😅 ama olsun gözümüz güzel görsün 😂
İnanki insanın gönlü zengin olsun yeter
Ben 3. Nesil patates torunuyum 😂😂
Dedem olmasaydı buraya gelmeseydi ülkemizde büyürdüm
Ama nasibim buralardaymış 😂
Valla canım burda öğretmen demek kral maaş demek 🥔
Ama yinede olsun iyi ki varsiniz❤️❤️❤️

Back
X