Hamile miyim değil miyim?

Bende de çöktü ve hala regl olamadım 8. Gün bugün. Cuma olsun da test alcam çok teşekkür ederim <3
Rica ederim canim.insallah hamilesindir.8 gun bayagi olmus aslinda.normalde belirtiler baslar 8 gunde.kasiklarda batma vs var mi?

Testte alamiyosan illaki cikis ararsin kesin olmadigini bile bile bnde neler yaptm..
Rabbm bu yolda kimseyi eli bos gozu yasli umutlari kirik birakmasn..
Amin canım.
Gerçekten öyle. İnsan neler yapıyor.

Rica ederim canim.insallah hamilesindir.8 gun bayagi olmus aslinda.normalde belirtiler baslar 8 gunde.kasiklarda batma vs var mi?
Bugün şey oldu. Regl oldum dedim kesin. İlaç bile aldım öyle bir ağrı.
Ama kan yok.

Bugün şey oldu. Regl oldum dedim kesin. İlaç bile aldım öyle bir ağrı.
Ama kan yok.
Canim hamilelik belirtileri regl belirtileriyle ayni.kasik agrilarin oluyo adetin basliyo saniyosun ama kanama olmuyo.kokulara hassasiyet var mi

Canim hamilelik belirtileri regl belirtileriyle ayni.kasik agrilarin oluyo adetin basliyo saniyosun ama kanama olmuyo.kokulara hassasiyet var mi
henüz yok. nadiren...
kafam o kadar karışık ki anlatamam.
çamaşır suyu testi bile yaptım cuma gelse de eczaneye gitsem.
çünkü o da poz. çıktı.

Ya benimde göğüslerim senin dediğin gibi yumuşadı ama niye ki daha sertleşmesi lazım hamileysek anlamadım
Galiba benim hamilelik hayallerim suya batti. Gece yazarken uyuya kalmisim son cumlede sacmalamisim. Ben normalde adetime 10 gun kala yapmistim testi. Su anda 4 gun var aslinda. Son adetim 1 haziran da baslamisti simdi bugun 16.ci gunumdeyim ve cok gelmis. Korktum ve hamile degilmiyim acaba. Dun artik biraz rahat versin diye kayinvalideme galiba hamileyim dedim. O zaten anlamis. Amma reglimden cok once gelen bu kanama ne anlama geliyor yaaaa

Maalesef negatif canım , bi ihtimal çıkmayabilir diolar ama %90 sonuçlar net oluyor. Bende belirti yoktu ama çocuk istediğim için garip bir duygu oluştu içimde hamile kaldığımda ama bu heray olumsuz yaşadığımız acaba hamilemiyim duygusu gibi birşey değildi. Hamile kaldıgında o hissi anlayacaksın rahat ol ve usteleme psikoloji çok önemli.

Hisler nasil tarif edilir ki. Nasil bi duygu bu?

Kızlar bana bi yardım edın bu ay anlam veremedıgım seyler oldu belki psikolojik bilmiyorum 5. Ay dayım denemede gecen ay adetım den sonra kasık ve belde batma bazen siddetli bazen batmasıyla cıkması bır oluyor adetime 3 gun var ama göğsümün biri 15 gundur sert cok az agrı var gunum yaklaştıkça ağrılarında sıddetlenıyo anlam veremedıgım ben hıc adet agrısı bilmem WC ye gırdıgımde anlardım nedır yaşadıklarım: (

Insallah umut ediyorum ki hamilesindir. Ben evlendikten 10 ay sonra hamile kalabildim bu bile herkes icin cok gec di. Önceden birsey varmi soranlar neden böyle gecc oldu sorar oldu. Bizim millet rahat birakmiyor ki yeni gelinleri. Evlendigimden berri beyimle cok istedik ama cok sükkür 10 ay sonra rabbim yüzümüze güldü. Ben test yapmadim anladim hamile kaldigimi. Yani regl olacakmis gibi bi hissim vardi bi kac gün sefaf kaygan gibi su akti, benim yerlesme kanamam hic olmadi o yüzden kac gün sürer ne kadar gelir bilemem. Ama insan birazcik olsada hisseder. Reglim bi gün geciktikden sonra test yaptim hemen positiv cikti yüzde yüz sonuc cikar yaziyordu.

Senin yazdigin belirtiler bende 6 haftalik hamileyken cikti. Ilk basta sadece bende his olustu. Insallah Rabbim gönlüne göre verir, hersey istedigin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…