Benim ablamda ebe 25 yıllık hiç sizin ebe akrabanizin yöntemini tarif etmediEbe akrabam olduğu için belki de bu kadar rahat konuşuyorum ama sizin konuşma tarzınız gelişmeli bence. Benim durumuma fikir vericek bana destek olucak insanlara ihtiyacım var benim
O söz ettiginiz ilaç ne için kullaniliyor?hiç duymamistim onun için soruyorunMerhaba arkadaşlar ben bugün gebe miyim diye kan tahlili yaptırdım daha adetime 9 gün var. Sonuç 1.20 negatif çıktı ) ben sigara kullanan biri olduğum için hemen öğrenmek için yaptırdım testi.) Moralim o kadar bozuk ki hamile değilim diye düşünüyorum çünkü parmakla kontrol de yapıyorum iki gündür yumuşak olan rahmim bugün sepsert olmuş dedim kesin hamile değilim. Sinirden Gabapentin içeren bir ilaç içtim hakkımda hayırlısı
Sabrınız taşmış olabilir buna söylüyorum zaten anne olacak olgunluk yok diye siz çocuk yetiştirmeyi güllük gülistanlık bişey sanıyorsunuz galiba en çok sabrınızla sınanacaksınız o zaman da böyle kafana göre mi davranacaksın ilaçlar vs mi içeceksin yaptıklarınız tamamen saçmalık başka hiç bir şey değilLütfen biraz daha saygılı konuşun ben yıllardır bekliyorum ve artık sabrım taştı insan bi sorar neden yaptın neyin var hemen dövmeye yer arıyorsunuz
O söz ettiginiz ilaç ne için kullaniliyor?hiç duymamistim onun için soruyorun
Lütfen biraz daha saygılı konuşun ben yıllardır bekliyorum ve artık sabrım taştı insan bi sorar neden yaptın neyin var hemen dövmeye yer arıyorsunuz
Nasıl bir kafa da ki bu insan daha 9 gün öncesinden gördügü negativ sonucla bunu yapabiliyor.hayretler icindeyim.daha dogmamis hatta belirtisi bile olmayan bir durumda bunu yapan iki gün sonra çocuğun sıkıntı stresine nasıl dayanir ........ konvülsiyonlar ve bazı psikolojik rahatsızlıkların tedavisinde kullanılan bir ilaçtır, ayrıca orta şiddette nöropatik ağrıların tedavisi için de kullanılır. Şeklinde bir bilgi var internette. İlaç ismini özendirici olmaması için tekrarlamadım.
Bende yillarca çocuk istedim, gecmisimden belki bakarsin.dayanilmaz agrilarim vardi .birak hap içmeyi. Her ay hamileysem diye.yumurta yemedim , az pismis et ürünlerine dokunmadim bile.önce kendini degil ihtimali varsa bir can içimde varsa diye düsün.cok üzüldüm gercekten onun için yazdim bunları size.Merhaba arkadaşlar ben bugün gebe miyim diye kan tahlili yaptırdım daha adetime 9 gün var. Sonuç 1.20 negatif çıktı ) ben sigara kullanan biri olduğum için hemen öğrenmek için yaptırdım testi.) Moralim o kadar bozuk ki hamile değilim diye düşünüyorum çünkü parmakla kontrol de yapıyorum iki gündür yumuşak olan rahmim bugün sepsert olmuş dedim kesin hamile değilim. Sinirden Gabapentin içeren bir ilaç içtim hakkımda hayırlısı
İlaç ismini ben bile söylemedim ki....... konvülsiyonlar ve bazı psikolojik rahatsızlıkların tedavisinde kullanılan bir ilaçtır, ayrıca orta şiddette nöropatik ağrıların tedavisi için de kullanılır. Şeklinde bir bilgi var internette. İlaç ismini özendirici olmaması için tekrarlamadım.
İlaç ismini ben bile söylemedim ki
Etken maddesini paylaşmışsınız. Aynı etken maddeye tabi ilaçlar için özendirici olmaması adına tekrarlamamayı tercih ettioz
Ya zaten özenselerde alamazlar yeşil reçetesiz bende fıtık var ameliyat dedi doktor bana ameliyat cesaret edemedim üç yerimden iğne yaptı prp mi ne bu ilacı da yeşil reçeteli verdi dün bi hata yapıp içtim ama içmiyorum pişmanlık çekiyorumEtken maddesini paylaşmışsınız. Aynı etken maddeye tabi ilaçlar için özendirici olmaması adına tekrarlamamayı tercih ettim.
Ya zaten özenselerde alamazlar yeşil reçetesiz bende fıtık var ameliyat dedi doktor bana ameliyat cesaret edemedim üç yerimden iğne yaptı prp mi ne bu ilacı da yeşil reçeteli verdi dün bi hata yapıp içtim ama içmiyorum pişmanlık çekiyorum
Evet haklısınız bana burda yorum yapan herkes haklı ama çok kırıcı konuştular benim zaten moralim bozuk çöküşteyim böyle döver gibi konuşmaları beni daha da yıktı nazik konuşmanız için teşekkür ederimOlan olmuş , geçen zaman geri gelmez.
Konunuza dönersek bundan sonra ; önce sağlığınıza odaklanın. Sigara vb alışkanlığınızı bırakmaya çalışın.Kendinizi tanımadan istiyorumlarla yol almayın.
Evet haklısınız bana burda yorum yapan herkes haklı ama çok kırıcı konuştular benim zaten moralim bozuk çöküşteyim böyle döver gibi konuşmaları beni daha da yıktı nazik konuşmanız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?