Hamile kalmişim😓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tumurcuq

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
103
34
13
28
İyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor

Ablamın çocukları hep 4 5 ay aralarla doğdular hiç bir zorluk çekmedi büyüyorlar bir birlerine arkadaş oluyorlar bi şekilde büyür korunmak aklınıza gelmedi mi

Düşük için bir yöntem bilmiyorum ama 10 haftaya kadar özellerde alınabılıyor diye bılıyorum

Ay ne güzel bacım işte nasibiyle gelir bebiş biz olsun diye neler neler yapıyoruz kıyma cana

Ablamın çocukları hep 4 5 ay aralarla doğdular hiç bir zorluk çekmedi büyüyorlar bir birlerine arkadaş oluyorlar bi şekilde büyür korunmak aklınıza gelmedi mi
Canim bu 6 yilda zaten korunduq hep..ben süt vererken hamle kaliindigini bilmyorrdum ya

Cok korkuyorm kurtajdan bacı
Sen diyorsun ki suan mümkün degil cocuk bakamam tamam seni anlıyorum ama o cocugu bilerek ve isteyerek dusurunce sanıyorsun ki huzur bulucan oley kurtuldum diyebilen cidden boyle mı dusunuyosun seni kınamak benim umrumda bile degil
Ama ben musluman olarak seni uyarmak zorundayım kasten o cocugu dusurdukten sonra iste asıl o zaman iki yakan bir araya gelmeyecek sen hem süt korur diye sey yaptın simdi bilemedim dıyosun ve suan da da yine bir hataya dogru gidiyorsun vallahi Allahı gazabı cok büyük bu bir imtihan o cocugu dogur sen cunku dogurmasan daha beter olacak hayatın Allahın verdıgi cana kıyma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…