- Konu Sahibi mihribanbalik
bu konuda ne kadar dertliymişsin arkadaşım sen ya ister g.tünü okşa ister karnını bizene allah aşkına ya herkesin düşüncesi farklı bazısına itici gelir bazısına gelmez sana mı düştü herkesi azarlamak bana göre böyle de geç amma uzattın kadın haklarına dayandırdın konuyu illa bir polemik çıkartıcaksınız asıl rahatsız olan sizsiniz bu toplumdan hemen bi aşağılamalar falan biraz saygı gösterin insanlar saygı..
Hoş olmadığını belirtmek başka burada gelip insanları edepsizlikle itham etmek başka.
Niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım, size bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Bana azarlıyor derken kendi yazdığınızı görmüyorsunuz sanırım, bir küfür etmediğiniz kalmış. Üslubumu bozmadan, hakaret etmeden konuya yorumumu yapıyorum. Şurada bir tane yorum yapmamışsınız benim yorumlarım niye bu kadar rahatsız etti sizi? Konunun kadın haklarına dayanması bu kadar rahatsız ettiyse eğer benim aklıma erkek üye olma ihtimaliniz geldi.
Burada saygı bekleyen kim anlamadım, itici, ayıp, edepsizlik vs. diyip saygı beklemesin kimse. Bu forumda istediğin konuya yorum yapma özgürlüğü var, istediğim konuya istediğim kadar yazarım bu sizi ilgilendirmez, haddiniz değil. Yazmayın isterseniz artık, daha fazla terbiyesizleşmenize lüzum yok, genelde sonu ban yemek oluyor çünkü..