Bir şey soracağım yardımcı olursanız çok sevinirim.
İlişkiden Önceki Adet 16 Ekim
İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim
İlişkiden Sonraki Adet Tarihim Başlangıç 12 Kasım Bitiş 16 Kasım (5 gün sürdü, lekelenme gibi değildi ilk günler kasık ağrısı ile başlayıp kırmızı kanama sonraki günler kahverengi siyaha dönük bir kanama şeklinde)
23 Kasım İdrar Testim Negatif
25 Kasım Erken Gebelik Testim Negatif
26 Kasım İdrar Testim (sabah ilk idrar) Negatif
27 Kasım Kanda BetaHcg <2,00
Aralık ayında adet olmadım, Kasım’da gerçekleşen bir ilişki olmadı. (27 ve 30 Ekim harici ilişki yok.)
Beklenen Aralık Adet Tarihi 10 Aralık’tı.
15 Aralık’ta (adet gecikmesinin 5 gününde) tekrardan aynı kurumda kanda betahcg baktırdım, Sonucum <2,00 çıktı.
* eğer söz konusu olan ilişki günlerinde hamilelik oluşmuş olsaydı 27 Kasım ve 15 Aralık’ta baktırmış olduğum kan sonuçlarımda bir hormon artışı olması gerekmez miydi? 15 Aralık’taki hormon değerim 0’a yakın bir değerdi ve 18 gün süre ile 27 Kasım sonucum ile değişiklik olmadı.
3 Ocak tarihinde bir kanama yaşadım, 5 gün süren ilk gün 2-3 cm boyutlarında pıhtılı parçalı bir doku düşürdüm sonrasında kanamam devam etti ve 7 Ocak’ta kahverengimsi kanama ile bitti.
24 Şubat’ta tekrardan bir kanama yaşadım saat gece 12’de soluk pembe ile başladı gece 3’te kırmızı renge döndü hafif kasık sancım ve ağrımda vardı bacaklarıma yayılan sonrasında sabah saat 8’de ağrım artmaya başladı ve kırmızı kanama daha yoğun olmaya başladı ve pıhtılı bir adet yaşadım yine şuan hâla devam ediyor ama kan rengim biraz kahverengimsiye dönmüş durumda.
Bu bahsettiğim durumlar sonrasında hamilelik ihtimali var mıdır, hiç emin değilim çok stres yapıyorum kafam karışık ve korkuyorum gebelik planlamıyorum..
İmkansız olduğunu biliyorum ama yine de size sormak istedim