- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
İyi aksamlar kızlar. Ben büyük bir ilcede oturuyorum. Hayvanlari ben ve kızım cok seviyoruz. Genelde kalan yemekleri sitenin disana ( sitenin icine hayvan girmediginden ) koyuyorum. Bir haftadir sari gözlü tüyleri sapsari bi disi kedi var karni cok sis sanirim hamile. Bizim burada hayvan sevmezler. Kapla yemek koyarsin tip tip bakarlar. Kizim hayvanlara dokunur, pis biseye eliyormus gibi bakarlar.
Kisacasi burda hayvana sahip cikma diye bisey yok.
Yarin o kedi yavrulayinca cocuklar yavrularla oynayacak , anne bir daha yavruyu istemiyecek.
Aslinda ben eve almak istiyorum ama evde sultan papaginim var. Eve bile alip esimi ikna etsem balkonda bakacagim. Iki arada bi deredeyim. Sokakta birakirsam hayvan perisan olucak. Birakmasam ben bakabilcekmiyim. Iki arada bi derede kaldim inanin. Fikirlerinizi bekliyorum.
Tesekkurler.
Kisacasi burda hayvana sahip cikma diye bisey yok.
Yarin o kedi yavrulayinca cocuklar yavrularla oynayacak , anne bir daha yavruyu istemiyecek.
Aslinda ben eve almak istiyorum ama evde sultan papaginim var. Eve bile alip esimi ikna etsem balkonda bakacagim. Iki arada bi deredeyim. Sokakta birakirsam hayvan perisan olucak. Birakmasam ben bakabilcekmiyim. Iki arada bi derede kaldim inanin. Fikirlerinizi bekliyorum.
Tesekkurler.