Hamile kalmişim😓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok haklsiniz ...zaten bu konuyu acarak ben hic kimseyi incitmek istemedmki

Bu kadar insan bu kadar şey yazmış. Hala ısrarla düşürmem lazım diyorsunuz. Bi de üstüne günahınıza ortak etmeye çalışıyorsunuz.
Bu kadar kadınız burda bir bebek için gözümüzde yaş kalmamış. Bir de düşürmek için akılı bize soruyorsunuz.
Ayıptır günahtır ya.
Gerçek hayatta sizi tanıyor olsam şikayet ederdim inanın. Ya doğurun ya da yasal yollardan kürtaj olun. Kürtajdan korkuyorum düşürmem lazım diye birşey olamaz!

Alla
Allah olmayanlarin her birine nasib etsin inşəallah...ama tamam o zaman boyle konuşuyum..ben Azeriyim..bu daka sizin Azerbaycanda habernz var mutlsqki..yani giden döyuslerden..kocam ön cebhede ve bu daka savasyor...kurtaj edemem cunki param yok kaynanama desem ki bana para ver beni öldurir belki yeni sirf para ucun yoksa ben umrnda deylm..sonra evden dişari cikamyorum bile cocugmu okula getrb gotrmek dişinda...dahada anlatymi derdimi ablacim?

İstediğiniz kadar anlatın. Demin korkuyorum diyordunuz şimdi param yok diyorsunuz.
Hiçbir şey kendi kendinize bebek düşürmek için öneri istemenizin sebebi olamaz.
Kocanız ne zaman gitti cepheye?

D
İstediğiniz kadar anlatın. Demin korkuyorum diyordunuz şimdi param yok diyorsunuz.
Hiçbir şey kendi kendinize bebek düşürmek için öneri istemenizin sebebi olamaz.
Kocanız ne zaman gitti cepheye?
Emin korkyorum dedim cunki bu kadarni anlatmaq istemedim...kimsenin kafasnda şişirtmek istemedim...tamam anlyorum sizi ama sanki ben istyorum boyle olmasni...3_4 gun oldu...

D

Emin korkyorum dedim cunki bu kadarni anlatmaq istemedim...kimsenin kafasnda şişirtmek istemedim...tamam anlyorum sizi ama sanki ben istyorum boyle olmasni...3_4 gun oldu...
Tek diyeceğim doğurmayacaksan git aldır. Kendi kendine düşürmeye çalışırken sana birşey olsa o iki çocuğun ne olacak???

Ben olsun diye sogan suyu o suyu bu suyu iciyorum sen dusuk diyosun allah affetsin

Bilmedim işde ablacim napiyim hep öyle duydum ben cunki
Kac yasındasın canım?
Süt koruma durumu annelerimizin zamanında söylenirdi,artık gecerliliği yok.O zaman da yoktu zaten,buradaki uyelerin bile birçogu sutun korumadıgı çocuklardır sanırım:))

kendi kendinize düşük yapamazsınız, mazallah içerde parça kalsa o iki evladınızı da annesiz bırakırsınız. ya doğuracaksınız ya da kürtaj olacaksınız bir hastanede.
Aynen,bu sebeple annesiz kalan arkadasım var,4 kardes sürünmüşler el ellerinde=/

Kocan ön cephede savasıyor, cocugu nasıl yaptınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…