- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Dalga geçmeyin lütfen. Cidden endişelendim.Evet hatta ikiz biri kız biri erkek.....
Valla bugün vajinismus hastası olan evli bi kadının sürtünme yoluyla hamile kaldığı bi konu okudum her an her şey olabilir bilemeyiz hayırlısı
Adet olduysan hamile olma ihtimalin yok demektir..
Ondan korkuyorum zaten. Açık konuşamıyorum ama biz ilişki sonuna kadar gitmedik. Zaten ilişki sonu diye bir şey de olmadı. Diane kullanıyorum ve sonra adet de oldum
Adet olmuşsun işte, birleşme de olmamış?
Ee problem ne?
Adet olmuş doğum kontrol hapı kullanan birisi neden hamile miyim diye korkar ki
Sevgilimle korunmadan adet dönemine yakın süreçlerde birlikte olurduk hiç de ay hamike miyim diye düşünmedim adetim geciktiğinde bile
Sonra ilkilişkimin üzerinden 8-9 yıl geçince öğrendik ki bizim çocuğumuz olmuyormuş
Ovulasyonunu bilmiyor musun sen?1 defa olması için yakınlaştı. 2-3 cm kadar bir giriş oldu ama anlıktı ve ben zaten ittirdim. Özür dilerim çok açık oldu
18 gün gecikme olmadı. Ben 7. günü içmiştim. Hap bitti. Bittikten 4 gün sonra adet oldumhapı olması gerektiği gibi kullanıyorsan hamile kalmazsın zaten adette olmuşsun, evham yapacak bişey yok bence, hem 18 gün gecikmeye hiç mi test alıp yapmadın yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?