Hamile miyim anlayamadım kiiii

Kızlar hala hastalanmadım ama eşimle ayrılmanın eşiğindeyiz gerçekten çok moralim bozuk

Benim antibiyotik biteli 2 hafta oldu canım bakalım ne olcak

Aynen benimde canim kasiklarim batisti sizladi midem kalkip durdu istahim acildi nerdeyse 2-3 hafta bunları yaşadım gittim kan testi bile yaptırdım adet olmadan, negatif çıktı ondan sonrada adetim gecikti dedim kan testi yanlış sonuç verdi en sonunda evde test yapcaktim adet oldum mevsimselmidir anlamadım ki. İnş seninki hamilelikle sonuçlanır bebek istiyorsun galiba

Canım benimkiyle ayrılmanın eşiğindeyiz eve gelmemesini söyledim durum baya ciddi yani
Hemen öyle düşünme bence okuyunca yazmadan edemedim kötüyü çağırma eşler arasında oluyor ama düzelir inşallah bebeğin gelirde toparlar sizi test yapıcağını yazmışsın bugün yaptın mı

Biraz erken olcak ama istiyorum bakalım hayırlısı :)

Gözünaydın sihirlikk,senin adına sevindim. Allah kucsğına sağlıklı sekilde almayı nasıp etsın... bnmde ağrım sızım vs vs fazlasyla var.. bugün kan testi yptrdım yrn sonucumu alıcam. İnşallah bebeğim vardr

BENİM ADETİMİN 21. GÜNÜ PROGESTERONUM 8.75 ÇIKTI POLİKİSTİKOVERDİM KÜÇÜLMÜŞ YOK DENECEK KADAR
DR ÇOK GÜZEL DEDİ ULTRASYONLADA BAKTI 3-4 GÜN SONRA BAK YUMURTAN ÇATLAMIŞ BU CATLAYAN YUMURTA DİYE ULTRASYONDAN BANA DA GÖSTERDİ PROGESTERON TESTİ YAPTIRDIĞIN SIRALAR İLİŞKİYE GİRDİYSENIZ TUTMUS OLMA IHTIMALİ ÇOK YUKSEK DEDİ 26.10.2015 TARİHİNDE BAKTIRMISTIM PROGESTERONA BU AYKİ ADETİM 06.11.2015 TARİHİNDE OLMASI LAZIM YANI BILEMEDİM DAHA VAR OLDUYSA BILE DR DEDİĞİ GİBİ O TESTİ YAPTIRDIĞIM SIRALAR DAHA BİR HAFTA OLDU ADETİME 2-3 GÜN VAR BİLEMEDİM
SİZCEEEEE DR GÖRMÜŞMÜDÜR BİŞE YADA İHTİMAL DAHILINDE Mİ KONUSMUSTUR

Insallah vardir bebeginiz ve saglikla.kucaginiza alirsiniz. Ogrendikten sonrasi da bi endise merak haliyle gidiyo ama her seye deger. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin

Insallah vardir bebeginiz ve saglikla.kucaginiza alirsiniz. Ogrendikten sonrasi da bi endise merak haliyle gidiyo ama her seye deger. Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin

Malesef yokmuş gebelik. Sağlık ocağı 15gün sonra adetin olmazsa gel tekrar dedi... şimdi bu sürede bi jinekoloğa gitsem mi, 15 günü mü beklesem bilmiyorum napıcam

Malesef yokmuş gebelik. Sağlık ocağı 15gün sonra adetin olmazsa gel tekrar dedi... şimdi bu sürede bi jinekoloğa gitsem mi, 15 günü mü beklesem bilmiyorum napıcam
Bence kadin dogum uzmanina gorunun. Adet gecikmesinin hamilelik olmadan olmasi da normal bi durum degil. 15 gun iciniz icinizi yiyecek. En iyisi kontrole gitmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…