tabiki böyle hamile kalmassın korkma stresten adet olamıyorsun sakin ol dusunmemeye calış
Yok olmaz merak etme kim dediyse öyle bişe seni keklemiş hadi iyisin bak adet olmussun bidahakine dikkatli ol
Yorum yapmam gerektiğini hissettim nedense :) Olmaz cnm olması imkansııız aslaaaa katiyeen.Bidakinede güzel korun tatlım öle tek kat elbiseyle olmaz söle sevgiline montun üstüne falan şey etsinŞaka canım tabikide alınma 2 kere yorum yapmışım Allata beni kahretmesin
:)))Yorum yapmam gerektiğini hissettim nedense :) Olmaz cnm olması imkansııız aslaaaa katiyeen.Bidakinede güzel korun tatlım öle tek kat elbiseyle olmaz söle sevgiline montun üstüne falan şey etsinŞaka canım tabikide alınma 2 kere yorum yapmışım Allata beni kahretmesin
Olmaz ay olmaz korkma imkansızın ötesinde cokkkkk ötesinde:))gerçekten olmaz değil mi ? idrar testi mi yapsam ? takıntılı bir insanım kusura bakmayın
Olmaz ay olmaz korkma imkansızın ötesinde cokkkkk ötesinde:))
Rica ederm şekerim bende 34haftalık hamileyim 6 senede anca oldu düşün yani:)))tamamdır teşekkür ederim
Rica ederm şekerim bende 34haftalık hamileyim 6 senede anca oldu düşün yani:)))
:)) aynen öyleallah analı babalı büyütsün
benim ki gerçekten imkansızın ötesindee
Yazdıklarını kısmen okudum.. Erkek arkadaşına müsade etme
1 günah kısmını önemse
2 korkuyorsan (son pişmanlık fayda vermez)
3 hamile kaldın diyelim ileri ki dönemde napacaksın? Aldıracak mısın doğuracak mısın?
4 derslerine zaman ayır zamanı gelince helalin le kocanla herşeyi zaten yaşayacaksın..hayatı acele yaşama..
5 acele giden ecele gider...
6 bugün elleyen yarın neler yapmaz.seni sevse zaten sana kıymaz.
7 taviz verme hiç bi konu da. Taviz tavizi, günah ta günahı getirir.
8 kendine ihanet etme..
9 aileni düşün.. Empati yap bi çocuğun olsa böyle yapmasına müsade edermiydin..?
10 S A Y G I L A R...
Güzel bi cevap bekliyorum senden..
Değilsin bence korkma.. O kadar uğraşıp hamile kalamayanlara göre senin ki olursa mucize olur. Saygı sevgi konuşarakta güzel. Bugün elini tutar yarın öper diğer gün eller diğer gün ilişkiye kadar gider.. Kararlı ol sen istemediğin sürece kimse sana dokunamaz unutma. Şu an ki pişmanlığın fayda verir sana hamile değilsin ders çıkar.. Daha kötüsünü yapma.. O zaman psikolijinde ysşantında altüst olur...Günah kısmını önemsiyorum. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. 3 senelik erkek arkadaşım. Ona güvendiğim için zaten bu olay yaşandı. Bi daha da istemediğimi söyledim. Evlenmeyi düşünüyoruz. O yüzden acele etmiyoruz. 3 senede sadece bu olay yaşandı. Kötü bi olay olduğunu biliyorum ama bi kere yaşandı. Pişmanlığım fayda etmez.
Bu saaten sonra hamile miyim onu düşünüyorum.
Değilsin bence korkma.. O kadar uğraşıp hamile kalamayanlara göre senin ki olursa mucize olur. Saygı sevgi konuşarakta güzel. Bugün elini tutar yarın öper diğer gün eller diğer gün ilişkiye kadar gider.. Kararlı ol sen istemediğin sürece kimse sana dokunamaz unutma. Şu an ki pişmanlığın fayda verir sana hamile değilsin ders çıkar.. Daha kötüsünü yapma.. O zaman psikolijinde ysşantında altüst olur...
Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer sevgilinle cinsellik yaşayacaksınız dikkatli olmalısınız. Hamile kalmak hem çok zor hem de çok kolay aslında bazı durumlarda. İnşallah hamile değilsindir. Daha dikkatli ve bilinçli ol. Yoksa çok üzülüsün.
Hayır yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?