Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim bilmeden...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Srkyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
12
-5
1
24
Merhaba arkadaşlar ben bugün gebe miyim diye kan tahlili yaptırdım daha adetime 9 gün var. Sonuç 1.20 negatif çıktı ) ben sigara kullanan biri olduğum için hemen öğrenmek için yaptırdım testi.) Moralim o kadar bozuk ki hamile değilim diye düşünüyorum çünkü parmakla kontrol de yapıyorum iki gündür yumuşak olan rahmim bugün sepsert olmuş dedim kesin hamile değilim. Sinirden Gabapentin içeren bir ilaç içtim hakkımda hayırlısı

Sinriden kafana göre ilaç içecek kadar mantıksız biri hamile degildir umarım sizde henüz anne olacak olgunluk yok

Anne olabilecek olgunluğa, akla erisin lutfen önce gercekten bunun hesabini Allah sorar eminim.
Allah aşkına hic bir sey okuyup ogrenemedeniz? Doktorada mi sormadınız? 9 gun önce test yapılıp sonuc cikacak yok elle kontrol edilecek ve anlayacaksınız bide tamamen rezalet.
Bide üstüne sinirlenip ilac içeceksiniz şoktayım.

Sinriden kafana göre ilaç içecek kadar mantıksız biri hamile degildir umarım sizde henüz anne olacak olgunluk yok
Lütfen biraz daha saygılı konuşun ben yıllardır bekliyorum ve artık sabrım taştı insan bi sorar neden yaptın neyin var hemen dövmeye yer arıyorsunuz

Parmak kontrolü doğru mu gerçekten ya öyle bir şey var mı? Varsa cidden merak içindeyim nasıl yapılıyor

Lütfen biraz daha saygılı konuşun ben yıllardır bekliyorum ve artık sabrım taştı insan bi sorar neden yaptın neyin var hemen dövmeye yer arıyorsunuz

Bu sitede hiç mi denk gelmedi bir sürü konu var bununla alakalı
Bu sitede enjektörle rahmine sperm yollamaya çalısanlar da var ona bakarsanız. Bu doğru olduğunu kanıtlamaz. Yaptığınız hiç sağlıklı ve hijyenik değil.

Parmak kontrolü doğru mu gerçekten ya öyle bir şey var mı? Varsa cidden merak içindeyim nasıl yapılıyor
Ben bir yıldır yapıyorum adetim düzenli olduğu için biliyorum ve eskiden ebelerde öyle bakıyormuş zaten bilgiliyim bu konuda biraz araştırın isterseniz herkesde tutmayabilir

Ben bir yıldır yapıyorum adetim düzenli olduğu için biliyorum ve eskiden ebelerde öyle bakıyormuş zaten bilgiliyim bu konuda biraz araştırın isterseniz herkesde tutmayabilir
Tuhaf geliyordu bana ama birden fazla yerde duyunca şaşkınlık içindeyim ben de araştırayım bakalım

Bu sitede enjektörle rahmine sperm yollamaya çalısanlar da var ona bakarsanız. Bu doğru olduğunu kanıtlamaz. Yaptığınız hiç sağlıklı ve hijyenik değil.
Neden hijyenik değil şimdi bir şey diycem de eşinizin penisi de sabun gibi tertemiz olmuyor ilişkiye girerken elini tabikide temizliyorsun bir iki saniyelik işlem bu eskiden ebelerin yaptığı işlem

Neden hijyenik değil şimdi bir şey diycem de eşinizin penisi de sabun gibi tertemiz olmuyor ilişkiye girerken elini tabikide temizliyorsun bir iki saniyelik işlem bu eskiden ebelerin yaptığı işlem
Öfff alakası?
Peki siz ebe misiniz nereye nasıl dokunduğunuz hakkında ebe kadar fikriniz var mı? Hayır.
Devam edin o zaman sokmaya.

Öfff alakası?
Peki siz ebe misiniz nereye nasıl dokunduğunuz hakkında ebe kadar fikriniz var mı? Hayır.
Devam edin o zaman sokmaya.
Ebe akrabam olduğu için belki de bu kadar rahat konuşuyorum ama sizin konuşma tarzınız gelişmeli bence. Benim durumuma fikir vericek bana destek olucak insanlara ihtiyacım var benim

Ebe akrabam olduğu için belki de bu kadar rahat konuşuyorum ama sizin konuşma tarzınız gelişmeli bence. Benim durumuma fikir vericek bana destek olucak insanlara ihtiyacım var benim
Benim konuşma tarzım gayet yerinde merak etmeyin. O zaman siz başkalarıyla konuşun. Şu yılda kendine böyle bir şeyi yapana ancak bunları söyleyebilirim çünkü Bana hijyenik ve mantıklı gelmiyor yıl olmus bilmem kaç eskiden ebenin uyguladığı yöntemlere ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum nedense.
Umarım en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsınız diyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…