Hamile miyim değil miyim?

Benim 14 gün arayla bir kan testim 0.6 diğeri 2300 çıktı ben de pcosluyum biraz daha bekleyip kan testini tekrarlayın bence inşallah vardır

Benim 14 gün arayla bir kan testim 0.6 diğeri 2300 çıktı ben de pcosluyum biraz daha bekleyip kan testini tekrarlayın bence inşallah vardır
Şimdi ebe aradı geç döllenme olabilir bu pozitif görünüyor
İnşallah gönlünüze göre olur ama bence dediğim gibi kan testini mutlaka tekrarlayın zaten kanda beta arttığı zaman idrar testinde de çok net ve anında gözüküyor
tekrar idrar testi yapayım mı diyorsunuz

Farklı markalar alma imkanınız varsa iki üç ayrı idrar testi alın yapın ben de geç döllenme ile hamile olduğumu öğrendim üç farklı testle yaptım hepsinin koyuluğu farklıydı

Eğer kan testi yaptırıyorsanız idrar testine gerek yok zaten. Burada <5 değerinden sonra yükselen birini görmüştüm o yüzden sizinki bana biraz ihtimal gibi geldi. Kan verme imkanınız yoksa da idrar testiyle kontrol yapın

Benim 10-11 gün geçmişti başlarda testim negatif çıktığı için normal gecikme sandım ama baktım gelmiyor yine yapayım dedim 11. gün gibi 550 küsür bir değerdi
işte bende pcos olduğu için tam olarak zamanı ne zaman bilemiyorum ama uygulamalara göre bir uygulamada 3 gün var bir uygulamada ise 6 gün gecikti genelde 6 gün gecikme olanla uyum sağlıyorum

Eğer kan testi yaptırıyorsanız idrar testine gerek yok zaten. Burada <5 değerinden sonra yükselen birini görmüştüm o yüzden sizinki bana biraz ihtimal gibi geldi. Kan verme imkanınız yoksa da idrar testiyle kontrol yapın
ay işte bu beni daha da umutlandırdı açıkcası kimdi acaba nasıl bulabilirim ki

Back
X