- 23 Haziran 2024
- 3.333
- 1.138
- 53
- Konu Sahibi bilgipaylasma
-
Bencede pozitif inşallah güzel haberlerini alırızBen de cuma günü kan testini tekrarlayım dedim zaten <5 yazdığı için negatif düşündüm ama ablam bu pozitif dedi idrarda pozitif olunca o aklımı karıştırdı
Evet garip canım bende orasını anlamadım test yanlış mı gösteriyor acaba garipAma kanda çıkmayıp idrarda çıkması garip değil mi
İnşallah güzel haberler verirsin bizeAma kanda çıkmayıp idrarda çıkması garip değil mi
İnşallahİnşallah güzel haberler verirsin bize
BilmiyorumEvet garip canım bende orasını anlamadım test yanlış mı gösteriyor acaba garip
İnşallah canımİnşallahbugün tüm gündür aşırı bel ağrısı var
Ayyy ne güzel maşallahBenim 14 gün arayla bir kan testim 0.6 diğeri 2300 çıktı ben de pcosluyum biraz daha bekleyip kan testini tekrarlayın bence inşallah vardır
Şimdi ebe aradı geç döllenme olabilir bu pozitif görünüyor dediBenim 14 gün arayla bir kan testim 0.6 diğeri 2300 çıktı ben de pcosluyum biraz daha bekleyip kan testini tekrarlayın bence inşallah vardır
İnşallah gönlünüze göre olur ama bence dediğim gibi kan testini mutlaka tekrarlayın zaten kanda beta arttığı zaman idrar testinde de çok net ve anında gözüküyorŞimdi ebe aradı geç döllenme olabilir bu pozitif görünüyor dedi
Şimdi ebe aradı geç döllenme olabilir bu pozitif görünüyorBenim 14 gün arayla bir kan testim 0.6 diğeri 2300 çıktı ben de pcosluyum biraz daha bekleyip kan testini tekrarlayın bence inşallah vardır
tekrar idrar testi yapayım mı diyorsunuzİnşallah gönlünüze göre olur ama bence dediğim gibi kan testini mutlaka tekrarlayın zaten kanda beta arttığı zaman idrar testinde de çok net ve anında gözüküyor
Yani eğer hamileyseniz ve beta hormonunuz arttıysa idrar testinde çıkar yapabilirsiniz en azından görünürŞimdi ebe aradı geç döllenme olabilir bu pozitif görünüyor
tekrar idrar testi yapayım mı diyorsunuz
peki geç döllenmede beta kaçla öğrendinizFarklı markalar alma imkanınız varsa iki üç ayrı idrar testi alın yapın ben de geç döllenme ile hamile olduğumu öğrendim üç farklı testle yaptım hepsinin koyuluğu farklıydı
olmazsa bugün yeniden yarım alırım birazdan zaten kan testiyle yarın netleştirecez eğer hamileysem yarına değerimin artması gerekiyorYani eğer hamileyseniz ve beta hormonunuz arttıysa idrar testinde çıkar yapabilirsiniz en azından görünür
peki geç döllenmede beta kaçla öğrendiniz
işte bende pcos olduğu için tam olarak zamanı ne zaman bilemiyorum ama uygulamalara göre bir uygulamada 3 gün var bir uygulamada ise 6 gün gecikti genelde 6 gün gecikme olanla uyum sağlıyorumBenim 10-11 gün geçmişti başlarda testim negatif çıktığı için normal gecikme sandım ama baktım gelmiyor yine yapayım dedim 11. gün gibi 550 küsür bir değerdi
ay işte bu beni daha da umutlandırdı açıkcası kimdi acaba nasıl bulabilirim kiEğer kan testi yaptırıyorsanız idrar testine gerek yok zaten. Burada <5 değerinden sonra yükselen birini görmüştüm o yüzden sizinki bana biraz ihtimal gibi geldi. Kan verme imkanınız yoksa da idrar testiyle kontrol yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?