Hamile karısını üzen koca

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
38 haftalık hamileyim eşim bir tuhaflaştı hiç eskisi gibi değil çok sinirli herşeye sinirleniyor çok kavga ettik akşam akşam.

zaten 2 gündür aramız iyi değildi iki haftadır canım kumpir istiyor ama almadı bende dışarı çıkamıyorum şu sıralar maalesef ordan konu açıldı.

Kolum kırıldı geçirdiğim kaza sonucu ve 45 gündür doktor dışında evden çıkamıyorum hamilelik birde kırık zorluyor bu süreç içinde işte yapamadım o yaptı hep ama yaptığı her şeyi söyledi kafama kaktı resmen.

bu sıralar ilgisiz oluşu vs baya kavga ettik çok ağladım oda bağırdı sonra sustu ben söylendikçe hiçbir şey demedi sonra ben yatağa yattım yanıma geldi internette takıldı sonra uyudu deliricem bu kadar umrunda olmamak bana çok koydu. Sonra horlama dedim yine biraz tartıştık içeri gitti yatmaya

Doğuma bu kadar az kala bana destek olacağına bu kadar üzmesi bana çok koydu.

Yarın son kontrol var Doğum için ama gitmek istemiyorum onunla nefret ettim çok kırıldım nasıl davranmalıyım sizce çok moralim bozuldu ağlamaktan gözlerim şişti bana en çok koyan ben o kadar üzgünken onun umrumda olmayışım arkasını dönüp uyuyabilmesi sonrasında da salona gitmesi deliricem çok sinirliyim

Ah şu hormonlar..

Doğumunuza az kalmış bebeğinize odaklanın ve kendinizi stresten uzak tutmaya çalışın.

Hep böyle umursamaz öfkeli biri midir?
2 hafta çok uzun bir zaman, bi kumpir alamaması evet kırıcı ama bazı erkekler kadınlardan daha çok hamilelik lohusalık depresyonuna giriyor nedense.
Yardımcı olabilecek anneniz ablanız teyzeniz vs yok mu
Mesela ben olsam yakınımdan birini çağırırdım yanıma
2 de kumpir sipariş verirdim
Tripli kocamı umursamazdım keyfime bakardım
Horlayınca dürttüğümde sinirlenip salona gittiğinde oh be derdim
Kontrolüme gider çıkışta kendime sıcak çikolata ısmarlardım
Banane be kocadan bebişim yeter bana diyip kendimi motive ederdim
Kocam niye böyle diye lohusalığım bitene kadar düşünmezdim bile
Çünkü olan sana ve moraline oluyor
Bugünler bir daha gelmeyecek kendini iyi hissettirecek şeyler yap

Şu kocaların olur olmadık zamanlardaki tipleri de hiç çekilir dert değil siz sıkmayın canınızı böyle düşüncesiz olabiliyorlar bazen bebişiniz için iyi hissetmeye odaklanın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Teşekkürler rahatlatıcı mesajınız için iki haftadır kaç kere söyledim alsam da kızardı ben alıcaktım diye umursamaz yapısı var mesela kaçıcıncı kez söylememden sonra bebeğe yatak siparişi verdik ki her an gelebilir bebiş ama yatağı Yok hala

Evet Haklısın biraz da hormonların da etkisi var tabi ki

İnş teşekkür ederim en morale ihtiyacım olduğu sırada böyle yapması işte canımı sıkan

Depresyona girmiş adam :)) boşver takma kafana bebeğini kucağına alacağın zamana kadar tadını çıkar. Hamilelikte 2 hafta kumpir bekletilir mi canım söyle kendine koca bi kumpir hopur hopur ye. Görmezden gelde burnu sürtsün. Ne demek karnı burnunda kadınla didişmek Biz kadınlar her tartışmadan sonra umrunda olsun vicdan yapsın diye bekleriz ama erkekler öyle değil daha odunumsu hiç umurları değil o yüzden boşver keyifle Bebişini bekle

Onu umursama bebeğinle mutlu ol.. yok muş gibi davran elinden değildiğince pozitif ol.. sen ne kadar cok pozitif olursan eşin o kadar şok gecirir... bebeğine de sanada rabbim sağlık versin..

İçinde mayonez olduğu için hamilelikte kumpir yenmez diye almamıştır şeklinde düşünüp polyanacılık yapmak istiyorum.

Kırılmakta haklısınız, belki bebek arayı yumuşatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…