Hamile mayosu (Ankara)

Denizyildizim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
240
38
298
Ankara
Arkadaşlar,
Aranızda hamile mayosu alan oldu mu, evetse nereden-ben Ankaradayım-, kaç liraya?
Haftaya tatile çıkmayı düşünüyoruz, bugün birkaç yere baktım bulamadım. Pahalı birşey istemiyorum, zaten kısa bir tatil olacak.
Var mı tavsiyeniz?

canım bende hamileyim ama erkenden gittiğim için mayom olmuştu neyse.senin soruna gelince illa ki hamile mayosuna gerek yok ki.biraz büyük beden alırsınn olur biter.arkadaşım öyle yapmıştı dene istersen

büyük beden nasıl duracak deneyebilirim evet.sağol canım..
başka kimse yok mu bu konuda tavsiyesi olan? göbeği çıkmış hamilelerden denize giden olmadı mı??

canım ben girdim ama mayo bulamadım bir tane şort aldım kısa güzel bişey..üstüne de ip askılı siyah likralı badi giydim pek de güzel oldu valla.öyle girdim napim mayolar internette var ama çok pahalı almaya gerek görmedim çevremde de yoktu öyle yaptım

teşekkürler, hallettim..aslında göbeğimi gözümde fazla büyütmüşüm meğer nasıl olsa olmaz diyerek kendi bikini ve mayomu denememiştim..bugün giydim bikinim giyilebilecek durumda -gerçi mayo tercih ederim..mayonun göğüs kısmı küçük geldi onu giymem. ama asıl güzeli ablam daha etiketi üstünde bir mayo verdi bana, 42 beden süper oldu. 1 mayo yüzerken 1 bikini değiştirmelik yeterli zaten..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…