• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayacakmışım gibi hissediyorum

isimvemrmrk

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
150
Puanlar
18
Selam arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim 3 4 aydır korunmayı bıraktık ama sanki hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum böyle olan var mı aranızda

ilk evlendiğimizde bizde korunmuyoduk yaklaşık 6 ay denedik. olmadı. sonra evlilikteki problemler sebebiyle korunma kararı aldık. bende sizin gibi hissediyordum hatta eşim daha çok diyordu kesin bi sorun var niye olmuyor falan diye. bence ilk bi kaç ayda tutmayan herkes böyle düşünüyor. canınızı sıkmayın🫠 tez zamanda bebek haberi alırsınız umarım.

Selam arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim 3 4 aydır korunmayı bıraktık ama sanki hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum böyle olan var mı aranızda
Tabi ki var bence çoğumuz böyle hissetmişizdir😂 ben de korunmayı bıraktıktan yaklaşık 10 ay sonra falan hamile kaldım doktor da dahil herkes ilk 1 sene normal olduğunu ve bizde bir problem olmadığını kaç kere demesine rağmen bir kere adet oldum diye ağlamıştım 😂 şimdi düşününce ne kadar saçma diyorum olacağı zamanı bekliyormuş sadece.

ilk evlendiğimizde bizde korunmuyoduk yaklaşık 6 ay denedik. olmadı. sonra evlilikteki problemler sebebiyle korunma kararı aldık. bende sizin gibi hissediyordum hatta eşim daha çok diyordu kesin bi sorun var niye olmuyor falan diye. bence ilk bi kaç ayda tutmayan herkes böyle düşünüyor. canınızı sıkmayın🫠 tez zamanda bebek haberi alırsınız umarım.
Şuan varmı çocuk

Tabi ki var bence çoğumuz böyle hissetmişizdir😂 ben de korunmayı bıraktıktan yaklaşık 10 ay sonra falan hamile kaldım doktor da dahil herkes ilk 1 sene normal olduğunu ve bizde bir problem olmadığını kaç kere demesine rağmen bir kere adet oldum diye ağlamıştım 😂 şimdi düşününce ne kadar saçma diyorum olacağı zamanı bekliyormuş sadece.
Ben teste negatif görünce 10 gün kendime gelemedim😭😂test yapmam asla

Ben teste negatif görünce 10 gün kendime gelemedim😭😂test yapmam asla
Hepimiz aynı durumdayız ben 3.5 yıldır evliyim deniyorum bir problem olmamasına rağmen olmuyor bazen de vakti değil diyorum bazen de senin gibi karamasar olup gunlerce ağlıyorum demek ki imtihan bu

7 senelik evliyiz. 1,5 senedir istiyoruz. Ama sağlıklı gebelik elde edemedim. Ben de bazen böyle düşünüyorum yalan yok. Ama her şey olacağına varır. Muhakkak vakti zamanı vardır. Üstüne düşünmemek en iyisi

6 aydır deniyoruz. Bende hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Çok garip bir his gerçekten. Psikolojik olarak hamilelik belirtisi hissettiğim aylar oldu. Kesin bu ay oldu dedim, olmadı. Başka bir zaman testte yalancı negatif görüp sevindim aynı günün akşamı regl oldum. Sağlık sorununuz yoksa zamanı gelmemiştir henüz. Kişiden kişiye değişiyor. Kardeşim ilk çocuğunu 6 ay denemiş, ikincisi hemen olmuş. Görümcem korunmasına rağmen, gebelik düşünmemesine rağmen kazara hamile kaldı. Gerçekten kişiden kişiye değişiyor. Allah aratmadan versin hepimize inşallah. Moralimizi yüksek tutmak çok önemli :)

Bnm 3 yil sonra hamile ksldim ayni sixin gibi dusunuyordum tek fark 3 yil olmustu sonra hamile oldugumu ogrendim herseyin bir vakti varmis sabirli olmsk lazimmos zor ama

Biz de 4 aydır deniyoruz, dün gece adet olunca bu ay da tutmadığını öğrendim ve aynı bu dediğin şeyi hissettim. Ya yıllarca uğraşırız da olmazsa ya bir sorun varsa diye korktum. Aslında eninde sonunda olacağını düşünüyorum ama fazla geç olmasını istemiyorum mesele o. Kendimizi bildik bileli 30 yaşımızdan önce 2 çocuk yapmaktı planımız

Doktora gitmiş miydiniz?
Evet gittim doktor haricinde insanlar ne derse akil alip onlarida yaptim ya sonra hic beklemedigim bir ay oldu hatta yok diye testi bile zorla yaptim ya aslinda herseyin bir vakti zamani var sanirim boyle kolay gibi duruyor ama ben cok kez ben anne olamiycam diye aglamisligim var bunalima girmisligim ama geciyor hamile kaliyorsun sonra mide bulantilarin yuzunden agliyorsun 🙂 Rabbim sizede bekliyen herkese de tez zamanda hic aratmadan saglikli sihatli bebekler nasip etsin su guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine

Cok haklisiniz insan uzuluyor. Bizim yaklasik 2 sene sonra bebegimiz oldu. Herhangi bir sikintimiz yoktu, tup bebek de denemistik ama olmadi. En olmaz dedigim ay kendiligimden hamile kalmistim.

Isteyen herkes en dogru zamanda bu guzel haberi alsin insallah 🌸

Her ay yaşadığım senaryo cidden 🥲 bende öyle düşünüyorum her seferinde bizim de 8 ay oldu ilk ayda olacak sanmıştım bilseydim daha erken denemeye başlardım diye kendime çok kızıyorum. Ama her şeyin bi zamanı var ne çiçek vaktinden önce açar ne güneş vaktinden önce doğar o yüzden umutsuz olmamak lazım🙏🏻🌸

Biz de 4 aydır deniyoruz, dün gece adet olunca bu ay da tutmadığını öğrendim ve aynı bu dediğin şeyi hissettim. Ya yıllarca uğraşırız da olmazsa ya bir sorun varsa diye korktum. Aslında eninde sonunda olacağını düşünüyorum ama fazla geç olmasını istemiyorum mesele o. Kendimizi bildik bileli 30 yaşımızdan önce 2 çocuk yapmaktı planımız
Evet aslında düşünüyorum eninde sonunda olcak nededen düşünüyorum diye sonra ya hiç olmazsa diiyorum strese giriyorum bilmiyorum çok zor

ben 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 1 senedir korunmuyorum pcosta var ben de olmayacakmış gibi hissediyorum doktora gittim dedim pcos var bende gebe kalamıcam mı yooo niye kalamayasın iki ilaç veririz hamile kalırsın diyip içimi rahatlatmıştı. ama yine de olmayacak gibi geliyor mesela ilaçlarla yumurtalarım büyümüş yani bu ay bi ihtimal var (geçen aylarda yumurtlamayı geç adet bile olamıyordum) ama hala diyorum yok olmaz bu ay da ben hamile kalamıcam diyip duruyorum.

ben 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 1 senedir korunmuyorum pcosta var ben de olmayacakmış gibi hissediyorum doktora gittim dedim pcos var bende gebe kalamıcam mı yooo niye kalamayasın iki ilaç veririz hamile kalırsın diyip içimi rahatlatmıştı. ama yine de olmayacak gibi geliyor mesela ilaçlarla yumurtalarım büyümüş yani bu ay bi ihtimal var (geçen aylarda yumurtlamayı geç adet bile olamıyordum) ama hala diyorum yok olmaz bu ay da ben hamile kalamıcam diyip duruyorum.
İnşallah en kısa zamanda ikimizde bütün isteyenlerde nasip olur

Şuan kaç yaşındasınız

Evet aslında düşünüyorum eninde sonunda olcak nededen düşünüyorum diye sonra ya hiç olmazsa diiyorum strese giriyorum bilmiyorum çok zor
Aynı duyguları oaylaşıyoruz böyle olacağını bilseydim çok önceden denemeye başlardım gerçekten :(

Bir şey soracağım yardımcı olursanız çok sevinirim.
İlişkiden Önceki Adet 16 Ekim
İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim
İlişkiden Sonraki Adet Tarihim Başlangıç 12 Kasım Bitiş 16 Kasım (5 gün sürdü, lekelenme gibi değildi ilk günler kasık ağrısı ile başlayıp kırmızı kanama sonraki günler kahverengi siyaha dönük bir kanama şeklinde)

23 Kasım İdrar Testim Negatif
25 Kasım Erken Gebelik Testim Negatif
26 Kasım İdrar Testim (sabah ilk idrar) Negatif
27 Kasım Kanda BetaHcg <2,00

Aralık ayında adet olmadım, Kasım’da gerçekleşen bir ilişki olmadı. (27 ve 30 Ekim harici ilişki yok.)

Beklenen Aralık Adet Tarihi 10 Aralık’tı.
15 Aralık’ta (adet gecikmesinin 5 gününde) tekrardan aynı kurumda kanda betahcg baktırdım, Sonucum <2,00 çıktı.

* eğer söz konusu olan ilişki günlerinde hamilelik oluşmuş olsaydı 27 Kasım ve 15 Aralık’ta baktırmış olduğum kan sonuçlarımda bir hormon artışı olması gerekmez miydi? 15 Aralık’taki hormon değerim 0’a yakın bir değerdi ve 18 gün süre ile 27 Kasım sonucum ile değişiklik olmadı.

3 Ocak tarihinde bir kanama yaşadım, 5 gün süren ilk gün 2-3 cm boyutlarında pıhtılı parçalı bir doku düşürdüm sonrasında kanamam devam etti ve 7 Ocak’ta kahverengimsi kanama ile bitti.

24 Şubat’ta tekrardan bir kanama yaşadım saat gece 12’de soluk pembe ile başladı gece 3’te kırmızı renge döndü hafif kasık sancım ve ağrımda vardı bacaklarıma yayılan sonrasında sabah saat 8’de ağrım artmaya başladı ve kırmızı kanama daha yoğun olmaya başladı ve pıhtılı bir adet yaşadım yine şuan hâla devam ediyor ama kan rengim biraz kahverengimsiye dönmüş durumda.
Bu bahsettiğim durumlar sonrasında hamilelik ihtimali var mıdır, hiç emin değilim çok stres yapıyorum kafam karışık ve korkuyorum gebelik planlamıyorum..
İmkansız olduğunu biliyorum ama yine de size sormak istedim

Back
X