Hamile miyim değil miyim?

bilgipaylasma

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
149
83
48
31
kızlar kafam çok karıştı hamile miyim değil miyim?
Sonuç <5 yazıyor ama 5 rakamını ilk defa görüyorum daha önce hep <2 yazıyordu
İdrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor

Eklentiler

• IMG_1007.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_0965.webp
    108,4 KB · Görüntüleme: 138
5ten küçük diyor ama rakam olarak sonucu göstermemiş genelde 5 altı negatif sayılır . Tam sonucu görseydik ona göre yorum yapilirdi yükselebilir gibisinden . Gecikmen var mıydı ? Şüphen varsa başka bi yerde tekrar kan ver adet olmazsan

Evet şüphem var günüm 4 gün kadar geçti ama pcos hastasıyım o yüzden tam olarak ne zaman olacağı da belli değil haliyle ilk defa 5 rakamını görünce bir garipsedim kanda bu kadar düşükken idrarda pozitif görmek çok tuhaf ebe ile kesin olarak hamilesin dedi idrar testini görünce acaba geç döllenme falan mıdır?
Sırf soru işareti kalmasın diye prolaktin bile baktırdım acaba yüksekte öyle mi çıkıyor diye

Evet testin net çıkmış dediğim gibi bence başka yerde kan ver bi kaç güne inşallah gönlünce olur

Prolaktin ile gebelik testinin alakası ne ki
Birbiriyle bağlantılı değil
Testin markası ne
Her testte yanılma payı var ama artımed marka sürekli hatalı çıkıyor

Prolaktin ile gebelik testinin alakası ne ki
Birbiriyle bağlantılı değil
Testin markası ne
Her testte yanılma payı var ama artımed marka sürekli hatalı çıkıyor

Bu şekilde oldu git gide koyulaştı. Markasını şuan hatırlamıyorum tek testle kalmadım yani

Bilemedim forumda 5ten küçük diye gösterip artanları gördüm ama o testler o kadar küçük hcgleri yakalamaya duyarlı mı ona emin olamadım. İnşallah istiyorsanız hamilesinizdir haber verin yazın buraya
Evet istiyorum ilk bebeğim tüp bebek ikinci dış gebelik oldu bu durumda beni korkuttu açıkçası

Canım umutlandirmak istemem ama burdaki 5 ten küçük olayi sonucun 5 olduğunu gösteriyor diye biliyorum yani gebelik var yeni oluşuyor iki gün sonra bence bu değer articak iki ya da dört gün sonra ver istersen testlerle koyulaşma takip et. Burda bir kaç yerde okumuştum çünkü bu değerin böyle olduğunu..zaten testte pozitif çıkmış adetinde gecikmiş her şey ortada

Ben de cuma günü kan testini tekrarlayım dedim zaten <5 yazdığı için negatif düşündüm ama ablam bu pozitif dedi idrarda pozitif olunca o aklımı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…