- 7 Temmuz 2021
- 149
- 83
- 48
- 31
- Konu Sahibi bilgipaylasma
-
Evet şüphem var günüm 4 gün kadar geçti ama pcos hastasıyım o yüzden tam olarak ne zaman olacağı da belli değil haliyle ilk defa 5 rakamını görünce bir garipsedim kanda bu kadar düşükken idrarda pozitif görmek çok tuhaf ebe ile kesin olarak hamilesin dedi idrar testini görünce acaba geç döllenme falan mıdır?5ten küçük diyor ama rakam olarak sonucu göstermemiş genelde 5 altı negatif sayılır . Tam sonucu görseydik ona göre yorum yapilirdi yükselebilir gibisinden . Gecikmen var mıydı ? Şüphen varsa başka bi yerde tekrar kan ver adet olmazsan
Evet testin net çıkmış dediğim gibi bence başka yerde kan ver bi kaç güne inşallah gönlünce olurEvet şüphem var günüm 4 gün kadar geçti ama pcos hastasıyım o yüzden tam olarak ne zaman olacağı da belli değil haliyle ilk defa 5 rakamını görünce bir garipsedim kanda bu kadar düşükken idrarda pozitif görmek çok tuhaf ebe ile kesin olarak hamilesin dedi idrar testini görünce acaba geç döllenme falan mıdır?
Sırf soru işareti kalmasın diye prolaktin bile baktırdım acaba yüksekte öyle mi çıkıyor diye
Prolaktin ile gebelik testinin alakası ne kiEvet şüphem var günüm 4 gün kadar geçti ama pcos hastasıyım o yüzden tam olarak ne zaman olacağı da belli değil haliyle ilk defa 5 rakamını görünce bir garipsedim kanda bu kadar düşükken idrarda pozitif görmek çok tuhaf ebe ile kesin olarak hamilesin dedi idrar testini görünce acaba geç döllenme falan mıdır?
Sırf soru işareti kalmasın diye prolaktin bile baktırdım acaba yüksekte öyle mi çıkıyor diye
Sağlık ocağında yaptırdım kan testiEvet testin net çıkmış dediğim gibi bence başka yerde kan ver bi kaç güne inşallah gönlünce olur
Prolaktin ile gebelik testinin alakası ne ki
Birbiriyle bağlantılı değil
Testin markası ne
Her testte yanılma payı var ama artımed marka sürekli hatalı çıkıyor
BilemedimEki Görüntüle 3617681
Bu şekilde oldu git gide koyulaştı. Markasını şuan hatırlamıyorum tek testle kalmadım yani
Bana da tuhaf geldi çokta kararsız kaldım kadın doğum doktoruna sordum oda tekrarlamak gerekebilir dedi ucunu açık bıraktı ne var dedi ne yok dedi sürekli kullanmam gereken ilaçlarım var ama bu muallakta kullanamıyorumBilemedim
Tuhaf
Doktorum cuma gününe kadar bekleyelim dedi ama ben dayanamam kiÇarşamba yine kan verin aşağı yukarı belli olur
Sizce negatif mi pekiÇarşamba yine kan verin aşağı yukarı belli olur
Bilemedim forumda 5ten küçük diye gösterip artanları gördüm ama o testler o kadar küçük hcgleri yakalamaya duyarlı mı ona emin olamadım. İnşallah istiyorsanız hamilesinizdir haber verin yazın burayaSizce negatif mi peki
Evet istiyorum ilk bebeğim tüp bebek ikinci dış gebelik oldu bu durumda beni korkuttu açıkçasıBilemedim forumda 5ten küçük diye gösterip artanları gördüm ama o testler o kadar küçük hcgleri yakalamaya duyarlı mı ona emin olamadım. İnşallah istiyorsanız hamilesinizdir haber verin yazın buraya
Canım bence var gibi inşallah da vardır çarşamba günü kanı tekrarla bu sefer kesin sonuç alırsınEvet istiyorum ilk bebeğim tüp bebek ikinci dış gebelik oldu bu durumda beni korkuttu açıkçası
Testler pozitif bariz inşallah bir daha ki kanın da belli olurCanım bence var gibi inşallah da vardır çarşamba günü kanı tekrarla bu sefer kesin sonuç alırsınama içimden hamilesin diyor
Ay inşallah ben de öyle hissediyorum ama bir hayal kırıklığına uğradımCanım bence var gibi inşallah da vardır çarşamba günü kanı tekrarla bu sefer kesin sonuç alırsınama içimden hamilesin diyor
Ama kanda çıkmayıp idrarda çıkması garip değil miTestler pozitif bariz inşallah bir daha ki kanın da belli olur
Ben de cuma günü kan testini tekrarlayım dedim zaten <5 yazdığı için negatif düşündüm ama ablam bu pozitif dedi idrarda pozitif olunca o aklımı karıştırdıCanım umutlandirmak istemem ama burdaki 5 ten küçük olayi sonucun 5 olduğunu gösteriyor diye biliyorum yani gebelik var yeni oluşuyor iki gün sonra bence bu değer articak iki ya da dört gün sonra ver istersen testlerle koyulaşma takip et. Burda bir kaç yerde okumuştum çünkü bu değerin böyle olduğunu..zaten testte pozitif çıkmış adetinde gecikmiş her şey ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?