Hamile kalmişim😓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende sen gibi korunmama ragmen hamile kalmıştım.Ve bir sürü sorun,sıkıntı ikiz cocuklar.Ama kiyamadim dogurdum simdi 2 yaşına girecek ablalari 4 e beraber büyütüp gittiler.Allah yardim ediyor sen bilirsin ama kıyma olan olmuş

Allah o canı verirken sanamı sordu tövbe estağfurullah sen düşürmek için çözüm arıyorsun.

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim ve kürtaj içerikli alıntılar videolar görseller paylaşmayalım çünkü bebeği vefat eden zorunlu kürtaj olan çok üyemiz var, bu travmayı atlatmaya çalışırken kürtaj içerikli paylaşımlar onları çok üzüyor.

Konu sahibesi düşük yapmanız için buradan kimse metod öneremez zira Anne&Çocuk sağlığını riske atacak öneriler hem yasak hem kanunen yaptırımları var.

Ayrıca süt korumaz, maalesef bu çoook eskilere dayanan yanlış bir inanış, eskiden de kadınlar süt korur sanırmış, böyle inanıp bu inanışı yaymışlar.

Son düzenleme:
Kurtaja gidememki...sebebletim var cokk caresizm
Rabbim kimimize arttırır kimide buluyor kıymetini bilmiyor ozaman başta önleminizi alacaktiniz iki doğum yapmışsınız sonuçta burda kim ne soylesinki size düşük yapmak için emin ol kürtaj daha kolay düşük yapmaktan

Bebek nasıbıyle gelir derler cana kıymayın bence ama bakamayacak durumdaysanız kürtaj süresi var sanırım onu kaçırmayın. Üzüldüm

Allah'ın verdiği cana kıymayın sizin yerinizde olmak isteyen o kadar insan var ki ben de dahil her bebek rızkıyla gelir Allah verir kolaylık elbette bence keyfini çıkarın

kurtaji duyana kadar kınamadim ama kendin süte guvenip önlem almamissin cocuga nasil kiyicaksin düsük yapicaksin veya kurtaji dusunuyorsun.

Ne kadar güzel.bence kıymayın bebişe. neler vermezdim şuan sizin yerinizde olmayi keşke ben hamile olsaydım.tabi sizin psikolojinizi bilemem.Allah kolaylık verir inanin.o yüzden çok iyi dusunun

her kese cok tesekur ederim arkadssdar...ama bunu dusurmem lazim malasef sanki ben istiyormym sanyorsnz...neyse ...cok saolun her biriniz

Cok korkuyorm kurtajdan bacı
Korkacak hiçbir şey yok .
Tani ki kürtaj olmanızı onaylamıyorum o Allah ile senin aranda .
benkalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum . Öyle ağam şaham bi olay değil x hiçbişey şey hissetmyiorsunuz .

Bebegin var çok küçük ama rabbim verdiyse bi bedeni vardır kıyma kardeşim bebişine nasibiyle gelecek o sabır iste bu senin imtihanın yapma rabbim sabır versin sana kıyma kuzuna

Vaaan öyle diyorsnz ama...mecburum ya
Mecburiyet yok canım onu rabbim verdi sana ben 3 yıl önce doğum yaptım 1 ay korumdum sonra dedimki hemen hamile kalayım ne yaptım ettiysem kalamadım 3 yıl sonra kalabildim onu sana verdiyse rabbim bi sebebi var gerçekten bak kıyma topiklere bak hamile kalamayanlar zorunlu kürtaj olanlar düşük yapanlar nasıl yanıyorlar yapma kardeşim bak gözlerim doldu yazarken kıyma bebegine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…