- 31 Ekim 2015
- 38
- 24
- 3
- Konu Sahibi Prenseslyn
-
Hayırdır canım neden bu kadar dertlisin
Benim antibiyotik biteli 2 hafta oldu canım bakalım ne olcakOlur herhalde canım. benim adetim gecikti bu ay baya 5 gün gecikti hamile olabilirim sandım ama bu sabah adet olmusum. Ben 20 lik dis aldirdim ameliyatla onun icin antibiyotik kullandim muhtemelen adetini antibiyotik geciktirdi hamile kalmamisim yani.
Hamilelik suphenmi var canimBenim antibiyotik biteli 2 hafta oldu canım bakalım ne olcak
Evet canım 8-9 gündür bitmeyen sol kasık Ağrı'm ve baş dönmesi oluyor bazende midem bulanıyor ama kusmuyorumHamilelik suphenmi var canim
Canım benimkiyle ayrılmanın eşiğindeyiz eve gelmemesini söyledim durum baya ciddi yaniHayırdır canım neden bu kadar dertlisin
Hmmmm Allah yardımcin olsun acaba hamilemisinki merak ettim vallaCanım benimkiyle ayrılmanın eşiğindeyiz eve gelmemesini söyledim durum baya ciddi yani
Hemen öyle düşünme bence okuyunca yazmadan edemedim kötüyü çağırma eşler arasında oluyor ama düzelir inşallah bebeğin gelirde toparlar sizi test yapıcağını yazmışsın bugün yaptın mıCanım benimkiyle ayrılmanın eşiğindeyiz eve gelmemesini söyledim durum baya ciddi yani
Biraz erken olcak ama istiyorum bakalım hayırlısı :)Aynen benimde canim kasiklarim batisti sizladi midem kalkip durdu istahim acildi nerdeyse 2-3 hafta bunları yaşadım gittim kan testi bile yaptırdım adet olmadan, negatif çıktı ondan sonrada adetim gecikti dedim kan testi yanlış sonuç verdi en sonunda evde test yapcaktim adet oldum mevsimselmidir anlamadım ki. İnş seninki hamilelikle sonuçlanır bebek istiyorsun galiba
Evet :))erken derken yenimi evlisin canım anlamadim
Kızlar hala hastalanmadım ama eşimle ayrılmanın eşiğindeyiz gerçekten çok moralim bozuk
Ben de adet tarihimden bi gun once kahverengi lekelenme yasamistim. Ertesi gun test yaptim koyu bi sekilde cikti gayet.
Oncesinde gaz ve goguslerimde belirtiler oldu ama kan gelince dedim bisey yok heralde. Sonraki gun dayanamadim test yaptim icinden bisey zaten hamile.olduguna inaniyo ve cikti.
Insallah sizinde vardir bebisiniz.
Nobetci bulun yine yapin kesinlikle.cikar varsa
EE iyi olsun canim bende 6 aylık evliyim sırf 20 lık dış çektirme işi yüzünden bebek çalışmalarını erteliyorum yoksa keşke olsa dunden raziyim yanı çocuk candirEvet :))
Insallah vardir bebeginiz ve saglikla.kucaginiza alirsiniz. Ogrendikten sonrasi da bi endise merak haliyle gidiyo ama her seye deger. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinGözünaydın sihirlikk,senin adına sevindim. Allah kucsğına sağlıklı sekilde almayı nasıp etsın... bnmde ağrım sızım vs vs fazlasyla var.. bugün kan testi yptrdım yrn sonucumu alıcam. İnşallah bebeğim vardr
Insallah vardir bebeginiz ve saglikla.kucaginiza alirsiniz. Ogrendikten sonrasi da bi endise merak haliyle gidiyo ama her seye deger. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin
Bence kadin dogum uzmanina gorunun. Adet gecikmesinin hamilelik olmadan olmasi da normal bi durum degil. 15 gun iciniz icinizi yiyecek. En iyisi kontrole gitmek.Malesef yokmuş gebelik. Sağlık ocağı 15gün sonra adetin olmazsa gel tekrar dedi... şimdi bu sürede bi jinekoloğa gitsem mi, 15 günü mü beklesem bilmiyorum napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?