Hamile miyim değil miyim?

Bende 27ci gunumdeyim ve kabizlik hatic senin dediklerin bende de var. Birde goguslerim iyice yumusadi hamur gibi resmen
Bu arada kasik agrim biraz fazla. Tuvalette sirf silerken 3 kere de 1 hafif senin anlattigin akintilsrdan geliyor birde resmen iliskiye girmeye korkuyorum cok hassaslasri assagi bolgem.. ben bundan ben 21.ci gunumde test yaptim cizgi vardi bende birde.

Ya benimde göğüslerim senin dediğin gibi yumuşadı ama niye ki daha sertleşmesi lazım hamileysek anlamadım

Ben ilişkiden soğudum bide geçen hafta 2 kere bulantım oldu baş dönmesi de vardı

Son düzenleme:
Sen kendine ne kadar kotuluk ettiginin farkinda misin canim.isin dini boyutunu gectim saglik acisindan da.yazik ediyosun kendine.sana deger veren bi insan senden boyle biseyi talep etmez.hatanin neresinden donersen kardir

Konu sagibi normal test yaptnizmi?
Birde o tur testler yaniltyor bn yapmstm poztfti ama hamile deildm.. suan nolur bilmem ama onlara inanmayn bosuna uzulmeyn kizlar nacizane tavsyem

Konu sagibi normal test yaptnizmi?
Birde o tur testler yaniltyor bn yapmstm poztfti ama hamile deildm.. suan nolur bilmem ama onlara inanmayn bosuna uzulmeyn kizlar nacizane tavsyem
Cuma alcam. Lafta nöbetçi 5 eczane gezdim hepsi kapalıydı.

Vajinama doğru aktı
Allah askina yahu yapiyosnz birde korkuyosunuz..
Ama pisman olmussunuz
Oncelikle hamile kalmak cok bast bsey deil onu soleym ayrca akmayla iceri grmez grsede ilerlemez rahm agznda kalir psikolijk olarakda belirtilerin cogalmstr. Bence sen bu tur yanlsilardan vazgec baksana korkudan ne kadar yipranmissin..

Canim karbonatim yok yoksa denerdim.ama limon yaptim simdi dibine coktu.ama cidden ben inanmiyorum bu testlere.camasir suyu denemistim ben sirf merakimdan kopurdu.5 yasindaki oglumda yaptim onda da kopurdu.ki o zaman hamile degildim
Bende onu denemstm esimde hamile cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…