Hamile miyim değil miyim?

Kızlar bana yardım edin nolursunz bn haziran ayı hiç hastalanmadim ve ayin sonuna doğru hastalanmadim gerekiodu adetim geçeli tam 17 gün oldu ama bugun kanamam var aşırı değil ama çok az ve açık renkte sizce hamilemiyim yoksa yokmu eğer hamileysemde bu kanama onemlimi

Kahverengiye dönükmü

Beş gün önce yapmıştım negatif bi Dada yapmadım şimdi yapsam çıkarımi peki tok karnima

Sen kayalık hamilesindir nekadar zaman ta öğrendin kanamam koyulasti biraz korkuyorum

Allah razı olsun senden ya o kadar rahattlattın ki icimi anlatamam TSK ederim

Arkadaşlar 2 gün sonra adet günüm, ama göğüslerim hiç ağrımıyor, her adetten 1 hafta önce mutlaka göğüslerimde acı olurdu bu sefer yok sizce nedendir bu bir belirti olabilir mi

Merhaba arkadaşlar adetim 4 geçtiğinde idrarda test yaptım negatif çıkmıştı ama şimdi adetim 10 geçti göğüslerimde aşırı hassaiyet var uçları sızlıyor dokununca ağrıyor adetden 4 önce beyaz akıntım olmuştu adet olacan sandım olmadım simdi akıntım yok ama sanki sürekli ıslak gibiyim acaba hamilemiyim tahlil yapmaya korkuyorum hafta sonuyapmayı düşünüyorum benim gibi aynısı yaşayan varmı lütfen yardım tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…