Hamilelik olsa 15 gunde cikmasi lazim cnm benim adetimi 3 gun gecmisti kipkirmizi cikti hemde 5 liralik dandik testte bile ilactan dolayi belki olmus olabilir belkiCanım gittim doktora düzensizlik diye smear testi yaptı hormon testi yapti hic bi sikinti cikmadi ilacta verdi onu kullandiktan sonra boyle gecikmem oldu gecikirdi ama 15 gün gecikmem olmazdı o yüzden bilemedim ne olduğunu.
olabilir canım bekleyip gorucezHamilelik olsa 15 gunde cikmasi lazim cnm benim adetimi 3 gun gecmisti kipkirmizi cikti hemde 5 liralik dandik testte bile ilactan dolayi belki olmus olabilir belki
Bazen testten testte fark edebiliyor canım. Bende 5 haftalık hamileyim tam 4 tane idrar testi yaptım çıkmadı kan tahlili verdim öyle öğrendimHamilelik olsa 15 gunde cikmasi lazim cnm benim adetimi 3 gun gecmisti kipkirmizi cikti hemde 5 liralik dandik testte bile ilactan dolayi belki olmus olabilir belki
Evet bende öyle duymuştum kan tahlili sağlık ocağından mı yaptırdınız acaba?Bazen testten testte fark edebiliyor canım. Bende 5 haftalık hamileyim tam 4 tane idrar testi yaptım çıkmadı kan tahlili verdim öyle öğrendim
Olabilir tabi gec dollenme olanlar idrardada gec goruyormus mesela hayirli olsunBazen testten testte fark edebiliyor canım. Bende 5 haftalık hamileyim tam 4 tane idrar testi yaptım çıkmadı kan tahlili verdim öyle öğrendim
İnşallahOlabilir tabi gec dollenme olanlar idrardada gec goruyormus mesela hayirli olsun
Yok canım devlet hastanesinin acilinde yapıldı ama grip için gittim doktora hamilelik var mı dedi bilmiyorum dedim beta hcg testi yaptı o zaman öğrendimEvet bende öyle duymuştum kan tahlili sağlık ocağından mı yaptırdınız acaba?
Teşekkür ederim canım. Allah analı babalı büyütsün ☺Yok canım devlet hastanesinin acilinde yapıldı ama grip için gittim doktora hamilelik var mı dedi bilmiyorum dedim beta hcg testi yaptı o zaman öğrendim
Amin inşallah canımTeşekkür ederim canım. Allah analı babalı büyütsün ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?