Hamile kalmış olma ihtimalim var mı?

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Hesabım yeni. Lütfen sahte hesap olduğunu düşünmeyin. Sevgilimle alkollüyken yakınlaştık. Aslında birleşme olmadı. Sadece bir defa bunu denedi ve ben onu ittirince zaten sinir oldu ve kavga ettik. Diane 35 kullanıyorum 1 yıldır çünkü PCO'luyum. Ama kullanmaya başladığımdan beri hiç kontrole gitmedim. Neyse bu olay yaşandıktan 18 gün sonra adet oldum. Ama yine de içimde bir korku var. Hamile olma ihtimalim var mı?

Valla bugün vajinismus hastası olan evli bi kadının sürtünme yoluyla hamile kaldığı bi konu okudum her an her şey olabilir bilemeyiz hayırlısı

Valla bugün vajinismus hastası olan evli bi kadının sürtünme yoluyla hamile kaldığı bi konu okudum her an her şey olabilir bilemeyiz hayırlısı

Ondan korkuyorum zaten. Açık konuşamıyorum ama biz ilişki sonuna kadar gitmedik. Zaten ilişki sonu diye bir şey de olmadı. Diane kullanıyorum ve sonra adet de oldum

Arkadas senin cinsel hayatin seni ilgilendirir ama bu tip konularda hamile kalacaginizi surekli sorguluyorsaniz erkek arkadas edinmeyin. Gidin doktora kan testi yaptirin ama buraya sormayin. KK kadinlarindan laf yemek daha mi hosunuza gidiyor anlamadim ki.

Ve ustelik banane senin cinsel hayatindan...

Adet olduysan hamile olma ihtimalin yok demektir..

Hapın etkisiyle olmuş olabilir miyim diye düşündüm. Bir de aslında sürtünerek de ilişki yaşamadık neredeyse. Sadece o bir defa birleşme olması için yakınlaştı ve ben zaten çok korktum ve ittirdim onu.

Adet olmuş doğum kontrol hapı kullanan birisi neden hamile miyim diye korkar ki

Sevgilimle korunmadan adet dönemine yakın süreçlerde birlikte olurduk hiç de ay hamile miyim diye düşünmedim adetim geciktiğinde bile

Sonra ilk ilişkimin üzerinden 8-9 yıl geçince öğrendik ki bizim çocuğumuz olmuyormuş

Korktum işte. Endişelendim.

hapı olması gerektiği gibi kullanıyorsan hamile kalmazsın zaten adette olmuşsun, evham yapacak bişey yok bence, hem 18 gün gecikmeye hiç mi test alıp yapmadın yaw

hapı olması gerektiği gibi kullanıyorsan hamile kalmazsın zaten adette olmuşsun, evham yapacak bişey yok bence, hem 18 gün gecikmeye hiç mi test alıp yapmadın yaw
18 gün gecikme olmadı. Ben 7. günü içmiştim. Hap bitti. Bittikten 4 gün sonra adet oldum

Hafızam güçlüdür, görsel hafızamda öyle, daha önce 4 üyeliğiniz vardı, 2 tane de kapattırdığınız üyelik, birde bu üyelik.
Aklınıza estikçe üyelik açmayın, konu açacaksanız kapattırdığınız üyeliği açtırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…