Hamile miyim ? Hiç hazır değilim ki ...

Çok tebrik ederim, sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak da nasip olur inşallah...
Çok güzel bir duygu bu, rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bundan sonra çok dikkat edin kendinize, mutluluklar :16: :nazar:

Son düzenleme:
tebrikler ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH DARISI TUM ISTEYENLERIN BASINA INSALLAH(AMIN) :16:

Son düzenleme:
tebrik ederim canım hayırlı olsun.. darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inş...

tebrik ederim canım..şuanının tadını çıkar derim ..rabbim seni zorlamadan bebeişini vermiş..bizlere dua et bizde nasiplenelim..hazır değilim fikrini aklından atıyorsun artık..yoksa bebeğin üzülür :) artık sen anne adayısın yavrunu da kendinide geleceğe hazırlamalıısın..

soruna bakmak icin actimki konuyu zaten hamile tickeri yapmissin kendine :1:
hayirli ugurlu olsun, arkadasin dedigi gibi ne guzel sen istemeden Rabbim sana dunyada alabilecegin en guzel seylerden birini yollamis :16:

kiymetini bil gebeligin ben iki ay once dogum yaptim, bebisim yanimda cok sukur ama hamile oldugum zamanlari ozledim, koca gobusume ragmen :1::9: annelik harika basindan sonuna kadar keyfini sur bu ozgur gunlerinin :16::16: Rabbim tamamina erdirsin insaAllah isteyen herkesin gobusunu doldursun, bizleride zorlamadan saglicakla 2. bebisleri hayirli vakitte versin :16::16::16:

Ne güzel haberlerle dönmüşsünüz buraya, ve aynı zamanda bebeği benimsemişsiniz de :))) Ne kadar güzel, çok sevindim, miniğe küçük bir merhaba da bizden olsun öyleyse :)))

Kızlaaaar sonucu aldım HCG 121.03 . Hamileyim :)

Allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.çok sevindim senin adına umarım eşin de aynı sevinçle karşılamıştır.herşey gönlünce olsun darısı tüm bebek sahibi olmak isteyenlere inşallah.bebeğin huzur mutluluk getirsin zamanında o minick elleri öpüp kollaman dileğiyle...:)))

O değilde değerlerin biraz yüksek hazır değilim derken geliyo muymuş sana iki tane bebek:D Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin;)

Tebrikler..:16:
Hazır değilim derken benimseyip hamile tickeri bile yapmışsın kendine:9:

Aslında hiçbir zaman anne olmaya hazır olamazsın,
bu kaza olabilir ama isteyerek hamile kalmayı planlasan da neyi planladığını tam olarak bilemezsin..

3 kere hamile kalmış ve hiç doğum yapmamış bir insan olarak şunu diyebilirim ki;
ilki dışında diğer 2 tanesi planlı olmasına rağmen eşimin ve benim yaşımın ve aynı zamanda evlilik yaşımızın gereği bebek sahibi olmak istiyorum ama onu kucağına almadan neyle karşılaşacığını
hala bilemeyeceğimizi düşünüyorum...

Yani hazır mıyım diye birşey yok,gelmiş kucakla,sarıl...
Allah sana sağlıklı,mutlu,şanslı bir evlat versin...

Herkese....

Senin adına Çok Sevindim......Ne kadar çok şükretsen azdır inan hiç uğraşmadan çok büyük bir hediye verdi rabbim sana....Kıymetini çok iyi bil..
Benim canım ablam 6 yıldan beri ne tedaviler gördü de yine de sonunda çift çizgi göremedi....Kan testinde defalarca HCG 0. Sonucunu aldı....:14:
Ne mutlu ki sana küçücük bir meleğin var şimdiden...:49: .Tebrik ederim işllh sağlıcakla kucağına da alırsın canım...:emir_bebek::nazar:

Allahım sağlıklı sıhhatli dünyaya gözlerini açmayı nasip etsin yavrunun hiç hazır değilim falan deme şuan şoktasın sen inan birkaç gün daha geçsin göreceksinki ne kadar çok isteyeceksin o bebeği..
sınavmış tezmiş bırakın bir kenara hemen bugün doğmuyor bebek 9 ayınız var neler değişir bu 9 ayda emin oll...
ben 8 yıl sonra kucagıma aldım bebeklerimi, bebeksizliğin o özlemin ne oldugunu çok iyi bilirim...
Allahım size büyük bir nimet vermiş değerini kıymetini bilin bence...
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzelliği inş.

geçenlerde bende bir test yaptım ikincisi silik çıktı. üstüne 2 test daha yaptım onlar tek negatif çıktı.

o zaman benimde hamile olma ihtimalim var mı ki? sen üstüne test yaptın mı ?? :26: :26:

Son düzenleme:
yav bende şimdi doktordan geliyorum. 2 hafta geçti benim günlerim ama evlendikten sonra böyle oldu hep bi ara 18 gün geçmişti :( çok korkuyorum hemşire varsa 6 haftalıktır dio düşününce bile göğüsüm sıkışıyor:( hiç ama hiçççç hazır değilim hayattan soğucam iyicene.idrar testi yaptım bu arada 3 tane negatif çıktı ama benim anneminde gebeliklerini idrarda göstermiyomuş o yüzden kan yaptırdım yarın alcam inşallah değilmdir :( ama bu ay çok baş dönmem oldu özellikle geçtiğimiz hafta :(korunuyodukta offff

yav bende şimdi doktordan geliyorum. 2 hafta geçti benim günlerim ama evlendikten sonra böyle oldu hep bi ara 18 gün geçmişti :( çok korkuyorum hemşire varsa 6 haftalıktır dio düşününce bile göğüsüm sıkışıyor:( hiç ama hiçççç hazır değilim hayattan soğucam iyicene.idrar testi yaptım bu arada 3 tane negatif çıktı ama benim anneminde gebeliklerini idrarda göstermiyomuş o yüzden kan yaptırdım yarın alcam inşallah değilmdir :( ama bu ay çok baş dönmem oldu özellikle geçtiğimiz hafta :(korunuyodukta offff

başdönmesi psikolojiktir belki.. çünkü hemen başdönmesi falan olmuyor diye biliyorum. hoş film'lerde hep baş dönmesiyle hamilelik ortaya çıkıyor :)

canım anlıyorum senı
ekım ayında kurtaj oldum
yenı evlıydım 2.evlılıgım ılk evlılıgım dogumdan hemen sonra bıttıgı ıcın cok erken oldugunu dusunerke kurtaj oldum
sımdı ıse cok pısmanım ........ buarada bebnde reglım gecmeden ogrenmıstım
dıslerımı fırcalarken agzımı su ıle calkalıyordum mıdem kalkıyordu
bırde kasıklarımda pıt pıt bırsey atıyordu
ılk bebegım tüp bebektı ve ondada hep olmustu
bu sekılde test yapmıstım cıft cızgıydı aksamına doktora gıtmıstım usg bebek gorulduı 20 gunluk dedı doktor
4+2 gunlluken kurtaj oldum

ne kadar hazır olmazsan olma aldırma sakın bence buarada okuyanlar ınanmıyor ama ben ertesı gun hapına ragmen hamıle kaldım
nedne duzgun korunmadınız dıyen olmustur ıllakı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X