Kafamı başka şeylere veremiyorum ki arkadaş markadas da yok herkes tatilde sabahtan akşama kadar evde dusun düşün:)Evet kesinlikle hayali belirtilere karsi hic stres yapmamak gerekiyor evet insan cok merak ediyor ama degisik mesgaleler bulup buraya da cok fazla takilmamak gerekiyor sanirim
Valla dogru söylüyorsun ama ben bu ay kizdim kendime esimi de ümitlendirdim yok yere.biz kadinlar vucudumuzu iyi taniriz aslinda.cogumuz yasiyoruz bu surecte hayali belirtileri.hic beklemeyenler surpriz oldu deyip hamile kaliyorlar.ben söz verdim kendime regl gunum gecene kadar stres yok bir sonraki ay da bu hayal kirikligini ne esime ne de kendime yasatmak istemiyorum.Kafamı başka şeylere veremiyorum ki arkadaş markadas da yok herkes tatilde sabahtan akşama kadar evde dusun düşün:)
inşallah vardır canım ama test için erken biraz daha sabırBata 7 gun var yine kendimi burda belirti ararken buldum hatta test bile yaptim bugun tabiki yok birsey
Adet döngün duzenli midir normaldr?Ben de suan acaba hamile miyim diye arastirirken kendimi burada buldumAdetim bu ay 10 gun surmustu bir sonraki adetime 9 gun var 3 gun once pembe bir akintim oldu ve suan ara ara kahverengi kanamam oluyor. Arastirdigim kadariyla yerlesme kanamasini gosteriyor oklar ama bilmiyorumm gebelik testi yapmak istiyorum ama erken oldugunun da farkindayimm beklemek cok zor
Al benden de o kadar gecen ay benim de yillardir olmayan regl oncesi kahverengi kanamam geldi yuh artik ya beynimize bakOkuyup okuyup kendimizi dinliyoruz ve okuduklarımizi yaşıyoruz valla benim regl den once 2 3 damla kan bile gelmişti 2 3 ay o boyuttaki sözde yerlesme kanamasi ve onu görünce nasıl mutlu olup pis pis sırıtıyorum sonuç hüsran tabi ne zaman regl gecikse testten yarım saat sonra kanama başlıyor bu kadarı fazla değil mi bunaldım valla o kadar sıkıldım ki bazen hicbirseyi takip etme akışına bırak diyorum sonrada yasin geçiyor ama diyorum ne bileyim ..
Erkendir ama topiklerde 7 gun once silik cizgi cikmis birkac kisinin ne bileyim unut dunyasi valla.bu ayda kasiklarima kramp giriyor psikolojik her ay farkli bir senaryo oynaniyor icerdeinşallah vardır canım ama test için erken biraz daha sabır
Al benden de o kadar gecen ay benim de yillardir olmayan regl oncesi kahverengi kanamam geldi yuh artik ya beynimize bak
Adet döngün duzenli midir normaldr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?