- 5 Mayıs 2025
- 15
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi anonimkelebek
Pcos varmış
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberdar edinBu sabah kan verdim sonuc bekliyorum
Ben yine kan sonucu görmeden sevinmek istemiyorum çünkü hep öyle oluyorO zaman %99 hamilesniz hayırlı olsun şimdiden Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Sağlık ocağında kan verdim hala çıkmadı kaset test aldım onda da negatif çıktıYülsek ihtimalle hamilesiniz
Kasette çıkmaz daha erkenSağlık ocağında kan verdim hala çıkmadı kaset test aldım onda da negatif çıktı![]()
Bak şimdi tekrar stres yaptımKasette çıkmaz daha erken
Bu aralar e nabızda sorun bar var bence gece düşüyor hepBak şimdi tekrar stres yaptımkan sonucu e nabıza düşmek bilmiyor
![]()
Test nimoydu ve 2 kere yalancı pozitiflik yaşadım. Kan verdim ve negatif çıktıTest nimo mu eğer oysa hatası çıkartmıştı bende
artmed ve nimo evetTest nimoydu ve 2 kere yalancı pozitiflik yaşadım. Kan verdim ve negatif çıktı
Sonuç çıktı miiReglim 2 gün gecikti diye gösteriyor uygulamam. Az önce test yaptım ve sabah idarı da değildi silik çizgi gördüm hamile olmama olasılığım var mıdır ?? Asıl önemli olan kan testi biliyorum ama yarın kan vereceğim ve sonuca kadar dayanamadım. Yüksek ihtimalle hamile miyim ??
Bence kan vermelisin bende düzensiz adet gören birisi olduğum için geç döllenme sandım tekrar kan testi verdim bir hafta geçince fakat yine negatif geldi. Kadın doğuma gittim ve PKOS olduğunu öğrendim. İnşallah hamilesindir ama kan testi ver ve eğer o da negatif gelirse reglinin 2. Veya 3. Günü bi kadın doğuma git canımmerhaba en son 6 nisanda adet oldum son adetten bu yana geçen süre: 38 gün 35 günde test yaptım negatif çıktı hala adet olmadım sizce hamile olma ihtimalim var mı hayal kırıklığına uğramak istemediğim için tekrar test yapmadım![]()
benimde pcosum var kan testi de yaptırdım negatif çıktı malesef ama hala regl olmadımBence kan vermelisin bende düzensiz adet gören birisi olduğum için geç döllenme sandım tekrar kan testi verdim bir hafta geçince fakat yine negatif geldi. Kadın doğuma gittim ve PKOS olduğunu öğrendim. İnşallah hamilesindir ama kan testi ver ve eğer o da negatif gelirse reglinin 2. Veya 3. Günü bi kadın doğuma git canım