- Emoji Skoru
- 59
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi isimvemrmrk
25Kaç yaşındasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25Kaç yaşındasın
Hakkına girmişim, konuşmuşuz kusura bakmaHayır seninle konuştuk özel mesajlarına bak bakalım![]()
Yok canım ne kusuru ne hakkı.Hakkına girmişim, konuşmuşuz kusura bakma
Yaşın da küçük değil bende 17 yaşındayken böyle düşünüyordum o kadar korkuyordum ki ya hamilesyem diye hayatı zindan ettim kendime ama inan öyle bişey olması İMKANSIZZZZşuan çok kızıyorum kendime
Bende şuan kendime çok kızıyorum ve tıbben her şekilde her şeyi yapmışken ve doğrulamışken hâla bunu düşünmek bence tamamen bir psikolojik bir konu ve psikiyatiriye gidip kendim için en büyük iyiliği yapacağım. Akıl mantık işi değil, beta baktırıp test yapıp üstüne adet görüp bunu düşünmekYaşın da küçük değil bende 17 yaşındayken böyle düşünüyordum o kadar korkuyordum ki ya hamilesyem diye hayatı zindan ettim kendime ama inan öyle bişey olması İMKANSIZZZZşuan çok kızıyorum kendime
Burayı okumakla pek ilgisi yok durumunuzun dediğiniz tarihte hamile kalmış olsanız bile üç aydır regl olmak, betanın düşüklüğü vs biyolojik olarak pek mümkün durmuyor. Anksiyrte varsa mide bulantısı baş dönmesi halsizlik sindirim problemleri gibi şeyler belirtilerle aynıBu düşünceden çıkmak için ilk olarak bence bu hesabımı kapatıp uzun bir süre belirti vs böyle şeyleri okumamam lazım sanırım
Seni çok iyi anlıyorum bencede bir psikaytiye gitmen iyi olcak buralara da girmeBende şuan kendime çok kızıyorum ve tıbben her şekilde her şeyi yapmışken ve doğrulamışken hâla bunu düşünmek bence tamamen bir psikolojik bir konu ve psikiyatiriye gidip kendim için en büyük iyiliği yapacağım. Akıl mantık işi değil, beta baktırıp test yapıp üstüne adet görüp bunu düşünmek
Evet aklına takılan şeyle alakalı çok araştırma yapmak veya sadece onunla ilgilenmek takıntıyı güçlendiriyor. Bir süre buraya girme girsen de başka konularda takıl. Evet spiralle hamile kalan üstüne gören falan var ama senin gibi olan görmedim hiç burada. Senin dediğin tarihlerde kan testi verip de negatif görüp hamile olan hiç kimse yok burada. En son sürtünme ile hamile kaldım diyen ve kan testi cidden hamile çıkan bile oldu ama senin gibi olup hamile olan yok. Tamamen kendi vesvesen.Ya bir de saçma olucak biliyorum ama bu takıntıyı etkileyen şeyler sürekli buraya girip buradaki şeyleri okuyarak bende acaba var mı diye düşünmek olabilir mi? Günün tüm saati buradayım ve farklı farklı şeyler okudukça bence zihnimi bulandırarak olmasa bile varmış gibi düşünüyorum
Sizin olayınızı tam anlamayamadm ama Hamilelikten şüpheniz varsa kan vermek dışında diğer bir alternatif yolu , bir kadın doğum doktoruna ultrasonla baktırmak olur. Zatwn Hamilelik varsa kese gözükürVe Ocak ayında Şubat Ayında parçalı, pıhtılı bir kanama yaşadım kanama rengim yoğun kırmızıydı şuanda kahverengiye dönmüş durumda 24 Şubatta başlamıştı
Kız karnı büyürdüBurayı okumakla pek ilgisi yok durumunuzun dediğiniz tarihte hamile kalmış olsanız bile üç aydır regl olmak, betanın düşüklüğü vs biyolojik olarak pek mümkün durmuyor. Anksiyrte varsa mide bulantısı baş dönmesi halsizlik sindirim problemleri gibi şeyler belirtilerle aynıendişe etmeyin
Aynen işte bir de o varKız karnı büyürdü![]()
Var hepsi sadece bu konu ile alakalı olan bir durum değil en ufak hayatımda yolunda gitmeyen bir durum olsa mide bulantı ataklarım ve sindirim problemleri sorunlarım gelişiyor ve ciddi anlamda vücudumda gelişen titreme oluyor kendini kontrol edememe duygusu gibi istemsiz titremeBurayı okumakla pek ilgisi yok durumunuzun dediğiniz tarihte hamile kalmış olsanız bile üç aydır regl olmak, betanın düşüklüğü vs biyolojik olarak pek mümkün durmuyor. Anksiyrte varsa mide bulantısı baş dönmesi halsizlik sindirim problemleri gibi şeyler belirtilerle aynıendişe etmeyin
Öyle yapacağım teşekkür ederim yine de yargılamadan içimi rahatlatıp konuştuğunuz içinSeni çok iyi anlıyorum bencede bir psikaytiye gitmen iyi olcak buralara da girme
Bende çikolata kisti vardı once onu azaltmak ilaç kullandım. Daha sonra hormon ve Yumurtalık rezervme, kan değerlerime bakıldı, Normal cktı. Ve Çikolata kistim küçüldüğü halde hamile kalmasaydım. Son olarak tüplerime bakılacaktı, onda da sıkıntı çıkmazsa, eşim sperm testi verecekti, Kısacası size demek istediğim bu tip şeyler aşamalı gidyor. Meselaa size şu durumda tüplerinize baktırmanızı öneririmCanım gittim normalde adetlerim çok düzenlidir adet gecikmesi oldu 13 gün kist varmış ama kist şuan gitti normal bi kistmiş herkeste olabiliyomuş stresten dolayı 1 ay önce gittiğimde doktor yumurtalıkların normal g dedi kist yok dedi gitmiş folik acit verdi ama ben yinede takıyorum
O senin dediğin konuyu içeriği okumuştum o kişide beta 10 falan çıkmıştı hatta sürtünme yolu ile olmuştu vs vs demişti ama benim tek farkım 2 farklı tarihte betam <2,00 neyse çok vesvese yapıp bu konu ile alakalı olmamak lazımEvet aklına takılan şeyle alakalı çok araştırma yapmak veya sadece onunla ilgilenmek takıntıyı güçlendiriyor. Bir süre buraya girme girsen de başka konularda takıl. Evet spiralle hamile kalan üstüne gören falan var ama senin gibi olan görmedim hiç burada. Senin dediğin tarihlerde kan testi verip de negatif görüp hamile olan hiç kimse yok burada. En son sürtünme ile hamile kaldım diyen ve kan testi cidden hamile çıkan bile oldu ama senin gibi olup hamile olan yok. Tamamen kendi vesvesen.
Bana dalıp sizi unuttular hakkınıza girdim özür dilerimKızlar benim durumumla ilgili de konuşurmusunuz