çok şüphen varsa gizliden test yaptır ama sanmam olacağını acayip stres yapmışsın.. ve çok günaha girmişsin bu da sana ders olsun. annen baban değilim ama yazık gencliğine.. ilerde senin de kızın olacak onun da böyle bişey yapması hoş mu?
gençler bu devirde uçuk durumda... buna hiç birimiz engel olamıyoruz ailelerde dahil.. ama en azından yaptığı hatayı yüzüne vurarak konuşmak daha iyi.. belki anlar yapmam dese de o zevki aldı bi kere neyse yahu haddim değil.. Allah yardımcısı olsun şimdiki evlatların..Kişinin Edep kavramını sorgulayacak kişi bizler olmamalıyız lütfen söylemlerinize dikkat edelim.
Hamile olman imkansız canım için ferah olsun olursun bikac güne. Bak bu şekilde bile ne kadar üzgün ve mutsuzsun o yüzden gelecekte seni kahr eyleyecek şeylerden uzak dur. Akıl vermek haddime değil ama bazen kör oluyoruz sağır oluyoruz duygularimiza engel olamıyoruz belki de sonra günler aylar yıllar geçince acısını yine bizler çekiyoruz inan...
Hayır kuzucum her ikisinede lüzum yok. Hamileligi unut gitsin.
Stresten gecikmissindir yada mevsimsel geçişlerden yada belki ufak bir kist söz konusudur okadarini bilemem tabi ama hamilelik olamaz. Ziraa ben 3 aydır bebiş diye kendimi parcaliyorum hamile kalmak okadar basit bişi diil hele senin şu durumunda hiç değil
Gecrcekten şaka gibi ilk defa başına gelmesi bu konuda bilgin olmaması anlamına gelmez pantolonunu silmene rağmen kalma olasılığını yazıyosun ya gerçekten kafa buluyorsun bizimlealtımda pantolon vardıı. Sevgilim boşaltı elime bulaşan sıvıyı farkında olmadan göbeğime sürdüm. Bi kaç damlada pantolonuma geldi. Sonra sildik. Sonra iç çamaşırımın üzerinden fermuarın olduğu kısmı okşadı. Cinsel organlara temas olmadı. Adetim 6 gün gecikti. Belirtiler var. Beyaz akıntım geliyo ama hala olmadım. Karnım da ağrıyor bişey yiyesim yok hiç. Stresten olabilir mi acaba ? Hamile kalma olasılığım var mı sizce ?
Gecrcekten şaka gibi ilk defa başına gelmesi bu konuda bilgin olmaması anlamına gelmez pantolonunu silmene rağmen kalma olasılığını yazıyosun ya gerçekten kafa buluyorsun bizimle
pantlon üzerinden yapınca ikiz olma olasılığı yüksekmiş büyük ihtimalle hamilesin ve ikiz
ya Allah aşkına kaç yaşındasın sen ayrıca çoğu kişinin başına geliyor demek ne demek ya insanlar normal ilişki yaşıyor yumurtlama takibi yaptırıyor zor hamile kalıyor sen pantolon üzerinden hamile kalır mıyım diyorsun nasıl dalga geçmiyim ben şimdiDalga geçilmesi için bu soruyu sormadım. Çoğu kişinin başına bu geliyor. İlk defa olduğu için tedirginim. Adetim geciktiği içinde şüphe duydum. Korkumla dalga geçtiğin için Teşekkür ederim
7 aylık evliyim ve korunduğum gün sayısını toplasan 1 elin parmak sayısını geçmez ama hâlâ zamanı gelmedi demek ki Rabbim ins en kısa zaman da hepimize nasip eder eşimle bide biz deneyelim bu şekli belki tutar ilginc bir şekilcanım merak etme sende hamile olman icin yüzde 1 ihtimalin bile yok o kadar kolay degil hamile kalmak ama yaptığın çok yanlış bak sen bile ne kadar korkuyosun şuan bu durumdan bir daha böyle bisey yapma kendini düşünmüyosan aileni düşün kendini kullandırma pişman olucağın şeyler yapma sadece bi tavsiye zarar gören sen olursun erkeğe bisey olmaz
ya Allah aşkına kaç yaşındasın sen ayrıca çoğu kişinin başına geliyor demek ne demek ya insanlar normal ilişki yaşıyor yumurtlama takibi yaptırıyor zor hamile kalıyor sen pantolon üzerinden hamile kalır mıyım diyorsun nasıl dalga geçmiyim ben şimdi
yorum yapmak için yorum yapmayın ? güldürme beni imkansız olduğunu anlatıyoruz anlamıyo musun çok şüpheliysen git kan ver netleşsin Allah AllahAdetim geciktiği için tedirgin oldum diyorum. Şütfen yorum yapmak için yapmayalım. Teditginm ve sizden yardım istedim.
yorum yapmak için yorum yapmayın ? güldürme beni imkansız olduğunu anlatıyoruz anlamıyo musun çok şüpheliysen git kan ver netleşsin Allah AllahAdetim geciktiği için tedirgin oldum diyorum. Şütfen yorum yapmak için yapmayalım. Teditginm ve sizden yardım istedim.
Ayyy hiç güleceğim yoktu bu kadar kolay cocuk yapılsaydı tüp merkezleri acılmazdıBende biliyorum olamayacağını. Ama adetim gecikti. Ve aklıma direk bu geliyor.
Yok olmaz merak etme kim dediyse öyle bişe seni keklemiş hadi iyisin bak adet olmussun bidahakine dikkatli olAdet oldum her ay olduğum gibi. Fakat bazıları adet olduğu halde hamile kalmış. Bende öyle bi durum olabilir mi ? Çok saçma biliyorum ama lütfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?