Ablamın çocukları hep 4 5 ay aralarla doğdular hiç bir zorluk çekmedi büyüyorlar bir birlerine arkadaş oluyorlar bi şekilde büyür korunmak aklınıza gelmedi miİyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
Düşük için bir yöntem bilmiyorum ama 10 haftaya kadar özellerde alınabılıyor diye bılıyorumİyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
Ay ne güzel bacım işte nasibiyle gelir bebiş biz olsun diye neler neler yapıyoruz kıyma canaİyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
Canim bu 6 yilda zaten korunduq hep..ben süt vererken hamle kaliindigini bilmyorrdum yaAblamın çocukları hep 4 5 ay aralarla doğdular hiç bir zorluk çekmedi büyüyorlar bir birlerine arkadaş oluyorlar bi şekilde büyür korunmak aklınıza gelmedi mi
Devlette de kurtaj olabilir.Düşük için bir yöntem bilmiyorum ama 10 haftaya kadar özellerde alınabılıyor diye bılıyorum
Canim bu 6 yilda zaten korunduq hep..ben süt vererken hamle kaliindigini bilmyorrdum ya
Niye kalınmıyormuş süt korumazCanim bu 6 yilda zaten korunduq hep..ben süt vererken hamle kaliindigini bilmyorrdum ya
caaan kaşki Rabbim bana deyilde sana verse bacıAy ne güzel bacım işte nasibiyle gelir bebiş biz olsun diye neler neler yapıyoruz kıyma cana
Bilmedim işde ablacim napiyim hep öyle duydum ben cunki2 cocuk annesi koskoca kadin. Nasil bilmezsiniz ya
Istediğin an sana da nasip etsin yine kimsenin kucağı boş kalmasın ama kıyma cana sen o kadar çok onu isteyen varki sağlıklı hayırlı evlat olur sana insallahCaan
caaan kaşki Rabbim bana deyilde sana verse bacı
Cok korkuyorm kurtajdan bacıDüşük için bir yöntem bilmiyorum ama 10 haftaya kadar özellerde alınabılıyor diye bılıyorum
Yapacak bişey yok iyi düşünün doğurmak isterseniz doğurun ama kendınıze güvenmiyorsanız aldırmakdan başka çareniz yok ufak bı operasyon genel anestezi uyutuyorlarCok korkuyorm kurtajdan bacı
Aslında bunu forum başına Kocaman yazmak lazım çoğu kişi emzırmenın korunma yöntemi olduğunu sanıyorEMZİRMEK KORUNMA YONTEMI DEĞİL DEMEYE GELDIM !
Dimi ya süt nasıl korusun ! Bu sitede sasirmamak elde degil her seferindeAslında bunu forum başına Kocaman yazmak lazım çoğu kişi emzırmenın korunma yöntemi olduğunu sanıyor
Sen diyorsun ki suan mümkün degil cocuk bakamam tamam seni anlıyorum ama o cocugu bilerek ve isteyerek dusurunce sanıyorsun ki huzur bulucan oley kurtuldum diyebilen cidden boyle mı dusunuyosun seni kınamak benim umrumda bile degilCok korkuyorm kurtajdan bacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?