Hamile miyim kızlar sizce?

Lamaziaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.776
2.306
133
altımda pantolon vardıı. Sevgilim boşaltı elime bulaşan sıvıyı farkında olmadan göbeğime sürdüm. Bi kaç damlada pantolonuma geldi. Sonra sildik. Sonra iç çamaşırımın üzerinden fermuarın olduğu kısmı okşadı. Cinsel organlara temas olmadı. Adetim 6 gün gecikti. Belirtiler var. Beyaz akıntım geliyo ama hala olmadım. Karnım da ağrıyor bişey yiyesim yok hiç. Stresten olabilir mi acaba ? Hamile kalma olasılığım var mı sizce ?

hamile olma ihtimalin % 0

Buraya fantazi yapmaya mı geldin? Dalga geçer gibi tövbe yarabbim.. Ilkokul çocuğu sormaz bunu. Ya da erkeksin kafa bulmaya girdin buraya.

Ne alakası var ? Tecrübesizim ve ilk defa başıma geldi. Bi soru soruyorum hemen taşlamaya başlıyosunuz. Eğer soru saçma geldiyse cevap yazmayın olsun bitsin.

Cevap yazmaya gerek bile görmedim bildiğiniz kafa buluyor bizlerle. Şimdi ortaokul çocuğuna bile sorsanız bilir döllenmenin nasıl olduğunu.
Bende biliyoeum olamayacağını. Adetim gecikti aklıma direk bu geliyor. Sorma ihtiyacı duydum. Belki başına gelen vardır diye.

Evet ozaman şöyle diyorum. Eline bulaşan sivi göbeğinden taaa asagi kadar süzülüp ordan camasirina geldiyse ordan da camasirini geçip rahim icine kadar ilerleyip yumurtaliklarina ulastiysa bide erkek arkadasin eliyle de desteklediyse. Heleki Bi de yumurtlama gunundeysen hamile olabilirsin. Hemen bir test yaptir. Ihtimalin bu..... Ha bide gobek deliginden girenle hamile kalmazsin merak etme.

Bende biliyoeum olamayacağını. Adetim gecikti aklıma direk bu geliyor. Sorma ihtiyacı duydum. Belki başına gelen vardır diye.
Telaşlanma tam bir ilişki olmadan hamile kalmazsın. Regl de stresten ya da hava değişiminden gecikmiştir. Bu denli stres olacaksan daha dikkatli davranmalısın bence.

Bu şekilde asla hamile kalamazsın. Kaldı ki içine boşalma olmadan göbekten gelen sıvıyla hamile kalınmaz. Sen stres yapmışsın

Bu şekilde asla hamile kalamazsın. Kaldı ki içine boşalma olmadan göbekten gelen sıvıyla hamile kalınmaz. Sen stres yapmışsın

İşte aşağıya inmiştir diye ama pantolon vardı. Hadi parmağından elinden gelmiş olsa diycem. İç çamaırım üzerinden oldu. Hani imkansız gibi geliyor bana da. Ama adetim gecikti 6 gün hemde

Temas olmadan hamile kalmayi basarirsan nobele aday gosterelim seni kk olarak toptan
ayyyyy ilahii canımm ne güldümm biz güncelerde aylarca yıllarca uğraşalım şunların haline bak edep be kızım edepp.. senin neyine elin adamıyla birlikte olmak mendil gibi kullanıp atacak seni kenara yaptığınla kalırsın yazıkk çok yazık

Beni yargılamanızı istememiştim. Yaptım işte. Ne dersem boş o yüzden. Böyle hamile kalınmayacaşjnı biliyorum ama adetim gecikince ister istemez şüpelendim.

Beni yargılamanızı istememiştim. Yaptım işte. Ne dersem boş o yüzden. Böyle hamile kalınmayacaşjnı biliyorum ama adetim gecikince ister istemez şüpelendim.
çok şüphen varsa gizliden test yaptır ama sanmam olacağını acayip stres yapmışsın.. ve çok günaha girmişsin bu da sana ders olsun. annen baban değilim ama yazık gencliğine.. ilerde senin de kızın olacak onun da böyle bişey yapması hoş mu?

Kişinin Edep kavramını sorgulayacak kişi bizler olmamalıyız lütfen söylemlerinize dikkat edelim.

Hamile olman imkansız canım için ferah olsun olursun bikac güne. Bak bu şekilde bile ne kadar üzgün ve mutsuzsun o yüzden gelecekte seni kahr eyleyecek şeylerden uzak dur. Akıl vermek haddime değil ama bazen kör oluyoruz sağır oluyoruz duygularimiza engel olamıyoruz belki de sonra günler aylar yıllar geçince acısını yine bizler çekiyoruz inan...

Aşağı süzülme ihtimali yok sanıyorum çünkü pantolonum vardı ve dar pantolon
Sevgilim hemen elini yıkadı üstünü sildi. Ben göbeğimi çok silmedim ama
Yumurtlama dönemi 10 16 günleri arasında olduğunu sanıyorum belki 23.gündeydi

Kesinlikle öyle. Bir daha böyle kendimi üzücek bişiler yapmam. Buna bile içim rahat değil dediğin gibi .
Şimdi test yaptırsam imkansız bişey için yaptırıyosun diycekler. Bazıları kan testi yap diyor ama o kadar ciddi bi şey söz konusu mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…