Hamile miyim acil yardım başına gelenler yazabilir mi ?

gizem321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
118
48
28
30
Merhaba arkadaşlar benim bugün adet olmam gerekiyordu herhangi bir adet belirtim yok ama halsizlik ve bacaklarımda kopacak gibi ağrı var ve duygusalım arada sinirliyim ruh halim değişiyor şeffaf alıntı geldi bugün adet belirtisi mi hamilelik mi bilemedim test yapmak için erken aranızda bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var nı

Akıntı hamileliğin başladığı ilk günden başlayıp sonuna kadar devam ediyor test yapman için erken değil erken gebelik testiyle ben adet günümde öğrenmiştim hamile olduğumu

Test için erken değil. Ucuz testlerden alın, varsa çıkar

Bende de çok akıntı var ya her an regli oldum gibi , normal mi ? 3 haftalık hamileyim

Kızlar merhaba benimde bu ay çok akıntım oldu ıslak ve renksiz sürekli adet oldum sanıyorum Pazartesi bat 3 gün önce erken gebelik negatif çıktı acaba kaset mi daha sağlıklı

Rabbim hayırlısıyla doğurmayi nasip etsin kızlar benim suan adetime 4 gün kaldı ve aşılamanın 12 günündeyim belirti olarak çok derin ve hissedilir belirtiler yok fakat bacaklarıma sızlama ve batma gibi ağrılar olup gidiyor aynı şekilde çok nadir ara ara gogusumde şişme hassasiyet yok fakat batma oluşuyor kasıklarım 2,3 gündür hafif sancılar kondurup gidiyor aynı batma gibi hisde rahim agzinda da oluyor en çok değişim ise sivilce oluşumu bilmiyorum gebelik belirtisi olarak olurmu erken gebelik testi aldım ama testi yapacak cesaretim yok

Merhaba. Benim bugün yumurtlamamın 4. Günü ve beyaz süt gibi akıntım oldu. Daha önce bir hamilelik geçirmiştim kürtaj ile sonlandırmak zorunda kaldığım. Onda da böyle beyaz akıntım olmuştu ve hamileydim. Acaba bu kadar erken gebelik belirtisi olabilir mi?

Merhabalar lütfen yardımcı olur musunuz. Vajinismus tedavisi gördüm kızlığım bozulmasına rağmen tam anlamıyla cinsel ilişkiyi 5 gün önce yaşadık. Boşalma oldu. Bu ilişkiden 2 gün sonra kahverengi lekelenme başladı ve koyulasarak devam ediyor hala. İçerisinde de iplik gibi paracalar var az. Adetime 7 gün var ilkkez böyle bir şey yaşıyorum lütfen bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim.

Eğer birlikte olurken kendini biraz kastıysan onun için hafif kanama akıntı ile geldiğinde o görüntü oluyor.
Eğer hamileysen yerleşme kanaması oldgunu düşünüyorsan o da öyle oluyor :) ben yaşamadım yerleşme kanaması ama kiminde leke kimindede senin ki gibi telaş yapma sakin ol reglini bekle.

Öncellikle çok teşekkür ederim. Tecrübesiz olduğum için çok bilgim yok ama. Araştırdığım kadarıyla yerleşme kanaması bu kadar erken olmuyormuş. Dediğiniz gibi beklemem daha uygun olacak sanirim

Sizin belirtileriniz neydi merak ettim de

Rabbim sağ salim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Darısı bizim başımıza. Kızlar ben 1 Haziran da hsg çektirdim ovulasyon testi ile takip yaptım yumurtlama günü ilişki oldu (ne olur ne olmaz diye gün aşırı oluyordu zaten ilişki ) bugün 10. Gün yumurtlama sonrası. Normalde adete 10 gün kala göğüs hassasiyetim başlardı şuan 6 gün var ama sanki adetim yeni bitmiş gibi hiçbir hassasiyetim yok. Ama midemde yanma ve ağrı var. Birde sol kasık bölgem ara ara damar çektirmesi gibi kramp tarzında sızılar giriyor ve belimin sol tarafında. Erken diye test yapamıyorum kendimi de heveslendirmek istemiyorum. Sizce bu yaşadıklarım gebelik belirtisi olabilir mi ? Uzun oldu biraz ama kusura bakmayın

Söylediğiniz tümmm belirtileri zamanında çok yaşadım regl belirtileriydi bende hep umarım siz hamilesinizdir

Merhabalar, döllenme sürecinde olabilir. Benimde yumurtlamamdan sonra hiç kesilmeyen beyaz akıntım oldu hatta gebelikten şüphelendiğim tek farklı şeydi. Adetime dört gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. Akıntınız eğer enfeksiyon değilse ve adet zamanına kadar devam ederse gebelik olabilir. Adetinize yakın takip edip erken gebelik testi yapın. Ve lütfen haber verin merak ettim

Merhaba bugün adetimin 34. Günü beyaz akıntı biraz şefaflaştı ve çok azaldı. Beyaz şeffaf karışık. Yalnız onun dışında göğüslerde veya kasıkta hiçbir değişiklik yok. Bu nedenle maalesef umudumda yok büyük ihtimalle regl olacağım ama regl belirtisi de yok.. bi gelişme olursa haberdar edeceğim sizi

Erken gebelik testi yapsan varsa kesin çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…