- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
ben deniyeyim :))Canım benim çok teşekkür ederiz.
Limon ve karbonat dener misin o bize yeter
Bende 27ci gunumdeyim ve kabizlik hatic senin dediklerin bende de var. Birde goguslerim iyice yumusadi hamur gibi resmenKızlar bu gün adet günüm adetime 5 gün kala yani cumartesi gününden buyana lekelenmem var kahverengi ve açik kırmızı bazende pembe bu gün bekledim adet günüm diye kanamam artmadı ayni leke halinde devam ediyor.yerleşme kanaması olabilirmi çünkü zerre kafar bile ağrim yok iştah artma va kabızlık halsizlik da var yarin 29. Günüm test yapsam gösterirmi
Karbonatim yok ama limon deneyebilirim.nasil yapmam lazim yazarsan yaparim simdiCanım benim çok teşekkür ederiz.
Limon ve karbonat dener misin o bize yeter
Idrara limon sık tortular çöküyorsa pozitifKarbonatim yok ama limon deneyebilirim.nasil yapmam lazim yazarsan yaparim simdi
Sen kendine ne kadar kotuluk ettiginin farkinda misin canim.isin dini boyutunu gectim saglik acisindan da.yazik ediyosun kendine.sana deger veren bi insan senden boyle biseyi talep etmez.hatanin neresinden donersen kardirYa bende ters ilişki yaşarken prezervatif yırtıldı içime doğru aktı gibi geldi ama zevk suyu sildik hemen bide bakireyim ben 44 saat sonra ella içtim yumurtlama dönemindeydim ve şu an göğüslerim çok fena acıyor karnımda şişkinlik var bunlar adet belirtisi mi yoksa hamilelik mi sizce ihtimal yüksek mi gerçekten çok korkuyorum bi hata yaptım çok pişmanım
Bende içe boşalma oluyordu zaten.Yani illa içine girip boşalması gerekiyor değil mi?
Tamam deniyorum suan 2 dk sonra yazarim sonucuIdrara limon sık tortular çöküyorsa pozitif
Ben öne aktı diyorum içine derkenBende içe boşalma oluyordu zaten.
Hiçbir şey olmuyor.
Öneolmadığı sürece.
Vajinama doğru aktıBide bende yani aşırı göğüs hassasiyeti başladı kasıklarım ağrıyor karnımda şiş
Ben öne aktı diyorum içine derken
karbonatHangi testi istiyosaniz soyleyin ben yapayim canim.dogru degil o testler ama yine de denerim sizin icin
Spermler havayla temasta ölür bir şey olmazBide bende yani aşırı göğüs hassasiyeti başladı kasıklarım ağrıyor karnımda şiş
Ben öne aktı diyorum içine derken
Cuma alcam. Lafta nöbetçi 5 eczane gezdim hepsi kapalıydı.Konu sagibi normal test yaptnizmi?
Birde o tur testler yaniltyor bn yapmstm poztfti ama hamile deildm.. suan nolur bilmem ama onlara inanmayn bosuna uzulmeyn kizlar nacizane tavsyem
Canim coktu dibine.ama bu testler pek dogru olmuyo.Idrara limon sık tortular çöküyorsa pozitif
Allah askina yahu yapiyosnz birde korkuyosunuz..Vajinama doğru aktı
Sansa bakCuma alcam. Lafta nöbetçi 5 eczane gezdim hepsi kapalıydı.
Canim karbonatim yok yoksa denerdim.ama limon yaptim simdi dibine coktu.ama cidden ben inanmiyorum bu testlere.camasir suyu denemistim ben sirf merakimdan kopurdu.5 yasindaki oglumda yaptim onda da kopurdu.ki o zaman hamile degildimkarbonat
Bende onu denemstm esimde hamile ciktiCanim karbonatim yok yoksa denerdim.ama limon yaptim simdi dibine coktu.ama cidden ben inanmiyorum bu testlere.camasir suyu denemistim ben sirf merakimdan kopurdu.5 yasindaki oglumda yaptim onda da kopurdu.ki o zaman hamile degildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?