Regl gecikmesinden kaç gün sonra yaptırdınız?
benim dongum 26-28 gundur normalde. en son 12 ocakta regl oldum.
7 subatta cinsel iliski yasadim.
19 subatta cubuk test yaptim. tek cizgi cikti. "gebe degil" yani.
12 subati "regl olucakmisim gibi" baz alirsak, 20 subatta da kan testi oldum, yani 8 gun sonra.
bugun gittim iste, ultrasonla da bakti, karnimdan, "yani tabaka da var dokulmeye hazir ama... bi kan testi yapalim. eger gebelik yoksa adet sokturucu veririm sana, kullanirsin' dedi. neyse kan verdim falan, sonuc cikti, gebe olmayan kisinin referans degeri o - 5.3 arasiymis, benim <2.0 cikti.
doktora tahlil sonucumu attim, "simdi ben hamile degilim degil mi?" diye yine de sordum. "100%, gebe degilsin ilaci kullan"dedi.
eger regl degilsem ilac almaktansa kendi akisina birakip bekleyeyim diyorum, ama icimden bir ses de bir seylerin hala ters oldugunu soyluyor.
hala regl olmadim ama. bunlari yazarken... adacayi tuketiyorum soksun diye. bana miisn demiyor.
benim anlayamadigim, benim dongum bu kadar sasmazdi.
bundan onoce de korunmasiz iliskim olmustu eski sevgilimle, stres oldugum donemde bile kaymamisti- belki 2-3 gun.. ama yani bu ne anlamadim. sadece su gibi akintim var, bazen de kivamli,,, yani regl oncesi olur da bu ne anlamaidm.
ben baska bir seyin oldugunu dusunuyorum yani baska bi problem var da bende cozemedim daha, doktor da anlamamis olabilir gibi geliyor. yumuertalik ya da rahim bolgesinde bir sey var da ben mi gormuyorum die dusunuyorum
enfeksiyon falan mi var msela? ya da yani sey yari buyuyen bi bebek? var ama yok? testte cikmiyor ama bir seylar var orda? gibi