Akıntı hamileliğin başladığı ilk günden başlayıp sonuna kadar devam ediyor test yapman için erken değil erken gebelik testiyle ben adet günümde öğrenmiştim hamile olduğumuMerhaba arkadaşlar benim bugün adet olmam gerekiyordu herhangi bir adet belirtim yok ama halsizlik ve bacaklarımda kopacak gibi ağrı var ve duygusalım arada sinirliyim ruh halim değişiyor şeffaf alıntı geldi bugün adet belirtisi mi hamilelik mi bilemedim test yapmak için erken aranızda bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var nı
Test için erken değil. Ucuz testlerden alın, varsa çıkarMerhaba arkadaşlar benim bugün adet olmam gerekiyordu herhangi bir adet belirtim yok ama halsizlik ve bacaklarımda kopacak gibi ağrı var ve duygusalım arada sinirliyim ruh halim değişiyor şeffaf alıntı geldi bugün adet belirtisi mi hamilelik mi bilemedim test yapmak için erken aranızda bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var nı
Beyaz akıntım vardı hamileymişsiniz maşallahTuğba hanım sizde şeffaf akıntı mı beyaz akıntı mı vardı
Çok normalBende de çok akıntı var ya her an regli oldum gibi , normal mi ? 3 haftalık hamileyim
Eğer birlikte olurken kendini biraz kastıysan onun için hafif kanama akıntı ile geldiğinde o görüntü oluyor.Merhabalar lütfen yardımcı olur musunuz. Vajinismus tedavisi gördüm kızlığım bozulmasına rağmen tam anlamıyla cinsel ilişkiyi 5 gün önce yaşadık. Boşalma oldu. Bu ilişkiden 2 gün sonra kahverengi lekelenme başladı ve koyulasarak devam ediyor hala. İçerisinde de iplik gibi paracalar var az. Adetime 7 gün var ilkkez böyle bir şey yaşıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.
Öncellikle çok teşekkür ederim. Tecrübesiz olduğum için çok bilgim yok ama. Araştırdığım kadarıyla yerleşme kanaması bu kadar erken olmuyormuş. Dediğiniz gibi beklemem daha uygun olacak sanirimEğer birlikte olurken kendini biraz kastıysan onun için hafif kanama akıntı ile geldiğinde o görüntü oluyor.
Eğer hamileysen yerleşme kanaması oldgunu düşünüyorsan o da öyle oluyor :) ben yaşamadım yerleşme kanaması ama kiminde leke kimindede senin ki gibi telaş yapma sakin ol reglini bekle.
Eğer birlikte olurken kendini biraz kastıysan onun için hafif kanama akıntı ile geldiğinde o görüntü oluyor.
Eğer hamileysen yerleşme kanaması oldgunu düşünüyorsan o da öyle oluyor :) ben yaşamadım yerleşme kanaması ama kiminde leke kimindede senin ki gibi telaş yapma sakin ol reglini bekle.
Söylediğiniz tümmm belirtileri zamanında çok yaşadım regl belirtileriydi bende hep umarım siz hamilesinizdirMerhaba arkadaşlar benim bugün adet olmam gerekiyordu herhangi bir adet belirtim yok ama halsizlik ve bacaklarımda kopacak gibi ağrı var ve duygusalım arada sinirliyim ruh halim değişiyor şeffaf alıntı geldi bugün adet belirtisi mi hamilelik mi bilemedim test yapmak için erken aranızda bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var nı
Merhabalar, döllenme sürecinde olabilir. Benimde yumurtlamamdan sonra hiç kesilmeyen beyaz akıntım oldu hatta gebelikten şüphelendiğim tek farklı şeydi. Adetime dört gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. Akıntınız eğer enfeksiyon değilse ve adet zamanına kadar devam ederse gebelik olabilir. Adetinize yakın takip edip erken gebelik testi yapın. Ve lütfen haber verin merak ettimMerhaba. Benim bugün yumurtlamamın 4. Günü ve beyaz süt gibi akıntım oldu. Daha önce bir hamilelik geçirmiştim kürtaj ile sonlandırmak zorunda kaldığım. Onda da böyle beyaz akıntım olmuştu ve hamileydim. Acaba bu kadar erken gebelik belirtisi olabilir mi?
Merhaba bugün adetimin 34. Günü beyaz akıntı biraz şefaflaştı ve çok azaldı. Beyaz şeffaf karışık. Yalnız onun dışında göğüslerde veya kasıkta hiçbir değişiklik yok. Bu nedenle maalesef umudumda yok büyük ihtimalle regl olacağımMerhabalar, döllenme sürecinde olabilir. Benimde yumurtlamamdan sonra hiç kesilmeyen beyaz akıntım oldu hatta gebelikten şüphelendiğim tek farklı şeydi. Adetime dört gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. Akıntınız eğer enfeksiyon değilse ve adet zamanına kadar devam ederse gebelik olabilir. Adetinize yakın takip edip erken gebelik testi yapın. Ve lütfen haber verin merak ettim
Erken gebelik testi yapsan varsa kesin çıkarMerhaba bugün adetimin 34. Günü beyaz akıntı biraz şefaflaştı ve çok azaldı. Beyaz şeffaf karışık. Yalnız onun dışında göğüslerde veya kasıkta hiçbir değişiklik yok. Bu nedenle maalesef umudumda yok büyük ihtimalle regl olacağımama regl belirtisi de yok.. bi gelişme olursa haberdar edeceğim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?