Bende de çöktü ve hala regl olamadım 8. Gün bugün. Cuma olsun da test alcam çok teşekkür ederim <3Canim coktu dibine.ama bu testler pek dogru olmuyo.
8 gün oldu bugünSansa bakinsallah hayrli haberlerin olur gecikmen kac gun?
Testte alamiyosan illaki cikis ararsin kesin olmadigini bile bile bnde neler yaptm..8 gün oldu bugün
Rica ederim canim.insallah hamilesindir.8 gun bayagi olmus aslinda.normalde belirtiler baslar 8 gunde.kasiklarda batma vs var mi?Bende de çöktü ve hala regl olamadım 8. Gün bugün. Cuma olsun da test alcam çok teşekkür ederim <3
Amin canım.Testte alamiyosan illaki cikis ararsin kesin olmadigini bile bile bnde neler yaptm..
Rabbm bu yolda kimseyi eli bos gozu yasli umutlari kirik birakmasn..
Bugün şey oldu. Regl oldum dedim kesin. İlaç bile aldım öyle bir ağrı.Rica ederim canim.insallah hamilesindir.8 gun bayagi olmus aslinda.normalde belirtiler baslar 8 gunde.kasiklarda batma vs var mi?
Canim hamilelik belirtileri regl belirtileriyle ayni.kasik agrilarin oluyo adetin basliyo saniyosun ama kanama olmuyo.kokulara hassasiyet var miBugün şey oldu. Regl oldum dedim kesin. İlaç bile aldım öyle bir ağrı.
Ama kan yok.
Merhaba cnm limon testi nasıl yapılıyorYahu eczane bulamadım açık olan. Nöbetçi diye geçiyor bir de.
Te Allahım!
Ben de limon testi yaptım pozitif çıktı.
henüz yok. nadiren...Canim hamilelik belirtileri regl belirtileriyle ayni.kasik agrilarin oluyo adetin basliyo saniyosun ama kanama olmuyo.kokulara hassasiyet var mi
idrara limon sık tortu çökerse poz.Merhaba cnm limon testi nasıl yapılıyor
Galiba benim hamilelik hayallerim suya batti. Gece yazarken uyuya kalmisim son cumlede sacmalamisim. Ben normalde adetime 10 gun kala yapmistim testi. Su anda 4 gun var aslinda. Son adetim 1 haziran da baslamisti simdi bugun 16.ci gunumdeyim ve cok gelmis. Korktum ve hamile degilmiyim acaba. Dun artik biraz rahat versin diye kayinvalideme galiba hamileyim dedim. O zaten anlamis. Amma reglimden cok once gelen bu kanama ne anlama geliyor yaaaaYa benimde göğüslerim senin dediğin gibi yumuşadı ama niye ki daha sertleşmesi lazım hamileysek anlamadım
Pembeydi 2 gundur lekelenme. Geceleyin karamel gibi bi renkte ve islakti. (Allahim nasil bir tabir kusura bakma)Ne renk kanamaların
test yapabildin mi ?Pembeydi 2 gundur lekelenme. Geceleyin karamel gibi bi renkte ve islakti. (Allahim nasil bir tabir kusura bakma)
Yaptim. Ben yorumunu yaotim uzuntuden 3 saat sizmisim.test yapabildin mi ?
Maalesef negatif canım , bi ihtimal çıkmayabilir diolar ama %90 sonuçlar net oluyor. Bende belirti yoktu ama çocuk istediğim için garip bir duygu oluştu içimde hamile kaldığımda ama bu heray olumsuz yaşadığımız acaba hamilemiyim duygusu gibi birşey değildi. Hamile kaldıgında o hissi anlayacaksın rahat ol ve usteleme psikoloji çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?