Hamile miyim ? Hiç hazır değilim ki ...

Bence o bebeğin Doğma Zamanı Gelmiş. Bende Yıllardır Korunuyordum. Geçen Doktpora Gittim yaşım 37 bak Treni kaçırıyorsun Acele Et Dedi bende O Gazla O Gece Korunmadım. Şimdi Hamileiym 2 Test Yaptım Ilkinde ikinci Çizgi Hiç Yoktu. Ikinci Testte Ikinci Çizgi Silik Çıktı Kan Testi Yaptırdım Ordada Değerler Çok Yüksek Çıkkmadı! Doktor Çok Yeni Olduğu Için Değerler Az çıkmış Ama gebelik Olasılığı Yüksek dedi Bir Kaç hafta Sonra Bir Daha Yapacaklar. Sonrada Eşime Kızdım Hadi Ben Gaza geldim Sana Ne Oluyor Diye. O Da O An Içime Bir His Geldi Hadi Olsun Dedim Dedi Şimdi bende Kararsızım Doğum konusunda. Ama Galiba En Iyisi Kabullenmek Ve Sağlıklı Ve Hayırlı Bir Evlat Dilemek ve Kucağımıza Almak. Eşiminde Dediği Gibi Çocuık Rızkı Ile Gelir Üzülme. Zamanla Herşey Yoluna Girer. Kuran Da Bile Çocuklarınızı Aldırmayın Yazıyormuş. Onun Rızkını Biz Veririz Diyormuş

Herseyde bir hayır vardır canım bu yüzden Allah'ın bir takdiri, hediyesi diye duşun;)

Benim de bir hafta olmadı, hapları düzensiz kullandım ve adette geç gelince, üstüne halsizlik ve bas dönmeler oluşunca, korkdum. 3 sene cocuk dusunmuyordum. Sonra adet oldum ve yıkıldım:d hem istemiyorum hemde üzülüyorum:) ne acayip bir kızım değilmi..:)

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, sevgiler... :)
Çok teşekkür ederim , haber veririm inşallah :)

ayol dört tane daha alana kadar bi kan testi yaptırsaydınız kesin sonuca ulaşırdınız.ama silik çizgi hamile olabileceğinizi gösteriyor.büyük ihtimal ilk haftası olabilir onun için siliktir.merak etmeyin hazır olmaya gerek yok herkes gibi annelik hissi daha 1. ayda bile içinize yerleşmeye başlar.
Ne biliym , hiç ihtimal vermiyordum , çok şaşkınım..

çok güzel bi haber bu. o kadar isteyip de hamile kalamayan varken..
Öyle tabi , şoktayım
Olmayacaksa, çok istesen de hiç korunmasan da aylarca olmaz.
İstemesen, hep korunup bir gün korunmasan böyle geliverir..:31:
Böyle şansını zorlamış,ille de gelcem demiş resmen:9:
Hazır olmadığınız için umarım test yanlıştır.
Ama eğer hamileyseniz şoktan çıkıp miniğe merhaba deyin,
Hayırla gelmiştir o,Allah kolaylık verir inşallah:16:
​Çok tatlısınız , yorumunuza bayıldım :)

bende çocuk isteyenlerdenim 1,5 yıldır ugraşlardayım,doktorlardayım.. sorunda yok.. bence çok şanlısın.:)) bu bebek size hayırlar getirecek... hayırlı olsun canım .. darısı tüm bebek gibi bebek hasreti çekenlerin başına...inş.

Kızlar az önce 2. testi yaptım ve çok daha belirgin 2. çizgi çıktı :) . Yorumlarınız o kadar hoş ki .. Çok teşekkür ederim. Yarın da kan tahlili yaptıracağım inşallah.Allah sizlere de nasip etsin. Hamileysem şayet hamilenin duası kabul olur derler. Aynı gün çıkar mı kan tahlili ?

Kızlar az önce bir test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Yani test bozuk olabilir mi ? Şu an hiç ama hiç hazır değilim , benim sınavlarım eşimiz tezi var . O da hazır olmadığını söylüyordu bu aralar. Ellerim titriyor . Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Hamilesin cnm. Istersen tekrar yap.

Kızlar az önce 2. testi yaptım ve çok daha belirgin 2. çizgi çıktı :) . Yorumlarınız o kadar hoş ki .. Çok teşekkür ederim. Yarın da kan tahlili yaptıracağım inşallah.Allah sizlere de nasip etsin. Hamileysem şayet hamilenin duası kabul olur derler. Aynı gün çıkar mı kan tahlili ?

Aynı gün veriyorlar sonucunu, inşallah anne olursun ve çok da mutlu olursun :emir_bebek::emir_bebek:

Onları yaratan Rabbim, her işi hale yola koyuyor, boşver annelik çok planlamaya gelmiyor

Ben de planladım yıllardır şimdi de tren kaçtı, ummadık şeyle oluyor hayatta. Allah her şeyi gönlüne göre versin

hayırlı olsun canım inanki şanslısın boşver bebeğin sana tutunmuş sizi istemiş ve gelmek istiyor sevin bence sınava girersin eşin tezlerini dehalleder bebek rahmetle gelir...seningibi olmak isteyen okdara çok kadın varki şükret ve sevinmeye bak

Yorumları baştan sona okudum , ay o kadar heyecanlı ki :31:
İnşallah hamilesinizdir demek geldi içimden..içim kıpır kıpır oldu..:9:
Ay düşünsenize belki içinizde sizi hisseden 'ben geldim anne' diyen bir minik var.. :31:

çok duygulandım,gözlerim doldu.hayatımdaki bir kesiti hatırlattı.hüzünlü olan...Allah hayırlısını versin hakkınızda.kan testinin sonucunu hemen öğrenirsiniz.

çok heyecanlandım, çok duygulandım... o kadar çok arkadaşım var ki çok çok isteyip bi türlü hamile kalamayan doktor doktor gezen... hayırlı olsun canım, istemiyorum diye düşünme bazı arkadaşlar demiş ya annelik duygusu içinde hemencecik yeşerecek seni kendine öyle bi alıştıracaktır ki.... :16: Allahım hayırlı ve sağlık evlat nasip etsin.. sana ve isteyen tüm herkese....

Kızlar çok tatlısınız. Az önce evimin yakınındaki hastahaneye gittim. Tahlil yaptırdım 2 saate çıkacakmış. Bekliyorum bakalım :)

sonucu merak ettim
istemiyorsun madem in$ yokdur deyim
ama varsada uzulme, genc ve guzel bi anne olursun eminim :)

Tüm kalbimle dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve tez zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah..

senin için zor bir durum olabilir belki ama kısmet bu işler vardır bir hayır.benim ilk hamileliğim de silik çıkmıştı ama en doğrusu kan tahlili tabi ki de,strese sokma kendini olacakla öleceğin önüne geçemeyiz iyi düşün iyi olsun;))) hakkında hayırlısı olur inşallah:)) durumu bildir meraktan çatlamayalım:)))

Son düzenleme:
Back
X