- Emoji Skoru
- 150
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi isimvemrmrk
Selam arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim 3 4 aydır korunmayı bıraktık ama sanki hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum böyle olan var mı aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki var bence çoğumuz böyle hissetmişizdirSelam arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim 3 4 aydır korunmayı bıraktık ama sanki hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum böyle olan var mı aranızda
Şuan varmı çocukilk evlendiğimizde bizde korunmuyoduk yaklaşık 6 ay denedik. olmadı. sonra evlilikteki problemler sebebiyle korunma kararı aldık. bende sizin gibi hissediyordum hatta eşim daha çok diyordu kesin bi sorun var niye olmuyor falan diye. bence ilk bi kaç ayda tutmayan herkes böyle düşünüyor. canınızı sıkmayıntez zamanda bebek haberi alırsınız umarım.
Ben teste negatif görünce 10 gün kendime gelemedimTabi ki var bence çoğumuz böyle hissetmişizdirben de korunmayı bıraktıktan yaklaşık 10 ay sonra falan hamile kaldım doktor da dahil herkes ilk 1 sene normal olduğunu ve bizde bir problem olmadığını kaç kere demesine rağmen bir kere adet oldum diye ağlamıştım
şimdi düşününce ne kadar saçma diyorum olacağı zamanı bekliyormuş sadece.
Hepimiz aynı durumdayız ben 3.5 yıldır evliyim deniyorum bir problem olmamasına rağmen olmuyor bazen de vakti değil diyorum bazen de senin gibi karamasar olup gunlerce ağlıyorum demek ki imtihan buBen teste negatif görünce 10 gün kendime gelemedimtest yapmam asla
7 senelik evliyiz. 1,5 senedir istiyoruz. Ama sağlıklı gebelik elde edemedim. Ben de bazen böyle düşünüyorum yalan yok. Ama her şey olacağına varır. Muhakkak vakti zamanı vardır. Üstüne düşünmemek en iyisiSelam arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim 3 4 aydır korunmayı bıraktık ama sanki hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum böyle olan var mı aranızda
Bnm 3 yil sonra hamile ksldim ayni sixin gibi dusunuyordum tek fark 3 yil olmustu sonra hamile oldugumu ogrendim herseyin bir vakti varmis sabirli olmsk lazimmos zor amaSelam arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim 3 4 aydır korunmayı bıraktık ama sanki hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum böyle olan var mı aranızda
Doktora gitmiş miydiniz?Bnm 3 yil sonra hamile ksldim ayni sixin gibi dusunuyordum tek fark 3 yil olmustu sonra hamile oldugumu ogrendim herseyin bir vakti varmis sabirli olmsk lazimmos zor ama
Evet gittim doktor haricinde insanlar ne derse akil alip onlarida yaptim ya sonra hic beklemedigim bir ay oldu hatta yok diye testi bile zorla yaptim ya aslinda herseyin bir vakti zamani var sanirim boyle kolay gibi duruyor ama ben cok kez ben anne olamiycam diye aglamisligim var bunalima girmisligim ama geciyor hamile kaliyorsun sonra mide bulantilarin yuzunden agliyorsunDoktora gitmiş miydiniz?
Evet aslında düşünüyorum eninde sonunda olcak nededen düşünüyorum diye sonra ya hiç olmazsa diiyorum strese giriyorum bilmiyorum çok zorBiz de 4 aydır deniyoruz, dün gece adet olunca bu ay da tutmadığını öğrendim ve aynı bu dediğin şeyi hissettim. Ya yıllarca uğraşırız da olmazsa ya bir sorun varsa diye korktum. Aslında eninde sonunda olacağını düşünüyorum ama fazla geç olmasını istemiyorum mesele o. Kendimizi bildik bileli 30 yaşımızdan önce 2 çocuk yapmaktı planımız
İnşallah en kısa zamanda ikimizde bütün isteyenlerde nasip olurben 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 1 senedir korunmuyorum pcosta var ben de olmayacakmış gibi hissediyorum doktora gittim dedim pcos var bende gebe kalamıcam mı yooo niye kalamayasın iki ilaç veririz hamile kalırsın diyip içimi rahatlatmıştı. ama yine de olmayacak gibi geliyor mesela ilaçlarla yumurtalarım büyümüş yani bu ay bi ihtimal var (geçen aylarda yumurtlamayı geç adet bile olamıyordum) ama hala diyorum yok olmaz bu ay da ben hamile kalamıcam diyip duruyorum.
Şuan kaç yaşındasınızBiz de 4 aydır deniyoruz, dün gece adet olunca bu ay da tutmadığını öğrendim ve aynı bu dediğin şeyi hissettim. Ya yıllarca uğraşırız da olmazsa ya bir sorun varsa diye korktum. Aslında eninde sonunda olacağını düşünüyorum ama fazla geç olmasını istemiyorum mesele o. Kendimizi bildik bileli 30 yaşımızdan önce 2 çocuk yapmaktı planımız
Aynı duyguları oaylaşıyoruz böyle olacağını bilseydim çok önceden denemeye başlardım gerçektenEvet aslında düşünüyorum eninde sonunda olcak nededen düşünüyorum diye sonra ya hiç olmazsa diiyorum strese giriyorum bilmiyorum çok zor