- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi fatmagul24
Tabiki söylemelisiniz. Tepkisine bakın ilerisi için plan yapmanız daha rahat olurEşime söylemeli miyim bu durumu peki sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki söylemelisiniz. Tepkisine bakın ilerisi için plan yapmanız daha rahat olurEşime söylemeli miyim bu durumu peki sizce
Ay nasil denir ki böyle bir şey. Kocacığım ben maymundan evrimleşme aşamasını tamamlayamamışım çocuklarımız da öyle olacak haberin olsun muTabiki söylemelisiniz. Tepkisine bakın ilerisi için plan yapmanız daha rahat olur
Haha tabiki öyle değilAy nasil denir ki böyle bir şey. Kocacığım ben maymundan evrimleşme aşamasını tamamlayamamışım çocuklarımız da öyle olacak haberin olsun mu![]()
Dediğim gibi senelerdir iğneli yaptırdığım için şu an çok azlar. Normal bir insanda bitmesi lazım ama sorun olduğu için tek tük çenemde göğsümde atar siyah siyah hala ama 2 ayda bir toplattırırım hepsini o yüzden fark etmedi şimdiye kadar. Omzumda sırtımda falan da ince siyah tüyler var çok beyaz tenli olduğum için belli olan ama onları da sık sık sarartıyorumbelki oğlunuz olacak,
zaten kızınız olsa bile 17-18 sene sonra kıl tüy derdi kalacağını sanmıyorum teknoloji nasıl ilerliyor.
siz de hamilelikte ağda vs devam edersiniz.
ayrıca bunca zaman eşinizden nasıl saklayabildiniz bu durumu bilemedim. adam hiç mi görmedi tüyleri çıkma aşamasında falan
Tek çocuğum ben. Babasına keşke çekse adamda kaş bile yok neredeyse. Ama sanmıyorum hastalık gibi bişey bu çünküDiger kardeslerinde ayni sikinyi var mi bilemezsin belki baba tarafina ceker
Dediğim gibi senelerdir iğneli yaptırdığım için şu an çok azlar. Normal bir insanda bitmesi lazım ama sorun olduğu için tek tük çenemde göğsümde atar siyah siyah hala ama 2 ayda bir toplattırırım hepsini o yüzden fark etmedi şimdiye kadar. Omzumda sırtımda falan da ince siyah tüyler var çok beyaz tenli olduğum için belli olan ama onları da sık sık sarartıyorumşimdi hamile kalırsam iğneliye gidemeyeceğim için hem de hormonlardan dolayı çok çıkıcak işte o zaman farkeder. Ağda yaparsam da senelerdir verdiğim emek, çektiğim acı, döktüğüm servet başa dönecek.
Kendimi atasım var camdan
bir sürü test yaptırdım zaten senelerdir. idiyopatik hirsutizm olarak geçiyor ve evet hastalıkHastalik olsa cikar hormonlarima bakildi diyorsun irsilik var sadece bence doktoruna muane ol kadin dogum uzmanina onlar bir cok test yapio anlarlar birde genetik teati var onu yaptir istersen