Kızlar merhaba. Ben 1 haftadır baş ağrısı, kasık batması yaşıyordum. Adetime 3 gün var dayanamadım Ben az evvel test yaptım; 5-6 dakika sonra hayalet çizgi çıktı. Gittim hemen kan verdim yarım saat sonra çıkacak. Çok merak ediyorum. Yarım saat sonra neler olacaksizlerle de paylaşmak istedim. Ne dersiniz sizce ne olur?
Tebrikler hamilesinnn. ❤Sonuç 16,77 çıkmış, yani 0-1 haftalık yazıyor. Bu durumda kesin gebelik değil mi
Yanı ben ogrendıgım de 2 haftalık tı beta hcg degerım 1445.6 cıkmıştı. Ama senın Adetinde bıle zaman varmış ondan boyle cıkmış. Benımkı gecmıs tı bıle hatta gec dollenme olmuş. Şükür herseyımuz yolunda.Ya hepinize çok teşekkürlerRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şimdi o zaman 1 hafta sonra falan mi gideyim hastaneye
Ayyyy inşallah inşallahYanı ben ogrendıgım de 2 haftalık tı beta hcg degerım 1445.6 cıkmıştı. Ama senın Adetinde bıle zaman varmış ondan boyle cıkmış. Benımkı gecmıs tı bıle hatta gec dollenme olmuş. Şükür herseyımuz yolunda.
Bir hafta sonra gidersin gittıkce artar degerlerın yukselır Dr zaten bilgilendirir sonra 5 6 haftalıkken kese gormeye gidersin derken 6 7 haftayken kalp atışı dıye devam eder ☺☺
Sonuç 16,77 çıkmış, yani 0-1 haftalık yazıyor. Bu durumda kesin gebelik değil mi
Evet bunu merak ediyorum , inşallah bir sıkıntı olmazEvet canım benim ilk değerim 10 çıkmıştıgözün aydın. Cokkk dikkat et doktorun bebeğini gorene bir riskin yok diyene kadar cok dikkatli ol
Çoookk teşekkür ederimAyy maşallah hayırlı olsun gebeliğiniz♥
Darısı başımıza artıkÇoookk teşekkür ederim
Hem de isteyen herkese,, sizlere de nasip etsin rabbimDarısı başımıza artık
AminnHem de isteyen herkese,, sizlere de nasip etsin rabbim ❣
Evet bunu merak ediyorum , inşallah bir sıkıntı olmaz
4.haftada da görülüyor olabilir emin olamadim tabi gebelikten gebeliğe de değişirEvet bunu merak ediyorum , inşallah bir sıkıntı olmaz
Tebrikler cnm hamissin ❤ Hayirlisi ile kucagina almakta nasip olur insallahSonuç 16,77 çıkmış, yani 0-1 haftalık yazıyor. Bu durumda kesin gebelik değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?