Hamile kedi :((

- Pudra Pembe -

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
2.977
17.162
408
30
İyi aksamlar kızlar. Ben büyük bir ilcede oturuyorum. Hayvanlari ben ve kızım cok seviyoruz. Genelde kalan yemekleri sitenin disana ( sitenin icine hayvan girmediginden ) koyuyorum. Bir haftadir sari gözlü tüyleri sapsari bi disi kedi var karni cok sis sanirim hamile. Bizim burada hayvan sevmezler. Kapla yemek koyarsin tip tip bakarlar. Kizim hayvanlara dokunur, pis biseye eliyormus gibi bakarlar.
Kisacasi burda hayvana sahip cikma diye bisey yok.
Yarin o kedi yavrulayinca cocuklar yavrularla oynayacak , anne bir daha yavruyu istemiyecek.
Aslinda ben eve almak istiyorum ama evde sultan papaginim var. Eve bile alip esimi ikna etsem balkonda bakacagim. Iki arada bi deredeyim. Sokakta birakirsam hayvan perisan olucak. Birakmasam ben bakabilcekmiyim. Iki arada bi derede kaldim inanin. Fikirlerinizi bekliyorum.
Tesekkurler.

Bakılır hem de çok güzel bakılır. Papağan kafesindedir zaten. Anne de bebekleriyle fazlasıyla meşgul olacaktır. Yemeğini yer ve yavrularla uğraşır. Papağana zarar vermez. Yavrular sütten kesilince sahiplendirir, anneyi de kısırlaştırırsınız. Sonrası size kalmış.
:KK200::KK200:

Alabilirsen al Pembe yazık günah , zaten yemek de veriyormuşsun , ha dışarda vermişsin ha evde farketmiyoki .

yavruları sahiplendirene kadar izin alın, hamile kedi bütün gün uyur, size hiç zararı olmaz, yavrular da ilk 20 gün kutudan bile çıkamazlar zaten. Çok büyük sevap alırsınız. Dışarda ya da evde bakarsanız. anneye yavru kedi maması alın, sütü daha bol ve besleyici olur. Bakımlarıyla ilgili sormak istediğiniz bişey olursa bana özelden yazabilirsiniz.

Balkona al bence doğum yapıp yavrular 2-3 aylık olana kadar kalsınlar ne olur ki?o_Ohem belki bebekleri sahiplendirirsiniz internetden.taşınsam bende bir kedi alacağım:21:

Cok hayvan sever ama kediyi evde sevmiyor. Eve kediyi sokmaya nasil ikna edecegim ? Evde olmaz dedi kestirdi atti.
E eve almayacaksın ki balkonda duracak, ev sayılmaz orası, :KK53:
Günah ya, ya hayvancıkların başına kötü bir şey gelirse, vur vicdanına , mecbuurr :D
Kedi hem tertemiz bir hayvandır. Sesi de çıkmaz, yavrucaklarla uğraşırken kimseye de bulaşmaz.
Sen de bu günaha giremem deyip kestir at, çok canın sevabını alacak. Daha ne olsun yav.

E eve almayacaksın ki balkonda duracak, ev sayılmaz orası, :KK53:
Günah ya, ya hayvancıkların başına kötü bir şey gelirse, vur vicdanına , mecbuurr :KK70:
Kedi hem tertemiz bir hayvandır. Sesi de çıkmaz, yavrucaklarla uğraşırken kimseye de bulaşmaz.
Sen de bu günaha giremem deyip kestir at, çok canın sevabını alacak. Daha ne olsun yav.

Bana kalirsa simdi alir gelirim. Cunku hergun ayni yerde duruyor bi guzel yilarim yatak yaparim ona.
Dedigim dedik calidigim düdük adam.
Ee ne yapalim benim dukkanin orda da bisürü kedi var alip balkonami getireyim diyor:KK53:

Bana kalirsa simdi alir gelirim. Cunku hergun ayni yerde duruyor bi guzel yilarim yatak yaparim ona.
Dedigim dedik calidigim düdük adam.
Ee ne yapalim benim dukkanin orda da bisürü kedi var alip balkonami getireyim diyor:KK53:
Sizin orası kedileri sevmiyor, onun dükkanının orası seviyordur, zarar gelmez. Kesin öyledir bak :KK53:
Ay kedi deyince içim bir hoş oluyor ya, ne yap et al o hayvancıkları, dert oldu bana da.
Hem geçici olarak kalacaklar,Allah allah yaa.

O.kedi.o balkonda kalmaz ki sikilir. Ben geceleri.kedilerimi odalarina kapatiyorum. Sabah kapiyi acinca nasil.ciktiklarini.bilemiyorlar deli gibi kosuyorlar ilk yarim saat.

ay bende hıc sevmedım evde ıstemezdım, uzaktan severdım hayvanları esım rıca mınnet eve bır kedı aldırdı sımdı cok sevıyorum evlat gıbı hıc kıyamam ona, sen de al esın gercekten bırakmak ıstemeyecektır balkona bıle koydurmaz eve alır. Zaten balkona da kıyma oradan atlar duser falan fayda edecegım derken zarar verırsın. balkona alacaksan hıc alma o sokakta basının caresıne bakacaktır

Sizin orası kedileri sevmiyor, onun dükkanının orası seviyordur, zarar gelmez. Kesin öyledir bak :KK53:
Ay kedi deyince içim bir hoş oluyor ya, ne yap et al o hayvancıkları, dert oldu bana da.
Hem geçici olarak kalacaklar,Allah allah yaa.
Balkondan atlar yazmis bir arkada atlarmi :KK17:

Balkondan atlar yazmis bir arkada atlarmi :KK17:
Ay benim ev giriş kat olduğu için hiç aklıma gelmedi bu. Benim tosunum da hep gezer gelir.
Evde hapis olarak tutulan hayvanlar evet atlıyor ilk fırsatta. Ev kaçıncı kat? Arkadaşlarım balkonlarını ya kapattılar sineklik gibi bir şeyle ya da önlemini aldılar hepsi.
Sürekli gezip gelen hayvan yapmıyor ama bunu.

Back
X