Hamile miyim kızlar sizce?

tabiki böyle hamile kalmassın korkma stresten adet olamıyorsun sakin ol dusunmemeye calış

adet oldum 6 gün gecikmeyle.Her ay ki adetim gibi oldu.Ama az önce internette bi kadın yazmış .Adet olmuştum ama doktor hamilesin dedi falan diye. Bende acaba öyle bi durum var mıdır diye düşündüm.Takıntılı bir insanım da Kusura bakmayın

Son 5 dk dır düşünüyorum ne yorum yapsam diye nedense yorum yapmam gerektiğini hissettim :) Devrelerim yandı bebişim cümle kurmakta zorlanıyorumŞaka canım darılma tabikide imkansız yani imkansız ötesi asla ve katiyeeen olmaz olamaz insan dna sına aykırı bi durum bidakinede güzel korun kuzum mont falan giy öle tek kat kıyafetle olmaz

Yorum yapmam gerektiğini hissettim nedense :) Olmaz cnm olması imkansııız aslaaaa katiyeen.Bidakinede güzel korun tatlım öle tek kat elbiseyle olmaz söle sevgiline montun üstüne falan şey etsinŞaka canım tabikide alınma2 kere yorum yapmışım Allata beni kahretmesin

tabiki gülünç bir durum.Takıntılı biriyim ondan düşünüyorum bu kadar. Bir de internette böyle adet oldum ama hamileyim falan yazanlar iyice kafamı bulandırıyor. Teşekkür ederim

Yazdıklarını kısmen okudum.. Erkek arkadaşına müsade etme
1 günah kısmını önemse
2 korkuyorsan (son pişmanlık fayda vermez)
3 hamile kaldın diyelim ileri ki dönemde napacaksın? Aldıracak mısın doğuracak mısın?
4 derslerine zaman ayır zamanı gelince helalin le kocanla herşeyi zaten yaşayacaksın..hayatı acele yaşama..
5 acele giden ecele gider...
6 bugün elleyen yarın neler yapmaz.seni sevse zaten sana kıymaz.
7 taviz verme hiç bi konu da. Taviz tavizi, günah ta günahı getirir.
8 kendine ihanet etme..
9 aileni düşün.. Empati yap bi çocuğun olsa böyle yapmasına müsade edermiydin..?

10 S A Y G I L A R...

Güzel bi cevap bekliyorum senden..

Günah kısmını önemsiyorum. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. 3 senelik erkek arkadaşım. Ona güvendiğim için zaten bu olay yaşandı. Bi daha da istemediğimi söyledim. Evlenmeyi düşünüyoruz. O yüzden acele etmiyoruz. 3 senede sadece bu olay yaşandı. Kötü bi olay olduğunu biliyorum ama bi kere yaşandı. Pişmanlığım fayda etmez.
Bu saaten sonra hamile miyim onu düşünüyorum.

Değilsin bence korkma.. O kadar uğraşıp hamile kalamayanlara göre senin ki olursa mucize olur. Saygı sevgi konuşarakta güzel. Bugün elini tutar yarın öper diğer gün eller diğer gün ilişkiye kadar gider.. Kararlı ol sen istemediğin sürece kimse sana dokunamaz unutma. Şu an ki pişmanlığın fayda verir sana hamile değilsin ders çıkar.. Daha kötüsünü yapma.. O zaman psikolijinde ysşantında altüst olur...

Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer sevgilinle cinsellik yaşayacaksınız dikkatli olmalısınız. Hamile kalmak hem çok zor hem de çok kolay aslında bazı durumlarda. İnşallah hamile değilsindir. Daha dikkatli ve bilinçli ol. Yoksa çok üzülüsün.

teşekkür ederim yapmayacağım.
Umarım hamile değilimdir

teşekkür ederim.
sizce bu durumunda hamile kalma ihtimalim var mı ?

Herkes ters ters seyler yazmış ama biraz daha yakın olup arkadaşı bilinçlendirebiliriz. Evlilik öncesi cinsellik seni hem yorar hemde ruhen yıpratır. Yaşın kaç bilmiyorum ama bu tarz şeyleri daha ileriki zamanlarda yaşayabilirsin. Ayrıca hamile kalmak evet bazı durumlarda zor ama bazı durumlarda da allah verince oluyor ama anlattıgın durumda hamıle olma oranın sıfır sıfır sıfır. Öncelikle buraya yorum yazmadan önce internet uzernden araştırma yapıp gebelık basıl olur dıye arastırma yapabılırsın. Bu konuda cahıl olmamamız gerekiyor diye düşünüyorum. Umarım bu olaydan sonra senınde aklım yerıne gelmiş olup böyle bir hatayı tekrarlamazsın. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim duyguozcann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…