Bende sen gibi korunmama ragmen hamile kalmıştım.Ve bir sürü sorun,sıkıntı ikiz cocuklar.Ama kiyamadim dogurdum simdi 2 yaşına girecek ablalari 4 e beraber büyütüp gittiler.Allah yardim ediyor sen bilirsin ama kıyma olan olmuşİyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
Allah o canı verirken sanamı sordu tövbe estağfurullah sen düşürmek için çözüm arıyorsun.İyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
Rabbim kimimize arttırır kimide buluyor kıymetini bilmiyor ozaman başta önleminizi alacaktiniz iki doğum yapmışsınız sonuçta burda kim ne soylesinki size düşük yapmak için emin ol kürtaj daha kolay düşük yapmaktanKurtaja gidememki...sebebletim varcokk caresizm
kurtaji duyana kadar kınamadim ama kendin süte guvenip önlem almamissin cocuga nasil kiyicaksin düsük yapicaksin veya kurtaji dusunuyorsun.İyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
Ne kadar güzel.bence kıymayın bebişe. neler vermezdim şuan sizin yerinizde olmayi keşke ben hamile olsaydım.tabi sizin psikolojinizi bilemem.Allah kolaylık verir inanin.o yüzden çok iyi dusununİyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
Ne gibi sebepler . Eşiniz mi karşı cikiyo?Kurtaja gidememki...sebebletim varcokk caresizm
her kese cok tesekur ederim arkadssdar...ama bunu dusurmem lazim malasef sanki ben istiyormym sanyorsnz...neyse ...cok saolun her birinizSen diyorsun ki suan mümkün degil cocuk bakamam tamam seni anlıyorum ama o cocugu bilerek ve isteyerek dusurunce sanıyorsun ki huzur bulucan oley kurtuldum diyebilen cidden boyle mı dusunuyosun seni kınamak benim umrumda bile degil
Ama ben musluman olarak seni uyarmak zorundayım kasten o cocugu dusurdukten sonra iste asıl o zaman iki yakan bir araya gelmeyecek sen hem süt korur diye sey yaptın simdi bilemedim dıyosun ve suan da da yine bir hataya dogru gidiyorsun vallahi Allahı gazabı cok büyük bu bir imtihan o cocugu dogur sen cunku dogurmasan daha beter olacak hayatın Allahın verdıgi cana kıyma
Korkacak hiçbir şey yok .Cok korkuyorm kurtajdan bacı
Canim mən Azerbaycanlyam..bu dakka eşimNe gibi sebepler . Eşiniz mi karşı cikiyo?
Cok saol bacimKorkacak hiçbir şey yok .
Tani ki kürtaj olmanızı onaylamıyorum o Allah ile senin aranda .
benkalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum . Öyle ağam şaham bi olay değil x hiçbişey şey hissetmyiorsunuz .
Bebegin var çok küçük ama rabbim verdiyse bi bedeni vardır kıyma kardeşim bebişine nasibiyle gelecek o sabır iste bu senin imtihanın yapma rabbim sabır versin sana kıyma kuzunaİyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
Vaaan öyle diyorsnz ama...mecburum yaBebegin var çok küçük ama rabbim verdiyse bi bedeni vardır kıyma kardeşim bebişine nasibiyle gelecek o sabır iste bu senin imtihanın yapma rabbim sabır versin sana kıyma kuzuna
Mecburiyet yok canım onu rabbim verdi sana ben 3 yıl önce doğum yaptım 1 ay korumdum sonra dedimki hemen hamile kalayım ne yaptım ettiysem kalamadım 3 yıl sonra kalabildim onu sana verdiyse rabbim bi sebebi var gerçekten bak kıyma topiklere bak hamile kalamayanlar zorunlu kürtaj olanlar düşük yapanlar nasıl yanıyorlar yapma kardeşim bak gözlerim doldu yazarken kıyma bebegineVaaan öyle diyorsnz ama...mecburum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?