Hamile miyim kızlar sizce?

Hoş olmadığı ortada. Sorun burda yapıp yapmamam değil. Hamile olup olmamam. Çünkü pişman olmak için doğru bi zaman değil

Hayır kuzucum her ikisinede lüzum yok. Hamileligi unut gitsin.
Stresten gecikmissindir yada mevsimsel geçişlerden yada belki ufak bir kist söz konusudur okadarini bilemem tabi ama hamilelik olamaz. Ziraa ben 3 aydır bebiş diye kendimi parcaliyorum hamile kalmak okadar basit bişi diil hele senin şu durumunda hiç değil

gençler bu devirde uçuk durumda... buna hiç birimiz engel olamıyoruz ailelerde dahil.. ama en azından yaptığı hatayı yüzüne vurarak konuşmak daha iyi.. belki anlar yapmam dese de o zevki aldı bi kere neyse yahu haddim değil.. Allah yardımcısı olsun şimdiki evlatların..

Teşekkür ederim
O zaman ben sakinxe adet olmayı bekliyim

Gecrcekten şaka gibi ilk defa başına gelmesi bu konuda bilgin olmaması anlamına gelmez pantolonunu silmene rağmen kalma olasılığını yazıyosun ya gerçekten kafa buluyorsun bizimle

Gecrcekten şaka gibi ilk defa başına gelmesi bu konuda bilgin olmaması anlamına gelmez pantolonunu silmene rağmen kalma olasılığını yazıyosun ya gerçekten kafa buluyorsun bizimle

Adetim gecikti. Sırf o yüzden dalga geciktiğim falan yok

pantlon üzerinden yapınca ikiz olma olasılığı yüksekmiş büyük ihtimalle hamilesin ve ikiz

pantlon üzerinden yapınca ikiz olma olasılığı yüksekmiş büyük ihtimalle hamilesin ve ikiz

Dalga geçilmesi için bu soruyu sormadım. Çoğu kişinin başına bu geliyor. İlk defa olduğu için tedirginim. Adetim geciktiği içinde şüphe duydum. Korkumla dalga geçtiğin için Teşekkür ederim

Dalga geçilmesi için bu soruyu sormadım. Çoğu kişinin başına bu geliyor. İlk defa olduğu için tedirginim. Adetim geciktiği içinde şüphe duydum. Korkumla dalga geçtiğin için Teşekkür ederim
ya Allah aşkına kaç yaşındasın sen ayrıca çoğu kişinin başına geliyor demek ne demek ya insanlar normal ilişki yaşıyor yumurtlama takibi yaptırıyor zor hamile kalıyor sen pantolon üzerinden hamile kalır mıyım diyorsun nasıl dalga geçmiyim ben şimdi

7 aylık evliyim ve korunduğum gün sayısını toplasan 1 elin parmak sayısını geçmez ama hâlâ zamanı gelmedi demek ki Rabbim ins en kısa zaman da hepimize nasip eder eşimle bide biz deneyelim bu şekli belki tutar ilginc bir şekil canım merak etme sende hamile olman icin yüzde 1 ihtimalin bile yok o kadar kolay degil hamile kalmak ama yaptığın çok yanlış bak sen bile ne kadar korkuyosun şuan bu durumdan bir daha böyle bisey yapma kendini düşünmüyosan aileni düşün kendini kullandırma pişman olucağın şeyler yapma sadece bi tavsiye zarar gören sen olursun erkeğe bisey olmaz

Söylediğim şeyin saçma olduğunu biliyorum ama yaptığın yapıcı yorum için teşekkür ediyorum.
Haklısın bundan sonra dikkat etmeliyim.
Sadece adetim geciktiği için tedirgin oldum.

Adetim geciktiği için tedirgin oldum diyorum. Şütfen yorum yapmak için yapmayalım. Teditginm ve sizden yardım istedim.

Adetim geciktiği için tedirgin oldum diyorum. Şütfen yorum yapmak için yapmayalım. Teditginm ve sizden yardım istedim.
yorum yapmak için yorum yapmayın ? güldürme beni imkansız olduğunu anlatıyoruz anlamıyo musun çok şüpheliysen git kan ver netleşsin Allah Allah

yorum yapmak için yorum yapmayın ? güldürme beni imkansız olduğunu anlatıyoruz anlamıyo musun çok şüpheliysen git kan ver netleşsin Allah Allah

Beyaz akıntı gelmeye başladı sabahtan beri. Adet olucam sanırım

Adet oldum her ay olduğum gibi. Fakat bazıları adet olduğu halde hamile kalmış. Bende öyle bi durum olabilir mi ? Çok saçma biliyorum ama lütfen cevap verin

Adet oldum her ay olduğum gibi. Fakat bazıları adet olduğu halde hamile kalmış. Bende öyle bi durum olabilir mi ? Çok saçma biliyorum ama lütfen cevap verin
Yok olmaz merak etme kim dediyse öyle bişe seni keklemiş hadi iyisin bak adet olmussun bidahakine dikkatli ol

tabiki böyle hamile kalmassın korkma stresten adet olamıyorsun sakin ol dusunmemeye calış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…