Hamile miyim acil yardım başına gelenler yazabilir mi ?

10 yıl once gebelik gecırmıs saglıklı bir bebek dunyaya getırmıs bırı olarak yazmak ıstedım adetıme gunler kala aynı belirtiler vardı adet oldum olacagım akıntı vs hıc yoktu gebelıgım boyunca da olmadı bı halsızlık cokmus halı olacakkı ilk ananem şüphelendı gebe mısın kuzum dedı yok anane sanmıyorum dedım 2 gun gecikmeden sonra en bariz belirtin bel agrısıydı anneme belim cok agrıyor ya adet gecikti ya oturup kalkamıyorum dedıgımı hala hatırlıyorum onun dısında kasık agrım yoktu gogusler de şiş ve sızlıyordu benım adet belirtim de gogusler böyle olur ama bir diğer olay da şuydu malum hepımız adet oncesı adet donemi tatlı krizlerine gireriz ben bu sefer şalgam suyu ile tursu suyu krizine gırmıstım omrumde hıc salgam ıcmeyen ben markette gorur görmez saldırmış nasıl da ikisini karıstırıp 1 defa da dikiyorum ısı o kadar ılerletmıstım ki gelen misafirlerime de ikram edıyordum 5 gun gecikmeden sonra baskılar üzerine test yaptım ve evet gebeydım. Bunu yazmamın sebebi şu belim agrıyor basım agrıyor akıntım var kramp girdi goguslerım sızlıyor olayı değil adet donemınde yasadıgınız belirti dısında yasadıgınız cok barız belirti varmı buna bakın sonra da gununuzun gecmesı onemlı böyle bir belirti olmaz bende gunumde gectı derseniz test yapın Rabbım isteyen herkese ikram etsin

Valla bu ay aynı böyle belirtilerim vardı sonuç geldi kırmızılar

Adetin kaç gün geçti canım
bende adetime 4 gün kala öğrendim erkenden gittim dayanamadım doğum günümden önce süpriz yapmak istedim ve çok şükür çıktı şaşırdım adet öncesi çıkmasına ama çıktı :) darısı sizlere inşallah arkadaşlar isteyen herkese Allah nasip etsin

Bunların hiç birini yaşamadım için nasıl birşey bilmiyorum hiç birşey hissetmedim teknelerini hisseneden kadar hamileyim diyemedim duyduklarım genelde hafif kramplar genelde adetin gecikince test yap hayırlısı olsun inşallah

Aaaaa çok güzel bir haber Hayırlı olsunnnnn bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Onunla alakası yok ya başka sebepler kendisinden kaynaklanan dua edin lütfen
Sana bir şey diyim mi ? Canın sağ ise , eşininde canı sağ ise her şey düzelir. Pazartesi öyle tartıştık ki eşimle dedim tamam bitti. Eşim hatasını anladı bende uzatmadım barıştır. Ama acısını biraz aldım alışverişi yaptırdımmbugün de hsg çekildim tüm gün başımı beklettim. O yüzden çok da şey yapma her şey geçici. Ayyyy bırakınnnşu erkekler üzülsün siz değil

Ayy al bizden de o kadar kayınvalidem gel kızım kalsın bu burda tek başına dedi beni aldılar 2 gün Allah razı olsun onlarda kaldım şimdi de anneme geldim anneme anlatamıyorum kavga ettiğimizi de bizde az uz kavga etmedik bende çok ağır konuştum o yüzden oda alacak acısını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…