Hamile miyim geçmeyen bel ağrısı

ryan gsling

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2023
15
0
1
23
Merhabalar 2 haftadır yumurtalık gunum ve sonrasında olan bı bel ağrısı çekiyorum tam omurilik bitiminden batma hissi ve bı aralar kasik ağrısıyla beraber vardı bu Şuan adetim 2 gün gecikti ama bel ağrım halen devam ediyor ishalim var 5 gündür o yüzden arada bı alt karın ağrısı oluyor ama geçiyor o hemen gelip giden bı şey ama bu sırt ağrısı ve gecikme neden olabilir

Bacım aynısı bende var belimin ağrısından duramıyorum ve karnımmm gaz varmış gibi büyük abdestim varmış gibi oluyor sürekliii bunun için üye oldum siteye bakmak için reglime 3 gün var test yaptım dün negatif çıktı ama bilmiyorummm pcos var bendee bide

Bacım aynısı bende var belimin ağrısından duramıyorum ve karnımmm gaz varmış gibi büyük abdestim varmış gibi oluyor sürekliii bunun için üye oldum siteye bakmak için reglime 3 gün var test yaptım dün negatif çıktı ama bilmiyorummm pcos var bendee bide
Kizlar bir sürü test yaptım silik çizgi çıktı kan vermeye gittiğim gün kanamam basladi pihti yoktu garip birşey düştü içinde kırmızı noktalar vardı şimdi test yapıyorum silik bile çıkmıyor kimyasal geçirdim adet mi oldum yoksa yerleşmeyi basarmismidir o noktalar blasktosist in noktalarına benziyor ama içi mi dışıyla beraber mi implante oluyor dışında kırmızı nokta olur mu tam emin olamıyorum

Aynı şu noktalara benziyordu implantasyon gerceklestimi yoksa kimyasal oldum bir fikriniz var mi

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-17-04-42-08-051.webp
    Screenshot_2023-09-17-04-42-08-051.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 90
Bende ishal var son zamanlarda onun için kasıklarım fln da ağrıdi ama geçti şuan ama bel ağrısı adetimden 5 gün önce kesilmişti agrimiyodu şimdi yeniden geldi ve tam kuyruk sokumunda batiyor sanki

Merhaba kızlar adetim 7 gündür geçiyor ve kuyruk sokumunda felaket bir ağrı var ne otura biliyorum ne uzana biliyorum bir haftadan fazla oldu böyleyim bide göğüs ucumda kararma olmuş etrafında ufak sivilce gibi sanki her an adet olacam ama gelen giden yok test yapıyorum yarım saat sonra falan hafif silik çıkıyor midem bulanmıyor ama yediğim şey ağzıma geliyor yardım ederseniz çok sevinirim 😇

Back
X