Hamile miyim acil yardım başına gelenler yazabilir mi ?

ahaaaan gördün ne ey kayınvalide ayy bende kendi anneme anlatamıyorum her şeyi kayınvalideme derim oda sağ olsun hep benden yana olur öyle de hoşuma gidiyor ki bu tavrı valla erkeklere verilen en güzel cevap umursamamazlık bence . Ben 1 yıldır evliyim bunu yeni anladım ve herkese de tavsiye ederim

Aynen aynen bende 1 buçuk yıllık evliyim sağolsun kötülüğünü de gördüm ama bu yaklaşımı inan unutturdu

Akıntı her zaman olan biseydir hamilelikte böyle bir belirti yok.bu arada 3.hamileligim.bacagim falan da hiç ağrımadi.adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzer.erken yumurtladiysaniz gebelik testinde şu an çikar.ben adetimden bir gün önce silik çizgi ile öğrendim.allah gönlünüze göre versin

Amiiin inşaAllah acaba yerleşme lekelenmesi olabilir mi devamı gelmedi çünkü
Ben bu çocuk işinde sabırlı olmak gerektiğini öğrendim . Bilmem gereken şeyleri öğrendikten sonra tüm uygulamaları sildim, ovulasyonu bıraktım. Daha doğrusu evlilik bana sabırı öğretti. Şu 1 yılda ne çok değişmiş be

Tuğba hanım sizde şeffaf akıntı mı beyaz akıntı mı vardı
Kızlar bende cuma günü çatlatma iğnesi oldum bugın 6 gğn bitti benden beyaz akıntı , sumuk akıntı geliyor ve adt olcakmıs gibiyim ve arada da kaşık agrııs geliyor hayır olsun ins bu Ay hamıleyimdir çatlatma iğnesi ikinci denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…