• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmaya çalısan hanımlar haydi birlikte sohbet edelim zaman geçsin bat'ı birlikte bekleyelim 🌼

maşallaahh canım hayırlı olsun bebıs gelmıs :) bu ay neler yaptın acaba :)
Tesekkür ederim💕darısı hepinize. Canım ovulasyonla takip ettim pik günleri değerlendirdim. Çatlama günleri ilişki olmadi hatta o yüzden umudum yoktu bu aydan. Onun dışında avakado tükettim bu ay. pek özel bir şey yapmış sayılmam:)

Tesekkür ederim💕darısı hepinize. Canım ovulasyonla takip ettim pik günleri değerlendirdim. Çatlama günleri ilişki olmadi hatta o yüzden umudum yoktu bu aydan. Onun dışında avakado tükettim bu ay. pek özel bir şey yapmış sayılmam:)
Benim de çatlamadan önceydi ilişkiler ☺️

Ben ovulasyonla bu ay takip yapsın 12 gün geçti dayanamayıp gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı

gebelik testimi paylaştım çok heyecanlıyım
Baktım canım şimdi actığın topikten. evet çok silik bir çizgi görünüyor yarın ilk idrarla tekrar yap ya da kan ver hemen bence💕

Eklentiler

• 20220907_225251.webp
    20220907_225251.webp
    29 KB · Görüntüleme: 47
olacak zamanı gelmıs bebısın ,
cok sevındım canım darısı bızlere ınsallahh :KK200:

Merhaba kızlar testim pik mi?

Eklentiler

• 20220909_155518.webp
    20220909_155518.webp
    16 KB · Görüntüleme: 47
  • 20220909_155527.webp
    20220909_155527.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 40
Back
X