Ama hiçbir belirti yok canım yapmaya değer miErken gebelik testi yapsan varsa kesin çıkar
Adetin kaç gün geçti canımAma hiçbir belirti yok canım yapmaya değer mi
Valla bu ay aynı böyle belirtilerim vardı sonuç geldi kırmızılarRabbim sağ salim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahDarısı bizim başımıza. Kızlar ben 1 Haziran da hsg çektirdim ovulasyon testi ile takip yaptım yumurtlama günü ilişki oldu (ne olur ne olmaz diye gün aşırı oluyordu zaten ilişki ) bugün 10. Gün yumurtlama sonrası. Normalde adete 10 gün kala göğüs hassasiyetim başlardı şuan 6 gün var ama sanki adetim yeni bitmiş gibi hiçbir hassasiyetim yok. Ama midemde yanma ve ağrı var. Birde sol kasık bölgem ara ara damar çektirmesi gibi kramp tarzında sızılar giriyor ve belimin sol tarafında. Erken diye test yapamıyorum kendimi de heveslendirmek istemiyorum. Sizce bu yaşadıklarım gebelik belirtisi olabilir mi ? Uzun oldu biraz ama kusura bakmayın
Valla bu ay aynı böyle belirtilerim vardı sonuç geldi kırmızılar
İnşallah siz hamilesinizdirHadi ya hayırlısı olsun
İnşallah siz hamilesinizdir
bende adetime 4 gün kala öğrendim erkenden gittim dayanamadım doğum günümden önce süpriz yapmak istedim ve çok şükür çıktı şaşırdım adet öncesi çıkmasına ama çıktı :) darısı sizlere inşallah arkadaşlar isteyen herkese Allah nasip etsinAdetin kaç gün geçti canım
Bunların hiç birini yaşamadım için nasıl birşey bilmiyorum hiç birşey hissetmedim teknelerini hisseneden kadar hamileyim diyemedim duyduklarım genelde hafif kramplar genelde adetin gecikince test yap hayırlısı olsun inşallahRabbim sağ salim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahDarısı bizim başımıza. Kızlar ben 1 Haziran da hsg çektirdim ovulasyon testi ile takip yaptım yumurtlama günü ilişki oldu (ne olur ne olmaz diye gün aşırı oluyordu zaten ilişki ) bugün 10. Gün yumurtlama sonrası. Normalde adete 10 gün kala göğüs hassasiyetim başlardı şuan 6 gün var ama sanki adetim yeni bitmiş gibi hiçbir hassasiyetim yok. Ama midemde yanma ve ağrı var. Birde sol kasık bölgem ara ara damar çektirmesi gibi kramp tarzında sızılar giriyor ve belimin sol tarafında. Erken diye test yapamıyorum kendimi de heveslendirmek istemiyorum. Sizce bu yaşadıklarım gebelik belirtisi olabilir mi ? Uzun oldu biraz ama kusura bakmayın
Çok üzüldüm gerçekten sebep özel değilse hamile değilsiniz diye miDün eşimle ayrılma kararı aldık o yüzden hayırlısı neyse o olsun
Onunla alakası yok ya başka sebepler kendisinden kaynaklanan dua edin lütfenÇok üzüldüm gerçekten sebep özel değilse hamile değilsiniz diye mi
Rabbim kalbine sıcaklık versin bu olay inşallah gerçekleşmez dua edicemOnunla alakası yok ya başka sebepler kendisinden kaynaklanan dua edin lütfen
Rabbim kalbine sıcaklık versin bu olay inşallah gerçekleşmez dua edicem
Bugün 36. Gün canımAdetin kaç gün geçti canım
Aaaaa çok güzel bir haber Hayırlı olsunnnnnbende adetime 4 gün kala öğrendim erkenden gittim dayanamadım doğum günümden önce süpriz yapmak istedim ve çok şükür çıktı şaşırdım adet öncesi çıkmasına ama çıktı :) darısı sizlere inşallah arkadaşlar isteyen herkese Allah nasip etsin
Kız yapsana testini, 36 gün epey olmuş. Stresten geçmediyse gebelik olabilir. Kaset test değil de erken gebelik testi yapBugün 36. Gün canım
amin sizde inşallah teşekkürler :)Aaaaa çok güzel bir haber Hayırlı olsunnnnnbebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Sana bir şey diyim mi ? Canın sağ ise , eşininde canı sağ ise her şey düzelir. Pazartesi öyle tartıştık ki eşimle dedim tamam bitti. Eşim hatasını anladı bende uzatmadım barıştır. Ama acısını biraz aldımOnunla alakası yok ya başka sebepler kendisinden kaynaklanan dua edin lütfen
Kan testi yaptım canım iki gün önce maalesefKız yapsana testini, 36 gün epey olmuş. Stresten geçmediyse gebelik olabilir. Kaset test değil de erken gebelik testi yap
Ayy al bizden de o kadar kayınvalidem gel kızım kalsın bu burda tek başına dedi beni aldılar 2 gün Allah razı olsun onlarda kaldım şimdi de anneme geldim anneme anlatamıyorum kavga ettiğimizi de bizde az uz kavga etmedik bende çok ağır konuştum o yüzden oda alacak acısını biliyorumSana bir şey diyim mi ? Canın sağ ise , eşininde canı sağ ise her şey düzelir. Pazartesi öyle tartıştık ki eşimle dedim tamam bitti. Eşim hatasını anladı bende uzatmadım barıştır. Ama acısını biraz aldımalışverişi yaptırdımm bugün de hsg çekildim tüm gün başımı beklettim. O yüzden çok da şey yapma her şey geçici. Ayyyy bırakınnnşu erkekler üzülsün siz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?