soğan kürü kullanıp hamile kalanlar var mı diye bir topic daha var ben geçenlerde orayada yazmıştım.Orda ki bayanlar soğan kürüne başlayınca kimisninin kanamsı erken kimisininde kanamsı daha geç olabiliyormuş ama çok uzarsa kanaması devam etmesinler tarzında bişeyler yazmışlardı.
Açıkçası benimde fazla bilgim yok bende başlayalı 1 hafta oldu bakalım ne olacak
anladım canım ben kanama başlayınca hemen kestim zaten acaba kanamanın olması iyi bir şey mi?
Adet olsan da bırakma canım, erken gelebiliyor bu kürde adetin. Kistlerin varsa onlar parçalanmıştır, onun için erken gelmiş olabilir. Ama sen bırakma 15 günü tamamla. Sonra da diğer adetine 10 gün kala tekrar başla canım...
benı duyan varmı aloooooooooooooo su sogan kuru nasıl yapılıyo bana bır yazarmısınızzzzzzzzzzzz
benı duyan varmı aloooooooooooooo su sogan kuru nasıl yapılıyo bana bır yazarmısınızzzzzzzzzzzz
selam aylint ben soğan kürüyle hamile kalanlardanım. 1.si soğan kürüne adetin bittiği gün başlıyorsun ve 15 gün yapıyorsun. yani yumurtlama döneminde kür bitmiş oluyor. 2.si soğanı yemeklerimizdede kullanmıyormuyuz? sakıncası olsa zaten doktorlar hamilelelre yasaklarlar. bunun için için rahat olsun derim. ben bir kaç yere yazımı yazmıştım fakat burayada yazayım. doktorlar bana sende polivistik over kisti var ve bu kistler sana kilo aldırıyor. sen kilo aldıkça bu kistler çoğalıyor ve hamile kalma şansın azalıyor. zayıfla gel aşılama, tüp bebek vs. yapalım diyorlaradı. ama ben 2 yıl boyunca kilo veremediğim gibi 5-6 kiloda aldım. artık ümitlerim tükeniyorduki ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü duydum. ve 15 gün olduğu için düzenli bir şekilde yaptım.ertesi ay adetle kistleri attım galiba ki bir sonraki ay hamile kaldım. bence çocuğu olmayan herkes denesin. sonuçta soğan bu zararlı bişey değil.allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.
selam aylint ben soğan kürüyle hamile kalanlardanım. 1.si soğan kürüne adetin bittiği gün başlıyorsun ve 15 gün yapıyorsun. yani yumurtlama döneminde kür bitmiş oluyor. 2.si soğanı yemeklerimizdede kullanmıyormuyuz? sakıncası olsa zaten doktorlar hamilelelre yasaklarlar. bunun için için rahat olsun derim. ben bir kaç yere yazımı yazmıştım fakat burayada yazayım. doktorlar bana sende polivistik over kisti var ve bu kistler sana kilo aldırıyor. sen kilo aldıkça bu kistler çoğalıyor ve hamile kalma şansın azalıyor. zayıfla gel aşılama, tüp bebek vs. yapalım diyorlaradı. ama ben 2 yıl boyunca kilo veremediğim gibi 5-6 kiloda aldım. artık ümitlerim tükeniyorduki ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü duydum. ve 15 gün olduğu için düzenli bir şekilde yaptım.ertesi ay adetle kistleri attım galiba ki bir sonraki ay hamile kaldım. bence çocuğu olmayan herkes denesin. sonuçta soğan bu zararlı bişey değil.allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.
ben kullandığım ay hamile kaldım yani bu ay...
dun hcg degerıme baktırdım 1.6 cıktı esım 2.5 aydır yok yurt dısındaydı 2 hafta oldu gelelı acaba 2 haftada kalmıs olabılırmıyım
bende bitkisel bir karışım ve soğan kürü ile hamile kaldım pko yu atlattım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?