- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi turuncuportakall
-
11.gün böyle çıkmıştı son yaptığım testte baya belirgin çıktı inşallah git gide koyulaşır adetine kaç gün varÇok stresliyim o yüzden yardımınızı istiyorum. Bugün yumurtlamanın 10. Günü. Adetime de 4 gün var.
Laboquick kaset test yaptım bakar mısınız. Dünde yapmıştım o negatifti bu silik çıktı .
Hamile olabilir miyim .
4 gün var . Benimde 10. Gün bu. Sabah kan vericem ama çok heyecanlandım11.gün böyle çıkmıştı son yaptığım testte baya belirgin çıktı inşallah git gide koyulaşır adetine kaç gün var
Kan verdin mi kaç çıktı değerin4 gün var . Benimde 10. Gün bu. Sabah kan vericem ama çok heyecanlandım
Evet şimdi sonucu aldım 36,95 çıkmış Reglime 3 gün var şu anKan verdin mi kaç çıktı değerin
Belirtileriniz varmiydi.Çok stresliyim o yüzden yardımınızı istiyorum. Bugün yumurtlamanın 10. Günü. Adetime de 4 gün var.
Laboquick kaset test yaptım bakar mısınız. Dünde yapmıştım o negatifti bu silik çıktı .
Hamile olabilir miyim .
Çok sevindim tebrik ederimEvet şimdi sonucu aldım 36,95 çıkmış Reglime 3 gün var şu an
İki gündür karın kısmımda hafif batmalar oluyordu adet ağrısı gibi ama çok yoğun değil. Onun dışında göğüs hassasiyeti falan hiç yok bide hafif bir sarı akıntı geliyor yine pazartesiden beri(tam9. Gün yumurtlamadan sonraki) o kadarBelirtileriniz varmiydi.
Vardır bence inşallah sağlıkla hayırla gelirlerÇok sevindim tebrik ederimbenimde 2 günüm var inşallah bende hamileyimdir aynı zaman çocukları olacaklar
Bugün randevu aldım gidicem canım folik asit kullanıyorum benVardır bence inşallah sağlıkla hayırla gelirlerdoktor nir an önce folik asite başla dedi bence sen de git kan ver bir an önce
Güzel haberlerini bekliyorumBugün randevu aldım gidicem canım folik asit kullanıyorum ben
Hayırlısı olsun şimdiden, benimde aynen böyle olmuştuÇok stresliyim o yüzden yardımınızı istiyorum. Bugün yumurtlamanın 10. Günü. Adetime de 4 gün var.
Hamile olabilir miyim .
Hamileyim canım ama çok küçük daha 131 çıktı değerimizGüzel haberlerini bekliyorum
Hadi hayırlı olsunHamileyim canım ama çok küçük daha 131 çıktı değerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?