• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayacakmışım gibi hissediyorum

Bir şey soracağım yardımcı olursanız çok sevinirim.
İlişkiden Önceki Adet 16 Ekim
İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim
İlişkiden Sonraki Adet Tarihim Başlangıç 12 Kasım Bitiş 16 Kasım (5 gün sürdü, lekelenme gibi değildi ilk günler kasık ağrısı ile başlayıp kırmızı kanama sonraki günler kahverengi siyaha dönük bir kanama şeklinde)

23 Kasım İdrar Testim Negatif
25 Kasım Erken Gebelik Testim Negatif
26 Kasım İdrar Testim (sabah ilk idrar) Negatif
27 Kasım Kanda BetaHcg <2,00

Aralık ayında adet olmadım, Kasım’da gerçekleşen bir ilişki olmadı. (27 ve 30 Ekim harici ilişki yok.)

Beklenen Aralık Adet Tarihi 10 Aralık’tı.
15 Aralık’ta (adet gecikmesinin 5 gününde) tekrardan aynı kurumda kanda betahcg baktırdım, Sonucum <2,00 çıktı.

* eğer söz konusu olan ilişki günlerinde hamilelik oluşmuş olsaydı 27 Kasım ve 15 Aralık’ta baktırmış olduğum kan sonuçlarımda bir hormon artışı olması gerekmez miydi? 15 Aralık’taki hormon değerim 0’a yakın bir değerdi ve 18 gün süre ile 27 Kasım sonucum ile değişiklik olmadı.

3 Ocak tarihinde bir kanama yaşadım, 5 gün süren ilk gün 2-3 cm boyutlarında pıhtılı parçalı bir doku düşürdüm sonrasında kanamam devam etti ve 7 Ocak’ta kahverengimsi kanama ile bitti.

24 Şubat’ta tekrardan bir kanama yaşadım saat gece 12’de soluk pembe ile başladı gece 3’te kırmızı renge döndü hafif kasık sancım ve ağrımda vardı bacaklarıma yayılan sonrasında sabah saat 8’de ağrım artmaya başladı ve kırmızı kanama daha yoğun olmaya başladı ve pıhtılı bir adet yaşadım yine şuan hâla devam ediyor ama kan rengim biraz kahverengimsiye dönmüş durumda.
Bu bahsettiğim durumlar sonrasında hamilelik ihtimali var mıdır, hiç emin değilim çok stres yapıyorum kafam karışık ve korkuyorum gebelik planlamıyorum..
İmkansız olduğunu biliyorum ama yine de size sormak istedim
Adet olmuuşsun niye korkuyorsun o zman eğer korkuyorsan korkun o zaman

Adet olmuuşsun niye korkuyorsun o zman eğer korkuyorsan korkun o zaman
Evet adet oldum ama burası çok değişik bir yer hamile kalıpta adet olanlar varmış betahcg negatif çıkıp hamile kalan varmış bunları okudukça stres yaptığım için mi öyle hissediyorum diye düşünmeye başladım ve korunmasız şekilde olmadı, korunduk

Evet adet oldum ama burası çok değişik bir yer hamile kalıpta adet olanlar varmış betahcg negatif çıkıp hamile kalan varmış bunları okudukça stres yaptığım için mi öyle hissediyorum diye düşünmeye başladım ve korunmasız şekilde olmadı, korunduk
Canım boşuna stres yapma hamile kalmak o kadar kolay değil ki bi 1ay içinde sadece2 3 gün hamile kalırsın ayrıca adet olup testin de negatif çıkarsa boşa stres yapma bizde korunmuşsun.evli misin?

Canım boşuna stres yapma hamile kalmak o kadar kolay değil ki bi 1ay içinde sadece2 3 gün hamile kalırsın ayrıca adet olup testin de negatif çıkarsa boşa stres yapma bizde korunmuşsun.evli misin?
Evli değilim, nişanlıyım benim durumum çok farklı ekimden kalan bir ilişkiden bahsediyoruz sanırım ben kronik sürekli düşündüğümden dolayı stres yapıyorum yoksa ben sanmıyorum ilişkiden 30 gün ve 45 gün sonra yapılan betahcg sonucunun <2,00 çıkıp hamile olabileceğimi ve birde ilişki üstüne kasım,ocak ve şubat ayı regl oldum. Hamilelik olsa kanama durumu olmazdı diye düşünüyorum.
İlişkilerim 27 ve 30 Ekim’de oldu.
1 beta 27 Kasım <2,00
2 beta 15 aralık <2,00
Ve en saçması aklımı karıştıranı şu iki tarih arasında 18 gün var gebelik olsa 18 günde değer artışı olurdu diye düşünüyorum.

Selam arkadaşlar 1 buçuk yıllık evliyim 3 4 aydır korunmayı bıraktık ama sanki hamile kalamicakmışım gibi hissediyorum böyle olan var mı aranızda
Peki hissetmek yerine Kadın Doğum doktoruna görunmenizi tavsiye ederim. Cunku herhangi bir Sağlık sorunu olmadığı sürece 2 ayda hamile kalınabiliyor

Ve Ocak ayında Şubat Ayında parçalı, pıhtılı bir kanama yaşadım kanama rengim yoğun kırmızıydı şuanda kahverengiye dönmüş durumda 24 Şubatta başlamıştı

Peki hissetmek yerine Kadın Doğum doktoruna görunmenizi tavsiye ederim. Cunku herhangi bir Sağlık sorunu olmadığı sürece 2 ayda hamile kalınabiliyor
Canım gittim normalde adetlerim çok düzenlidir adet gecikmesi oldu 13 gün kist varmış ama kist şuan gitti normal bi kistmiş herkeste olabiliyomuş stresten dolayı 1 ay önce gittiğimde doktor yumurtalıkların normal g dedi kist yok dedi gitmiş folik acit verdi ama ben yinede takıyorum

Merhaba benim durumumu da okur musunuz ve düşüncenizi paylaşır mısınız? Teşekkür ederim

Evli değilim, nişanlıyım benim durumum çok farklı ekimden kalan bir ilişkiden bahsediyoruz sanırım ben kronik sürekli düşündüğümden dolayı stres yapıyorum yoksa ben sanmıyorum ilişkiden 30 gün ve 45 gün sonra yapılan betahcg sonucunun <2,00 çıkıp hamile olabileceğimi ve birde ilişki üstüne kasım,ocak ve şubat ayı regl oldum. Hamilelik olsa kanama durumu olmazdı diye düşünüyorum.
1 beta 27 Kasım <2,00
2 beta 15 aralık <2,00
Ve en saçması aklımı karıştıranı şu iki tarih arasında 18 gün var gebelik olsa 18 günde değer artışı olurdu diye düşünüyorum.
Kız 4 ay önce olan ilişkiden hamile kalınır mı sperm en fazla 5 gün yaşıyo takma canım boşver bende nişanlıyken takmıştım şuan düşünüyorumda ne kadar saçma

1 beta 27 Kasım <2,00
2 beta 15 aralık <2,00
Ya sen düşündüğüm kişiysen ki verdiğin tarihlerden anladığım kadarıyla öyle, neden hala takılıyorsun? Kaç kere kan testi vermiştin olsa çıkardı. Üstünden de kaç ay geçmiş git tekrar test ver son olsun artık sal şu zihnini. Ciddi takıntı yaptın.

Ya sen düşündüğüm kişiysen ki verdiğin tarihlerden anladığım kadarıyla öyle, neden hala takılıyorsun? Kaç kere kan testi vermiştin olsa çıkardı. Üstünden de kaç ay geçmiş git tekrar test ver son olsun artık sal şu zihnini. Ciddi takıntı yaptın.
24 Şubatta regl oldum ama hâla takıntım devam ediyor benim test değilde psikoterapi almam gerekli sanırım 😅

Evet senmişsin, o kadar boşuna mı konuştuk hamile değilsin ikna ol 😂 sürekli sitede de farklı farklı insanlardan aynı cevabı alıyorsun görüyorum neden ikna olamadın

Kız 4 ay önce olan ilişkiden hamile kalınır mı sperm en fazla 5 gün yaşıyo takma canım boşver bende nişanlıyken takmıştım şuan düşünüyorumda ne kadar saçma
Valla öyle bi 5 dk şey için girdiğimiz durumlara bak ben artık tövbe ettim ciddi anlamda kendimi psikopata çevirdim en ufak bişey olsun aklıma o geliyor psikiyatriye gitme zamanım gelmiş 😅

Evet senmişsin, o kadar boşuna mı konuştuk hamile değilsin ikna ol 😂 sürekli sitede de farklı farklı insanlardan aynı cevabı alıyorsun görüyorum neden ikna olamadın
psikopatlık başladı 😂 ve biz seninle konuşmamıştık sen farklı biriyle mi karıştırdın acaba??

Valla öyle bi 5 dk şey için girdiğimiz durumlara bak ben artık tövbe ettim ciddi anlamda kendimi psikopata çevirdim en ufak bişey olsun aklıma o geliyor psikiyatriye gitme zamanım gelmiş 😅
Valla git, kendi iyiliğin için git. Psikologla görüş önce

Back
X